20

Анонимен

преди 2 години

Както виждаме всеки обещаваше , че дойде ли на власт ще въведе необлагаем минимум нооо няколко месеца по-късно изведнъж се отметнаха от това . Всички са измамници.

19

Анонимен

преди 2 години

Вместо необлагаем доход премахнете дублираните данъци! Или ДДС или Плосък данък! Защото двете заедно са данък вход и изход, а трябва да има само едно от двете!

18

Анонимен

преди 2 години

Защо предлага хората укриващи доходи да не плащат данък? Би трябвало да е обратното - доходите до минималната заплата да се облагат двойно или тройно.

17

О хо хо до 17

преди 2 години

Е как в останалите Евпопейски държави са го направили, само нашата - НЕ! ОЩЕ ППИ СТАТИШЕВ ТРЯБВАЩЕ, А ТОЧНО ТОЙ ВЪВЕДЕ ПЛОСКИЯ ДАНЪК БЕЗ НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ! СРАМ И ПОЗОР ЗА БСП!

16

Борисчо

преди 2 години

Ако наистина се получават 500 - окей. Но при липса на всякакъв контрол и изобщо липса на държава 90% от хората изведнъж ще почнат да получават необлагаемия доход :)

15

Анонимен

преди 2 години

Значи казва, че се внася газ от Газпром, който е три пъти по-скъп от Азерския, не искат да се внасят 1млрд. куб метра през гръцко...много умно няма що! Важното е , че "НИЕ СМЕ ЗА ПРОМЯНА"...е, постигнахте я, наздраве.

14

x

преди 2 години

Сега вдигнете и заплатите със 100% и всичко е 6!

13

Лесно е

преди 2 години

До IT-спец Много е лесно отстрани да се коментира.

12

IT-спец

преди 2 години

Владо Панев е доста интелигентен човек и добре разбира от финанси, гледал съм няколко негови интервюта, мисля че е добре като начало да започнем с необлагем минумум до 500лв. а после ако върви добре няма да е проблем да се вдигне на 700 или 1000 лв.

11

1234

преди 2 години

Много ми е интересно как ще живеят с 500 лв. тея мошенници, които съсипаха държавата

10

ЗАЩО

преди 2 години

НЕ КАЖЕТЕ ИСТИНАТА, всички действате и говорите без собствена мисъл....изпълнявате команди отвън....Всичко, което се случва по света е по СТОГОДИШНИЯ СЦЕНАРИЙ...

9

rael

преди 2 години

Какво да очакваме от държава, която само не е успявала да се спаси от робство. Русия си занима, България загина!

8

Инфлация

преди 2 години

За година горивата се вдигнаха с над 30%, тока също, газа със 100%, плодове и зеленчуци с над 20%....а инфлацията е 4%.Тези ни мислят за големи балъци.

7

Bond

преди 2 години

На този умнокреслив зелен талибан защо се изказва за неща, които не разбира?

6

Анонимен

преди 2 години

Много добра мярка е вдигане на задължителните резерви на банките от БНБ. Мачкай гербавите Панев! Браво

5

Асан

преди 2 години

500 лв. пара ли са... Тиквата прибира пачки само по 500 евро :)))

4

Обективно

преди 2 години

СРАМОТА Е ДА НЯМА НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ И УЖ МИЛЕЕЩИТЕ ЗА НАРОДА БСП НЕ ВЪВЕДОХА НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ. ТАКА ХОРА С ПО 300 ЛВ. ЧИСТ МЕСЕЧЕН ДОХОД = 3600ЛВ. ЧИСТ ГОДИШЕН ПРИХОД , ПЛАЩАТ НА ДЪРЖАВАТА ОЩЕ 10% ТОЕСТ 360ЛВ.! ПЪЛЕН СРАМ!!!ПРАВЕТЕ СМЕТКА КОЛКО МЕСЕЧНО ИМ ОСТАВАТ ЗА ЖИВОТ 3600- 360= 3240÷12 = 270лв. Месечно!

3

Зозо

преди 2 години

До Анонимен..... г л у п а к!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Управлява ли комунист инфлацията е задължителна - И ако не управляваше комунист, как щеше да избегнеш ГЛОБАЛНИТЕ инфлационни процеси? Или тогава щеше да си мълчиш като бит г3? Не защитавам комунистически идеи, но в конкретния случаи ЕС се нахака в инфлационна спирала и ние няма какво да направим за да се откачим от нея, независимо кой е на чело на държавата. Ние сме пътника без билет, висящ в тоалетната на последния вагон от влак, заминаващ на мaйнaта си - нищо не зависи от нас.

1

Зозо

преди 2 години

Да припомня на всички шилета: Управлява ли комунист инфлацията е задължителна. Рундю е пътник на изборите.