180

Анонимен

преди 2 години

до 193Я кажи статистиката до край де. Въпреки че са 4 по заразени има 12 смъртни случая. Ние сме с 200, като заразените са ни 5000, Белгия са 4-ти с 3500. Направо ги отвяхме. А сме четвърти по смъртност в света на милион ( Белгия са 19-ти ). Явно 74% ваксинирани си дават положителен ефект.

179

Защо по 4?

преди 2 години

Защо не по 3? Или по 5? Защо не по 3.9?!?!?!? Как стигнахте до това 4? В развитието на болести няма такъм коефициент, който да изпозлвате и да си докарвате някакви измислени стойности!!!!!!! Математиката е точна наука и спрете с манипулациите!

178

Анонимен

преди 2 години

Мислех , че гей браковете в България не са разрешени, обаче семейство Кунчеви се редуват, единия миндирас се разболее и изкача другия. По 15000 на ден се разболявали, обаче леглата и по болниците 40-50. А какво правихте цяло лято? Играхте го вакс агит, вместо да обезпечите отделенията и леглата

177

Анонимен

преди 2 години

Белгия 74% вакиснирани. В момента е на 4 място по новозаразени в света. И то не пропорционално на населението, а в абсолютно изражение. Толкова за работещите ваксини.

176

АНОНИМЕН

преди 2 години

Цялата система е за незабавна ликвидация.

175

...

преди 2 години

Погребална агенция "Мир вам" поздравява най-верните си клиенти с твърдите им антиваксърски позиции.Не на ваксините!...

174

Анонимен

преди 2 години

А на вакса паспорта отгоре ще има ли свастичка? Такъв зелен с много петолъчки в кръгче и вътре пречупен кръст. Това новия паспорт на Четвъртия райх ли ще е?

173

Анонимен

преди 2 години

Математико, знаеш, че като нямаш точни данни не можеш да направиш точна сметка, нали? Съответно като данните ти са от стъкмистика, и резултатът ще е стъкмистика!

172

Шаши

преди 2 години

От година и седем месеца всеки ден има заразени. Има и ваксинирани. Махаме ги тях и тези, които са го изкарали. Излиза че сме над 150млн. щом още няма имунитет.

171

Анонимен

преди 2 години

Математиците са хора с твърде много свободно време...

170

Денят на разплатата

преди 2 години

Наближава ли?

169

Каруцар министър

преди 2 години

по 10-12 хиляди се били заразявали - тихо бе, да не те чуе Каруцаров със розовите очилца и розови тапи в ушите. За него всичко е на ред след като умират по малко от 500 души на ден. Като станат 1000 тогава ще каже, че то некакво си грипче има ама вие си пийте чайчетата и повечко витамин С, правете повечко лицеви опори и коремни като Вожда Диктатор и всичко ще е на ред. Няма да се даваме на някаква си настинчица - я.

168

Анонимен

преди 2 години

Учения, звучиш като продавач на апартаменти преди да избухне балона на жилищната криза. Ха ха! Много сте зле вакса пропагандаторите. Не разбрахте ли, че ние сме много патил народ и ви разпознаваме от далече. Лъжете тия дето десетилетия живеят в цветя и рози. Нас ни оставете на мира. Иначе има опасност да ви развалим пропагандата в целия свят. Нали знаеш че сме на всякъде?

167

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Въх, ни думай уа, "математика"!

166

Анонимен

преди 2 години

Не лекуват неваксинираните хора безплатно, платили за си здравните осигуровки, ваксидиот

165

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПо Вашата логика имунната система не би трябвало да атакува и вирусите - за справка, моля запознайте се как точно се размножават вирусите.

164

Анонимен

преди 2 години

В Белорусия няма увеличение на цените на тока, отоплението, храните...

163

Учен

преди 2 години

Ваксиирайте се, защото вижте какво става в Израел, ако не се бяха ваксинирали 80% сега всички щяха да са умрели. Ако не искате да умрете като израелците, ваксинирайте се, бързо, бързо, ако искате да се спасите.

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен164 "А я си представи в Англия ако ги нямаше тези 70% ваксинирани колко щяха да бъдат смъртните случаи? Най-вероятно по 10 000 на ден щяха да умират." Най-вероятно, ама не си сигурен. Работиш с предположения. А според данните на Public Health English от ваксинираните починали от делта варианта са три пъти повече от неваксинираните. Вероятно, ако не бяха вааксинирани, повечето от тях нямаше да умрат, а?

161

Анонимен

преди 2 години

В Белорусия няма локдаун, няма ковид сертификати и всичко е нормално.