97

Анонимен

преди 2 години

Върни милиона субсидия лъжльо такъв

96

Като гледам

преди 2 години

Абе като гледам ударили се двама ***. И не е карал с 80.

95

Анонимен

преди 2 години

Кой и за какво иска да ликвидира ненормалник като Витков, кому е притрябвало да трепе олуи.***.ф(р)ен... Нужни са и клоуни като него в такова общество.

94

Смешник

преди 2 години

До Анонимен *** - и защо не е спрял, като мерца е с автоматични спирачки, А? А мерца защо не е карал в дясна лента, като е задължително да се кара там? Ти мозъче имаш ли си?

93

Бивш

преди 2 години

Светльо, не е от спирачките - на поръчка ми мяза, честно. Щом не е друсан или пиян - забрави наглост ... Виж, поослушай се - ще усетиш сам...

92

Анонимен

преди 2 години

Опит за убийство, ала "Милен Цветков"! Мир на душата му

91

Анонимен

преди 2 години

Аз май много не му вярвам. Едно ме съмнява да е карам само с 80 и да се е въртял 300м?! Абурдно е. Мерца, има система за "аварийно спиране", което значи след удара е спрял в рамките на 3-50м. Отделно в правилника си пише, че се кара винаги в най-дясната свободна лента, защото кандидат президента е заемал средната?. Че и без колан? В никакъв случай не оправдавам другия, който определено е карал бързо, но може би не чак 2х.

90

Адам Опел

преди 2 години

Този господин каза снощи по БНТ, че хора с ваксина дават сигнал на летищен скенер!!!Кандидат е за парламента - ужас!!!

89

Хиподилърчо..

преди 2 години

... е срещнал собствения си лирически герой, наглият, безпардонен тип публично презиращ както хората, така и законите - и не е останал очарован? Хе, хе - каква ирония! Добре е, че собственото му творение не го е погубило на пътя, сега може да попреосмисли себе си този човешки от пад ък!

88

дo 105

преди 2 години

Аз и вестник си купувам и нет ползвам,и колан слагам от както имам на по-съвремените коли.Понеже се хванал един колана та колана не бил сложил.Всички карахме без колани едно време.какво се е хванал за колана та колана,а не гледа това младото,че се е качило на кола с 300 коня мощност и се бузи все едно е на писта за Ф-1.

87

Анонимен

преди 2 години

Лъже, че е карал с 80. Гонили са се и са се засичали. С 80 щеше да спре за 50-100 м

86

Анонимен

преди 2 години

Коланите са изобретението спасило най-много човешки животи! Това за врата е най-голямата глупост. Сега е извадил късмет.

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен " Едно време карахме коли с цяла седалка"Не разборам защо използваш интернет, защото едно време нямаше интернет. Купи си вестник, ако живееш в едно време.

84

Цц до светльо

преди 2 години

Който си прави Сметките да живее на гърба на народа със СУБСИДИЯТА ЗА МИНАЛИТЕ 1% ПРИ ТОВА - БЕЗ НИКАКВА ПОЛЗА ЗА НАРОДА - ГО СПОЛЕТЯВАТ РАЗНИ НЕЩА. Свише.

83

Анонимен

преди 2 години

Тоя немец е намачкал японката като качамак с извара

82

Анонимен

преди 2 години

Брех, пак случаЕност, и точно пък на кандидат за Президент.

81

Asd

преди 2 години

Иска да изпъкне колко е умен, *** карал без колан, но всъчнист показа колко е п рост!

80

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя колан бе!Едно време карахме коли с цяла седалка отпред и коланите не бяха изобретени!Пак се караше с 120км/ч!Въпросът не е в колана.Можеше и да не казва,че е бил без колан.Въпросът е защо на такива младоци се дават такива мощни коли и защо няма камери за скорост там като на бул.България за бус лентата?!Писна ми от тарикати!Ше почна да ги тепам!!!!

79

111

преди 2 години

Хубаво, че няма тежко пострадали, лошо, че карат нови автомобили без колан, където има въздушни възглавници навсякъде вътре в колата, а когато е без колан те не се активират.При един много тежък удар, тялото без колан е като метално гюле вътре в колата и може да причини щети с него на останалите пасажери, не говорим да изхвърчи навън.Бъдете отговорни, а останалото е съдба!

78

До 89

преди 2 години

Някога минавал ли си по околовръстното?