12

Търговищенец

преди 2 години

Когато бащата на този нагъл *** копаеше крепостта преди половин век,всички я наричаха Крумово кале.Професор Димитър Овчаров за разлика от сина си Николайчо,беше достоен археолог и учен.Това е недоучено и всички историци ги е гнус от него.Науката отдавна е утвърдила,че Мисионис е средновековният Шумен.А Овчарският Перперикон в средновековието е наричан Перперек.А този пръстен убиец,за който приказва из всички студиа пишман археологът,си е най-обикновен къснъсредновековен накит с дупка.

11

Рундю

преди 2 години

"Мисионис е грандиоден град" изплямпа за пореден път грандиозният мошенник Овчаруф.Дет пипне се е грандиозно в грандоманското му въображение.И винаги за него има пари,щото е с всяка власт.Сега пък е в инициативния комитет на софийския ректор.Платен професионален ласкател и слагач.И се чудя защо пуйките необразовани го канят,а не истинските достойни апхеолози.Тъптя!Заминавам да живея при таерегите.Там няма Овчаровци и профани ***!

10

Анонимен

преди 2 години

Как пък такива сладки /непроучени/ обекти се падат все на Овчаров. Младите археолози все нямат късмет.

9

Академик Грънцевский

преди 2 години

Лицето Уфчаров е патологичен и алчен лъжец.Крепостта в Родопите никога не се е наричала Перперикон,а Перперек.Той го измисли за да звучи грандиозно.А така нареченият Мисионис също е негова измишльотина ,за да прибира пари за разкопки.Истинските археолози твърдят,че Мисионис,описан от пътешественика Идриси е Шумен.Обаче Лъжливото Овчарче,е от Търговище!Тав живее и майка му и затова Мисионис е там.На година Уфчаруф получава по над 300 000 лева от Бойку за да копае и да лъже.Гад долна и нечестна!

8

Анонимен

преди 2 години

Брей да видиш ти баш па по черноморието открили този ,,грандиозен град"!Остава само да се сведе тази информация до западните туристически агенции.

7

Анонимeн

преди 2 години

Както казваше проф.Божидар Димитров: И ние имаме достатъчно исторически находки. Важно да създадем няколко легенди около тях, за да имаме същия туристически поток както в Гърция и Турция. Ако няма легенди за открити скелети на вампири, магически пръстени и открити кости на светец, само си губим времето да изравяме камъни. След 5 века робство турците са сринали всички исторически паметници. Друго не ни остава!" Велик човек!

6

Анонимен

преди 2 години

Дори да е бил най-грандиозният град в света ,това с нищо не свързва днешните обитатели на тази територия , чийто предци са живели в землянки и колиби.

5

Бунгар

преди 2 години

Овчаров кръщава градове на поразия. От всичко е видно,че по тези земи е имало цивилизация която са унищожили племената дошли от дебрите на Азия. Добре,че е античния свят,че да намираме нещо ценно по тези земи.Изчезнала цивилизация,и сега съчинения по картинка и кръщаваме и тълкуваме както намерим за добре.

4

Totenkopf

преди 2 години

Тоя е гоолям шарлатанин, измамник

3

ТУНДЖАНЕЦ

преди 2 години

Ако не беше древногръцкият и латински езици,които да фиксират епиграфски и в книгите си какво е ставало по земите където сме сега,нямаше да знаем нищо за племена и народи,живеещи тук. Хвала на тези велики древни езици,с помощта на които съставяме по-лесно пъзела на миналото си. Те разкриват миналото и на целият цивилизован Свят. Тези езици са основата на главните европейски езици. Затова в гимназиите да се учи древногръцки и латински ще извиси човешкият дух.

2

Анонимен

преди 2 години

Навремето знаменитият проф. Брадистилов обяснил защо пише 80 -90% слаби оценки на студентите си. Професорът казвал - Погледнете им фамилиите! Овчаров, Говедаров, Чобанов, Козаров и тн. Е, как да не им пишеш двойка.

1

Гроби Таласомо

преди 2 години

Перперек бре, масонски ***! Стига с тва гърчеене в празната ти тиква! Ясен ли съм, Овчар или шамарите да ти раздам? Че ми писна от твоите клювкания по медиите!