100

igra4a.na.ma4a

преди 15 години

lidiq ako naistina jelae6 tova koeto napisa za 4ernite az sum 4oveka skype mi e igra4a.na .ma4a par4eti mi e mnogo mo6tno

99

нешо

преди 16 години

Кой знае защо жените пак са изкарани жертви.Сигурно някой насила ги е карал да лягат с ***.Между другото преди няколко години посетих Лондон и цяла седмица се разхождах из града.И мога да ви кажа,че срещнах поне сто двойки бяла жена-черен мъж,и само една бял мъж -черна жена.А в Лондон има и много китайци и други такива монголоиди,но не видях бяла жена с китаец.А от това си правя извода,че белите жени са с *** заради секса и нищо друго.Да не говорим,че чернокожите футболисти в България за нула време приспиват с десетки жени.Аз лично познвах един *** студент по медицина,който всяка седмица сменяше жените и същият каза,че сигурно е преспал с над 200 българки.така че скъпи жени-признайте си че всичко се върти около секса,а не да говорите глупости от рода-нежност,чувствителност и тем подобни.Естествено и парите имат голямо значение,но това е друг случай.

98

gandoni

преди 16 години

засукана , сексабилна 65 годишна полу девственица търси 18 годишно брадато момченце да го натъпче там от където е излязло..

97

Вито

преди 16 години

Какво лошо има да бъдеш с по-възрастна?Опитът има значение. За мен си заслужава. Щом чужденките не могат да ги задоволят в родната им страна, нека идват тук на секс-туризъм.

96

Вито

преди 16 години

91, темата не е кой колко взима и да се фука пред останалите, които не са успяли да са на добри заплати.Аз в четвърти клас (времето на чавдарските и пионерските вратовръзки) проявих желание да си изкарам пари - взех списания "Bravo" от една приятелка, която беше ходила в чужбина и започнах да ги предлагам на мои ученици. В междучасието ги разпъвах на един чин и учениците се скупчваха около мен. Очите им ставаха на понички - по онова време списание "Bravo" да си купиш - мечта. Продавах еднo списание за 3лв. На ден правих по 9лв.В момента няма да си казвам заплатата - то нали такова нещо не се казва.

95

анонимно

преди 16 години

този вьпрос е сложен и аз незнаех че младите мьже харесват по голями жени откакто влязох в този чат имам постояни обожатели на доста по малка вьзраст от мен и немисля че е за пари напротив много от тях са доста добре финансово живота е страно нещо

94

123

преди 16 години

1300лв/мес са доста прилична заплата за 20 и малко години, но не са много пари (дори съм почти сигурен, че знам къде работиш). Само за сравнение - немски сервитьор си докарва по около 1000 евро/мес без бакшиш. Затова махай това старо (на бас, че е поне в 7-ми клас) баварско возило и си вземи нещо, което ти е по джоба :)Господинът, когото спомена, явно говори за собствен бизнес и доста по-сериозни доходи, но вече му казаха, че презадоволената материално жена започва да си дири странични заигравки. Затова не прекалявай с глезенето на кака си :)

93

p8or

преди 16 години

91, с 1300лв заплата сигурно готино БМВ караш :-)))

92

пак аз

преди 16 години

ама как ми звучите само - също като в оная обява във вестник: "Млад, осигурен, добре сложен, с вила на карибите, апартамент в Ню Йорк, (изреждат се после няколко модела лимузини) и частен самолет ... нищо не купувам и не продавам, ... хваля се"

91

21 godishen

преди 16 години

"Би ли споделил/а с мен от къде точно 20 годишен ученик/работник/студент има пари за да покрие стандарта който аз покривам на жена ми ? Говоря и за заведения и за почивки за подаръци и прочие ? Просто ми е любопитно. Към това мога да добавя че 98% от сегашните 20 годишни не са прочели повече от 2 книги в живота си и немогат да водят 5 мин. нормален разговор който да не се върти около далавери/наркотици/напивания"относно изказването на господина...искам да ти кажа,че съм на 21 години,работя за 1300лв на месец,(не продавам наркотици,нито крада),карам БМВ,което сам съм си купил, и мога да си позволя да заведа приятелката ми където и да е.Всеки месец й правя подаръци.Пътуваме често...така че абсолютно не съм съгласен с мнението ти.Всичко е до акъл,а не до години...а приятелката ми е на 26.

90

преди 16 години

za6to li ? ami moje bi samo za udovolstvie, kogato jenite sa mladi si padat po po golemi mom4eta, s opit... a kato stanat na godini kolko pove4e opit da tursqt...

89

бай Гого

преди 16 години

е на 66, много й се , а на мен от болести не ми става и по моя заръка си хвана 15 годишно ***, което я оправя сутрин и вечер срещу двайсетачка. Сега жена ми цъфти и има мир и любов вкъщи.

88

преди 16 години

има един лаф- хвани си кака да те отрака....ама мн. зависи на колко е каката ;)

87

преди 16 години

84, защото младите мъже не си падат по по-възрастни от 30-35 ... освен за пари. Така че събирай за трудни времена :)

86

преди 16 години

85, имаш ли пари много неща са ти сигурни. Иначе една жена на възраст вече толкова неща са и увиснали и са се сбръчкали че за предимство е трудно да се говори :)

85

преди 16 години

Жените са в по изгодна позиция. Дъртя мъж само има мерака и няма как да достави удоволствие, природа. Докато една жена с по-млад от нея мъж си е на върха. Тя си може, а и той си може. Горките млади девойчета дето гледат само паричките, закъсали са го със старците откъм удоволствия.

84

Sexi

преди 16 години

Защо само мъжете могат да бъдат с млади жени?Да не мислите, че младите мацки изгарят от любов по тях и мъжете знаят това, но спазват принципа "млада овца с приятели, стара овца сам".След като жените са толкова еманципирани, защо и те да не са на същия принцип.Пък и какъв ли секс може да направи един стар мъж?Така, че квит сме нали?

83

преди 16 години

Аз пък приличам на този втория, който печели в рекламата на ***.bg в този сайт (може би я виждате, како не пробвайте няколко пъти с Refresh на страницата). Ако на някоя и се иска - да пише.

82

Киро

преди 16 години

И аз щях да повърна,но с друга част от тялото си...Лидия дай нещо по-конкретно.

81

преди 16 години

напълно подкрепям твоето мнение евалата