9

Анонимен

преди 2 години

На ятаците по десятка за всеки един скакаулец.И не на хотел, а на каторжен труд.

8

От коментар 3

преди 2 години

разбрахме, че неканената ... може да влиза в България откъдето, както и когато си иска, но полицията не може! Да се смееш ли, или ... да плачеш, че живееш в пародия на държава, вече 32 години?!?

7

Анонимен

преди 2 години

Бежанци в къща в Харманли, бежанци на магистрала Тракия. Кво става с това МВР и граничната полиция? Уж мерки по границата, жандармерия, полиция и пак си е същото - бежанци навсекъде. Тая граница пазят ли е или е хотелп под звездите?

6

Сатира

преди 2 години

Вече всеки ден залавят по 20 бежанци. 360 дни х 20 човека = 7200 емигранти. Половината от който ще останат в България...

5

Какво безхаберие !

преди 2 години

Харманли не беше ли до родното село на Румен Радев ?!

4

Вуйчо Ваньо,

преди 2 години

и малко свинска;-) масчица, която, както знаем от един нейн поклонник, бивш министър-председател, е много хранителна.

3

Анонимен

преди 2 години

Рашков защо не ги спира на границата , хванали 12 умножете по 20 в момента в България нелегални

2

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Стреля се на месо...Те вече са нарушили държавна граница, а ние служим мирно на ЕС и даже ги настаняваме в приюти. Давайте им кирките и да ходят да бачкат по мините и рудниците. Вечерта по половин хляб, половин глава лук и една паничка с топла вода с малко сол, та да видим дали ще идват тук. Малко са ни ромите, а сега и талибани ще хрантути.

1

Кога

преди 2 години

ще спрат да откриват "бежанци"? Когато започнат да ги наричат с истинското им име - ПРЕСТЪПНИЦИ, и започнат да ги третират като такива... да речем - в Белене.