50

Съединени Афро Щати

преди 2 години

...на мястото на тоя Томас Джеферсън управата на Ню Йорк планира да постави статуя на Хабабунго Матата . Първия роб стъпил на Американска земя , разпределен на памуковите плантации в Алабама и години наред брал памук за белия си господар .

49

Альоу, "паша&qu

преди 2 години

в Карлуково и интернет ли имате? Кога ти свалиха усмирителната риза?

48

Joro

преди 2 години

Тия да не са рашили да си правят "Европейски съюз"? Я на мястото на Джеферсън да си сложат еднополово семейство, но да са от различни раси, да няма обидени. И детенце, от трета раса, облечено в полово-неутрални дрешки...

47

Сюлейман паша

преди 2 години

Един ден и в булгарис...тан ще се разрушат всички измислени паметници на измислени,,герои" крьвопийци- това на хайдути,партизани,комунисти,руски ***,ватенки ,,освободители"...Ее,след това свестен паметник няма да остане ама ще се издигнат нови,на свестни хора!Защо няма паметник на турския войник,защищавал поданиците си бьлгари от крьвожадните руски завоеватели?!?!

46

Тия съвсем, ама

преди 2 години

съвсем изперкаха! Колко ниЗко можеж да паднеш, та да се отречеш от историята си? ТОВА И НАС НИ ЧАКА - ЖИВЕЕМ В ПEДEPACTKИ ВРЕМЕНА!

45

Анонимен

преди 2 години

Споко, в Русия има необятни незаселени територии, место ще има за всички бели изселници от Щатите, Канада, ЮАР, Австралия и Нова Зеландия.

44

До коментар 56:

преди 2 години

Пътят еднопосочно за афганистанските чукари е твой, необразован талибански катиле!

43

до коментар 55

преди 2 години

Пътят еднопосочно за руските пустоши е твой, невъзпитан руски робе.

42

До тоя с двора:

преди 2 години

Инсталирай си въпросните паметници у "задния двор", талибанино, който вероятно е добре "култивиран"! По същата логика трябва да подкараме и всички джамии на "присъствителите". Тях защо ги пропускаш?

41

Анонимен

преди 2 години

Направо да си закрият държавата, че цялата е основана върху останките на милиони избити индианци....

40

анонимен

преди 2 години

Да погледнем нашия двор. Колко още да търпим паметниците на окупаторите от СССР?

39

Анонимен

преди 2 години

А банкнотите кога ще си сменят? Защото на много от тях са лицата на бивши робовладелци...

38

Ха-ха

преди 2 години

Вече нямам никакво съмнение, че САЩ са обречени... След като се отричат от самите себе си.

37

Анонимен

преди 2 години

А някой от сегашните афроамериканци знае ли, че неговите предци /в 99% от случаите/ са били продадени в робство на "лошите" бели от вождовете на собствените си племена? А ми тогава да съборим и Хеопсовата пирамида, защото по времето на фараона Хуфу е имало роби!А някой от тях знае ли, че освободените роби от Америка, основали държавата Либерия в Африка/на земя закупена с пари от търговия с роби/ също са имали РОБИ -чернокожи от Африка и са ги бесели за кражба на хляб.Много сбъркан свят, останаха

36

Хаха

преди 2 години

До ДааСпоко, ша почнат да горят книги...Ама чакай първо да разберат, че такова нещо съществува.

35

Анонимен

преди 2 години

Всеки народ си заслужава съдбата,но афропомашкия сбирщайн зад океана просто няма да има такава.

34

Let’s go Brandon

преди 2 години

Особрението на Байдън в САЩ е 35 процента.В Афганистан 98 процента.

33

Истината

преди 2 години

Талибайдън и бандата му неолиберали разрушават САЩ с невиждани темпове! Инфлация,унищожени граници,50 процента увеличение на престъпността,смазване на образованието,масов контрол на стадото,разформиране на полицията,пълен край във външната политика.Строят Новия Световен Ред.

32

Е

преди 2 години

НА НЕГОВО МЯСТО ЩЕ ЦЪФНЕ НОВИЯ ГЕРОЙ НА САЩ ДЖОРДЖ ФЛОЙД.НАРКОПЛАСЬОР,БОДИГАРД,ИБИРДЖИЯ НА БРЕМЕННИ ЖЕНИ И РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА ФАЛШИВИ БАНКНОТИ!

31

Анонимен

преди 2 години

Ами те хамериканосите, ако не бяха робите сега щяха да са на нивото на Мексико, че даже и по зле. А какво да кажем за единствената съвременна държава в която селяните и простолюдието са били крепостни(роби) на богаташите. Отиваш в казиното в Париж и за 2 часа проиграваш цяла Пловдивска област барабар с крепостното население.