156

Доктори без баница

преди 2 години

- Докторе, пациентът беше напълно ваксиниран и ....умря!?- А ако не беше ваксиниран щеше да е още по-зле.

155

Анонимен

преди 2 години

Ако познавате преболедували неваксинирани гледайте какво се случва с тях следващите месеци- не могат да се освестят! Факт

154

Кабалчик Талмудов

преди 2 години

Защото на Рогатият му е все тая с колко дози се ваксинират пациентите му. Той си ги прибира и шомполирането с кожения шиш започва.

153

Анонимен

преди 2 години

Ако познавате "ваксинирани" наблюдавайте какво се случва с тях през следващите 3 години....Жена ми изкара делтата на крака почти безсимптомно (двойно ваксинирана с Астрата). Майка ми и баща ми бяха в болница по десет дни! Сега са добре слава на Бога и след някой друг месец ще се ваксинират.

152

Анонимен

преди 2 години

Ако познавате "ваксинирани" наблюдавайте какво се случва с тях през следващите 3 години.

151

Анонимен

преди 2 години

Продължение от 170.......по 15 капки два пъти на ден Глутатион, най силния антиоксидант който организма познава. За да се усвои Д-то е задължително да се взема с витамин К!

150

do 163

преди 2 години

Прав си. Точно това и искам да видя, но нека да почакаме още няколко месеца. Откъде си сигурен, че във ваксинираните страни няма да имаме подобна вълна примерно ноември-декември? Съдиш на база на това, че при нас е сега, а там няма нищо, че ваксините пазят. Може и да грешиш.

149

Анонимен

преди 2 години

Като виждаме, 6 години след това, все още са неуспешни....Нека понамалим фантазиите! Вирусът е наистина изпуснат, дали нарочно или случайно - хипотеза. Все пак, той наистина атакува най много респираторната система у човека. Доказано е че хората с ниски нива на витамин Д са в сериозна опасност! А какво точно е функцията на хормона Калциферол (витамин Д)! Ами той предпазва респираторната система от вирусна и бактериална инфекция, също така предпазва от прекомерна реакция на имунната система, водеща до пълненето на дробовете с течност. За повишаване на клетъчния имунитет е добре да се вземат по

148

Анонимен

преди 2 години

Антиваксър: Ваксините не работят. Няма COVID-19"Плоскоземен: "Не, бе! Земята е плоска"Антиваксър: " WTF "

147

Анонимен

преди 2 години

Вирусът не признава нито сертификати, нито ваксини. Който не се е срещнал достатъчно дълго с него, само той не се е заразил. Вирусът не е обикновен респираторен вирус, както се опитват да ни убедят. Създаден е изкуствено през 2015г. Още при създаването му са правени опити за разработване на ваксина. Опитите тогава са били неуспешни. Като виждаме, 6 години след това, все още са неуспешни.

146

Съвсем

преди 2 години

Полудяха тези хора, не мога да повярвам,че до там им стига съвестта на тези управници да подтикват към една торба с болести от сиропа и билет за отвъдното! Нищо против хората коѝто са се боднали ,има и чисти сиропи ,дано повечето са с плацебо ! Но....това е истината, осъзнайте се!

145

Анонимен

преди 2 години

Виж смъртността от ковид във ваксинираните държави и виж в България, Румъния, Украйна. Виж и общата, скритата смъртност. Ако не си от *** антиваксъри, веднага ще разбереш че ваксините работят. И то чудесно.

144

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не работят. Но със сигурност имат много и потенциално смъртоносни странични ефекти.

143

Анонимен

преди 2 години

Колин Поуел може да е умрял от ковид, *** е имал миелома (вид рак на белите кръвни клетки), операция на простата от рак и Паркинсон и е бил на 84 години. Риска му да умре от грип е бил също толкова голям, колкото и от ковид, аман от пропаганда.За който разбира ето -> https://nbcnews/politics/politics-news/former-secretary-state-colin-powell-dies-covid-complications-n1281746

142

Observer

преди 2 години

И сага се почва с оправданията и обясненията. Ами ако беше сложил 3 бустър генерала щеще да придобие безсмъртие сигурно. Ама уви за малко не го направил. Само се чудя, с две ръце се моля да не се случва, ако зачестят тези "странни" случаи какво ще каже медицината. Съвпадение, редки случаи които се случват или какво? Ще излезе истината скоро ама тогава много специалисти ще са отговорни за тая създадена нарочно изкуствена психоза да изплашат населението до смърт а някой да направят милиарди

141

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156...Защото ваксините не работят, а и не са ваксини....Напротив, работят за повечето хора! Не се заблуждавайте!

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 153....И без ваксина и със нея...никой не е безсмъртен....Най-добре е да си с клетъчен имунитет или така нареченото Т клетки имунитет. Обаче ако нямаш ваксината помага за неговото изграждане и пак зависи от самия организъм дали ще отпечата данните от антителата върху Т клетките, които запаметяват до живот. Можеш да си удариш 100 ваксини, ако не изграждаш антитела никой не може да ти помогне! Всеки обаче може да опита чрез ваксината, има смисъл за над 90% от ваксинираните.

139

Анонимен

преди 2 години

Защото ваксините не работят, а и не са ваксини.

138

Анонимен

преди 2 години

До Това 154....Мисля, че е време хората да разберат ИСТИНАТА за тези смеси и да престанат да се тровят с тях... Хубаво е да можеш да мислиш!:))))))))))))

137

Това

преди 2 години

е защото препаратите са толкова полезни, че чак ти идва да умреш от щастие...Затова толкова се пънат да обработят всички, и после събират труповете на щастливците...Мисля, че е време хората да разберат ИСТИНАТА за тези смеси и да престанат да се тровят с тях...