22

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха тези ракети до сега щяха да бъдат втори Бейрут

21

Анонимен

преди 2 години

Тези ракети ще податяват демокрация на САЩ !

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 аха и ти лично ще го копаеш с кирката кух руски *** Първо се снабдете с кораби способни на тръбополагане после с дълбачки че и спец тръби ...

19

кратко и ясно

преди 2 години

За разлика от гнома Дебелиа наистина стреля не пуска анимета

18

Анонимен

преди 2 години

До ннТъй де, само влекачите са руски, дизайнът е руски и двигателите китайски.

17

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно достоверна и проверена информация ни предлагат плагиатите с дефицити по български от бг.днес. Северна Корея изстреляла ракета, не две, от подводница, не от подводна платформа, каквото и да означава това! А България сглобява високо технологични фенерчета от три части на ишлеме за някаква западна фирма! Браво!

16

нн

преди 2 години

В ядрената програма на С.Корея не са помогнали нито китайците, нито руснаците. Пакистанците им дават един изследователски реактор, така започват преди 40 години и сега вече имат мощни съвремени атомни и водородни бомби, леки и удобни за ракетите. Ракетите също си ги правят сами и от ден на ден стават на световно ниво. Добре ли са , зле ли са, но във воената област са много напред. Американците със сигурност няма да им посегнат както на Ирак, Афганистан и т.н.

15

Асан

преди 2 години

А Боко стреля газови ракети у Симитли :)))

14

До 11 тридента

преди 2 години

БиБиСи отбелязва, че британският кралски флот е извършил шест подобни изпитания от 2000 г. насам и в миналото е оповестявал успешни изстрелвания, но в този случай не го сторил. Подводницата HMS Vengeance се е върнала в морето за изпитания през декември 2015 г., след като ѝ е бил направен ремонт на стойност 350 млн. паунда, който включвал инсталирането на ново оборудване за изстрелване на ракети и модернизирани компютърни системи.

13

До 11

преди 2 години

Ей с това разполагат,чети долу. Да не казвам че тридента запецна когато го тестваха последно. Номерата с "един брит военен ми каза" не минават.Британска ядрена подводница от клас "Астют" се е сблъскала косо с търговски кораб край Гибралтар в сряда, съобщи британското министерство на отбраната, цитирано от Ройтерс.Лейбърската и Шотландската национална партии настояха правителството да даде пълно обяснение пред британските депутати за това как изстрелването на ракета "Тридент" се е объркало.

12

до 15

преди 2 години

сега съм при майк а ти :) После ше ида

11

Анонимен

преди 2 години

До 14, момче, ти имаш много сериозен психически проблем. Ходи на лекар докато е време!

10

Доктор Сън

преди 2 години

Трябваше да я пуснат в кабинета на Радев и Бсп !

9

Анонимен

преди 2 години

Руският "Малахит" разработва атомен подводен газовоз, предназначен за цялогодишна траспортировка на газа в арктическия регион. Логистиката по руския Северен морски път няма да зависи от хидрометеорологичните условия и дебелината на леда. Логистиката по руския Северен морски път няма да зависи и от наглите отано-пиндостански въоръжени навлеци, тъй като Русия ги елиминира в акваторията /надводна и подводна/ на Баренцово море.

8

Анонимен

преди 2 години

"Както винаги САЩ пак не знаят и хвърлят боб, леща, ориз за ясновидски прогнози "може би". Скоро време ще правят прогнози по вестникарските изрезки на жълтите таблоиди"----------------------------------------------------------------------------------------------------- Забелязали неидентифицирана балистична ракета с малък обсег 430 до 450 километра. Това от типа на руските "Точка У" ли е?

7

SAS

преди 2 години

Номера е врага ти да не знае с какво разполагаш само комплексарите се фукат и демонстрират възможностите си. Говорил съм с един военен от морската пехота на Англия и той каза - Ние не правим военни паради, който ни нападне ще разбере с какво разполагаме.

6

И

преди 2 години

да 3еш и да не 3еш, това няма да промени факта, че СК е фактор с който всички се съобразяват, а ние сме на дъното!

5

Анонимен

преди 2 години

Щом могат, нека си стрелят из под водата. Ние един търговски кораб не можем да изтеглим вече месец.

4

Жиб.

преди 2 години

Владивосток да й трепери- ние сме далече! :)

3

Анонимен

преди 2 години

Велика държава, айде всички фенове на фигуранта да идат там малко да видят какво е рай.