36

Анонимен

преди 2 години

Я си признайте има ли легла за 2.5 милиона души в София и софия област или няма? Всичко е планирано така че да има паника! Има ли поне 6000 легла за ковид?

35

Анонимен

преди 2 години

Сега плебса или тази безмозъчната част от него пак ще се заразява, разликата е единствено, че ще е по-масово и в хранителния магазин - единственото място където всякакви заразени могат да си ходят денонощно.

34

ПроСоТо

преди 2 години

абе не е зле да са увеличават "ковид-леглата"..Проблема май е как да се осигурят "болни от ковид" за тях?!..Защото помните-Миналата година Тиквата направи на "полева болница" и "Арена Армеец" със стотици легла,ама пусто,за проклетия,нито едно не беше употребено по предназначение..А "женералГоджи" ни заплашваше с.."Хилядите трупове в чували"...Е?...Нещо гнило май има в тая коковид ИСТЕРИЯ?..

33

Анонимен

преди 2 години

Хайде без глупости хората умират и без ваксина защо само в българия говорите глупости ковид няма

32

Анонимен

преди 2 години

Според европейските данни 33% от болните с ковид - делта вариант, влизат в болниците, защото развиват тежка форма. Освен това делтата е 10 х по-заразен от британския. Така че системата ще изгърми . Без ваксинация няма начин, няма държава, която да е в състояние да осигури лечение. Правете си сметките какво чудо ни чака. Още сме само октомври.

31

Анонимен

преди 2 години

Кихащи и смъркащи.....ама умират накрая.

30

vlady

преди 2 години

До АнонименПълнят болниците с кихащи и подсмърчащи за да източват НЗОК и затова няма места за другите болни.

29

Анонимен

преди 2 години

Кои държави имат рекордна смъртност от ковид в момента? 1. България 2. Румъния 3 . Украйна 4. Латвия . Кои са най неваксинирани в Европа? Ами същите тия...

28

Неваксиниран

преди 2 години

До Анонимен (30) - По-леко с нервите, брат. България е на първо място по смъртност въобще в целия свят много преди "ковид"-а. Ето малко статистика:Ranking of the 20 countries with the highest death rates as of 2019 (per 1,000 people):1. Bulgaria = 16;2. Ukraine = 15;3. Serbia = 15;4. Latvia = 15;Източник: https://statista/statistics/562733/ranking-of-20-countries-with-highest-death-rates/

27

Анонимен

преди 2 години

Защо ваксинирате държави имат стотици пъти по-ниска смъртност от ковид? Защо имат единици болни в интензивните? Толкова ли не виждате връзката, а продължавате с безумните си теории? Не направихте ли достатъчно злини вече на народа си???

26

Анонимен

преди 2 години

Това, че няма ресурс за лечение на другите болести е заслуга на антиваксърите . Благодарете им горещо!

25

Идиоти!

преди 2 години

Неадекватници! Не пипайте другите легла! Щели да преструктурират - в превод това означава, че ще изгонят и нямама да лекуват болни от сърце или диабет или друго, за да приемат повече Ковид. Жалки управници с поведение на мижитурки, които не посмяха да вземат и отстоят едно решение!.

24

Неваксиниран

преди 2 години

Беше повече от ясно, че ще има увеличена смъртност, понеже това е една от основните цели на "ваксинацията". Не е ли странно, че смъртността преди появата на "ваксините" беше по-ниска? Да не говорим, че ако не си болен "от ковид" те игнорират и невинаги получаваш адекватна и навременна медицинска помощ.

23

Анонимен

преди 2 години

Бившите соц са най-параноидни към ваксините. Но българските антиваксъри удариха всички в земята. Първенци по глупост!

22

Анонимен

преди 2 години

В Латвия ваксинираните са 36%. Ясно е защо и те са пламтали в заразата. Локдаун или ваксинация, няма друга алтернатива.

21

Данчо,

преди 2 години

за съжаление и ти се продаде на лукавия за пари. Вие не лекувате хората, а се стремите да наложите сертификат или локдаун, за да ги заробите, фалирате и избиете. Всеки вижда какво става в Кипър, който е ваксиниран с отровите ви. И в Латвия пак затягат мерките. Вие сте сатанисти.

20

доцент Мангъров

преди 2 години

Поредната измама! Това не е нищо повече от обикновен сезонен грип. Стойте си в къщи и пийте чай с аспирин.

19

поправка на 9

преди 2 години

Починалите за първата седмица на октомври (НСИ) са 2986. Наистина с хиляда повече от миналата година.

18

Анонимен

преди 2 години

Къде са тези трупове, зомбита? Време е да изгасите телевизора.

17

Креват

преди 2 години

Циркаджии. Такива легла като техните всеки си има по няколко в къщи.