38

Глъм

преди 2 години

И после идва ковид 20-21-22-23 т.н .След това грипен 19-20-22. За всички вирОси ще има ваксини и сертификати не се блъскайте .

37

Келеши Ихаиначо

преди 2 години

Ваксинирани срещу неваксинирани +бялата мафия която се радва.

36

Анонимен

преди 2 години

тези които ще подпишат тази фашистка заповед нека преди това си спомнят края на Чаушеску .Да имат едно наум.

35

ДО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ

преди 2 години

Господин Президент ,Моля да смените всички назначени в Държавните Болници лица . Там по гишета и кабинети шетат една сурия хора с основно образование - Шефове , Санитарки и Чистачки - те виждат пари във всеки влязал през Вратата . В Перник имахме същия проблем в Гробищния Парк - имаше назначени двама члена на ГЕРБ и те за 100 лева изхвърляха починалите и закопаваха новите умрели хора - единия умря , а другия се мъчи .

34

Анонимен

преди 2 години

СТИГА С ТЕЗИ ОГРАНИЧЕНИЯ...КОЛКО ГОДИНИ МИНАХА,ПРОСТО ВИРУСА ЩЕ СИ ГО ИМА.И ДА СПИРАТЕ БИЗНЕСИ И ОГРАНИЧЕНИЯ...НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ.ПРОСТО ВИРУСА ЩЕ ПЛОСЪЛЖИ ДА МУТИРА

33

?!?

преди 2 години

Единствените мерки са да има къде да умрете! Заплатено допълнително към лекарите за дето ще ви гледат как страдате. Поне те ще отидат на екскурзия в Гърция.

32

Анонимен

преди 2 години

Средновековната инквизиция. Лов на вещици. Който не вярва в силата и мощта на коронавируса-ве Че горите на кладата неваксинираните.. За вас няма зелени сертификати и нищо зелено, въобще.днага да се изгори на кладата. Ама ха! Няма да се ваксинирате ли? Му хаха. Европейска заповед.

31

Анонимен

преди 2 години

Звезди да си ги носим на ръкавите нещете ли? Доводите са смешни, ваксинираните също разнасят вируса

30

Анонимен

преди 2 години

Разберете едно- спре ли да се говори за вируса, веднага ще изчезне. Иначе нито ваксини, нито мерки, нито ковид- паспорти ще го спрат. И най- вече да се спрат парите.

29

ВЪПРОС

преди 2 години

Днес една Телевизия със Скрита Камера последва болен човек - Първата Корумпирана Болница беше Пирогов - тази Болница вече е завзета от Мафията ГЕРБ - не искат да се Променят .ГЕШЕВ НЕ ИСКА да провери Сигнала .Съпротивата на ГЕРБ е като Берлин през Месец Май 1945 година - всички гербери да пазим Фашизма .

28

Анонимен

преди 2 години

Кацаров за няколко месеца унищожи всичко което беше направено , училищата са на 100% заразени, сега ще пламне цялата страна и няма да има кой да ни лекува...Този е за затвора...

27

Анонимен

преди 2 години

Абе като ви платиха тлъсто всички станахте коронавирус светци. Кланяте му се и му се молите и го боготворите. Новата религия. Вирус-вакса. Някой да не каже нещо напротив, че веднага ще го дамлосат като плоскоземец.

26

Юнга

преди 2 години

До `*** държава` кораба е вече мъртва котва.Напроле ще я извадят.

25

На който

преди 2 години

му.е писано да мре, ще мре.На който не ,ще живее.Стана ясно, ме не им се отдава да го лекуват пустия вирусМерките са безмислени.

24

Зозо

преди 2 години

До Толкова плитко..... Хахахаа, да. Във вторник изравняват бройката. Нищо чудно утре да ги изпраскат 5-6 хиляди бройки :))))))))))))))) И да кажат - Това е, затваряме.....

23

Dr. Know

преди 2 години

Могат да се разкрият още легла... но кой ще наблюдава болните на тези легла? Не виждате по-далече от носа си!!! Книжни плъхове без един ден практика в здравеопазването!

22

Толкова плитко

преди 2 години

Изчакват данните от черния вторник, щото днешните не предполагат затягане на гайките

21

тъпа държава

преди 2 години

Не бързайте за никъде, да умрат колко да умрат 200 човека голяма работа. Да питам иначе как е кораба на радев плава ли още?

20

Анонимен

преди 2 години

Психообработка на популацията. Пускаме идеята за сертификатите и чакаме няколко дни за реакция. Ако няма такава, значи са съгласни и ги въвеждаме.

19

мерки+проверки

преди 2 години

Страхотен ден, утре вдругиден,страхотен ден, за теб, за мен.