527

Анонимен

преди 2 години

До reality2323 Никой нормален не разпространява антиваксърска елементарна пропаганда. Не го ли разбра? Нормалните хора само като видят кой им го предлага и го отминават с насмешка. Антиваксърите ви чака тежка участ на изолация от нормалното общество. Ставайте хипита, те поне се радват на чистия въздух някъде далеч от цивилизацията. Вие стоите в градовете и гниете отвътре.

526

Анонимен

преди 2 години

да хванат да проверят колко хора живеят в монтана, че май май почнаха да ги броят втори път....

525

reality2323

преди 2 години

Eто какво предстои и тук ако приемат вакси паспортите. Видеата са от Италия вчера. Съответно нито една българска медия не го е отразила. Всички постове в социалните медии изчезват като дим. https://dox.abv.bg/download?id=78fb3d0a5a# https://dox.abv.bg/download?id=3559b59cda# https://dox.abv.bg/download?id=3ca577ea58# ps. Разпространете, за да видят хората какво ни очаква, защото тия линкове едва ли ще изкарат много :)

524

Подлост

преди 2 години

Ваксърите са доволни, че хора умират. А те също разпространяват Ковид - доказано!

523

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 622 "По-добре ,че не се ваксинират ,тъкмо ще останем само умните,красивите и отговорните и най-накрая държавата ще тръгне напред." А ти ваксиниран ли си с ваксина срещу Ковид-19? :)))

522

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Шанса ваксиниран да заразява е 9 пъти по малък от неваксиниран. Затова и хората в ЕС заложиха на зелени сертификати и мерките падат. Дори и маските. Тук ще се шматкаме още поне 1 година. Сигурно ще умрат и още 10 хиляди поне :(

521

Solar Power

преди 2 години

До Незнайко: То по ника си ти личи,да НЕЗНАЙКО си :) Когато си такъв може да се образоваш. Отвори сайта на НСИ и виж умиранията по седмици в България. Не ме интересува от какво са починали ковид ли е , спъване или друго. Факт е,че има ръст между 20-30% на годишна база. Когато не знаеш нещо винаги можеш да се научиш.... стига да искаш.

520

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗащо? Аз може да съм заразен, може и да не съм. А ти, като си се пробол, си пръскал навсякъде ковид, вместо да се самоизолираш за две седмци. Така че ти си ги изпоназаразявал.

519

Днес

преди 2 години

202 антиваксъра удариха джакпота. Може и повече да са, тъй като не е ясно колко са наистина ваксинираните от останалите 12 със сертификат. Честито на печелившите. Дано да са попаднали в един по-добър свят.

518

Витанчо

преди 2 години

Прекрасно! Математика Витанов има нови поводи за самодоволни усмивки.

517

Анонимен

преди 2 години

Нали Бойко не се бил справял с ковида. Вие така се справяте че българите *** и изчезват със скоростта на светлината. Палячовци.

516

Анонимен

преди 2 години

До славянин "Умрелите от ковид в болниците ги считайте за убити, защото те са такива!" При това положение защо слушат Мангъра и не носят маска?

515

Беновска пипа

преди 2 години

Безотговорното поведение на служебното правителство към епидемията вече дава плодове. Твърде късно е вече за елемнтарни мерки, няма да успеят да издържат до изборите без да въведат локдаун. Правят всичко възможно да задържат подкрепата на неграмотните хора за Радев, но ще платим твърде висока цена.

514

200 на ден

преди 2 години

Ако Радеф е решил да затрие всички българи, дотук успява.

513

Анонимен

преди 2 години

Нека всички тези умрели хора да тежат на съвестта на антиваксърите. Заради тях България загива.

512

Анонимен

преди 2 години

Управлението на черния връх Вера Су - - -- рекорден брой починали от вируса - - - - рекордно малко ваксинирани - - -- рекордни цени на тока - - -- рекордни цени на газта - - -

511

Анонимен

преди 2 години

На кой му е скучно и е изпляскал 70% от коментарите до момента? Не е в ред, да знаете.

510

Анонимен

преди 2 години

При Радев толкова, държавата загива той прави лицеви опори и го дава планинар!

509

Анонимен

преди 2 години

По-добре ,че не се ваксинират ,тъкмо ще останем само умните,красивите и отговорните и най-накрая държавата ще тръгне напред.

508

Анонимен

преди 2 години

Хората не вярват на медиини пандемии. И 1 млн заразени да обявявате, файда няма.