33

Анонимен

преди 2 години

Хората измират, Ганьовец се почесва и спори за ваксините и мерките. Понеже много ги разбира... мъчно ми е за българския народ, сам се затрива!

32

Сата НАТО

преди 2 години

В България докторите имат лиценз за убиване без да носят никаква отговорност - това е заслуга на банкянския идйотин, който прокара съответните закони, докато стадото мигаше на парцали и се раздваше на прос та шки ят му натюрель.

31

Сата НАТО

преди 2 години

Пак са убили някаква ромка и са и взели децата.

30

УжасА ен

преди 2 години

Всички лекари да ги разкарат.Ваксини мишки хапчета медицината е сбъркана нука

29

Анонимен

преди 2 години

Бременните са рисков контингент и се ваксинират задължително против ковид в НОРМАЛНИТЕ държави .

28

Анонимен

преди 2 години

Има проблем при бременните, които до последно чакат и не искат да пият антибиотик, да не се отрази на бебетата. До някъде го разбирам, но всичко зависи как го караш. Едната ми сестра в началото на бремеността го изкара и сега роди живо и здраво момиченче, слава Богу. Не е пила антибиотик, но всичко останало - да, и то защото го е карала по-леко. После кърмачките, ами същата е историята, да не би с кърмата и бебето да поеме от антибиотика. Бог да я помилва, жената.

27

Талибан

преди 2 години

Само аз ли като прочета Сливен и се сещам за... Да ме извиняват и малкото българи имащи лошия късмет да се родят и живеят там.

26

Анонимен

преди 2 години

Това дали е починал от, или с ковид е от значение за манипулацията на хората. Освен това не е доказано, защото още няма данни за други заболявания. Ами ако се появят такива и се окаже, че е починала от друго, ще напишете ли, че не е умряла от ковид? Жалки и подли сте.

25

Дедо

преди 2 години

До Анонимен 5....В Сливен ВСЕ ОЩЕ има българи,но в Градец от 20 г.НЯМА!!!

24

Анонимен

преди 2 години

По-добре да сте в Бангладеш, отколкото в с. Градец Сливенско.

23

Възмутен

преди 2 години

До Дедо ДА се ВАКСИНИРАТ! Много е просто.Предлагам наказания за разпространяващите разни конспиративни теории.Само така ще му дойде акъла на българина.Не очаквах да сме толкова изостанали и прости.

22

Анонимен

преди 2 години

Стига бе хора, да не мислите че на лекарите им е много весело да свършва живота на бебета и млади жени.

21

Доцент Мангъров

преди 2 години

Родилката е изградила естествен имунитет към Ковид19. Поздравления!

20

Ахил

преди 2 години

Сладък е тоя ковид. Хем се гушкат около 4 хилки на глава,хем си с него си оправдават лекарската некадърност.

19

Дедо

преди 2 години

Да почива в мир жената. Хората кво трябва да направят , че ги пишете всеки ден тия случаи !? Цветя ли да пращаме......кво !?

18

Сливенинфо

преди 2 години

Младата жена е била бременна с близнаци в началото на шестия месец. Няма данни родилката да е имала придружаващи заболявания. Бебетата са били изродени, но въпреки усилията на лекарите, поради твърде преждевременното им раждане и те са починали, съобщи пред .bg директорът на МБАЛ Д-р Иван Селимински д-р Васислав Петров, като опроверга първоначалните информации, че новородените са оцелели и са в добро състояние.

17

Ей Днес

преди 2 години

Четете както трябва,децата не са оцелели.

16

Анонимен

преди 2 години

В заглавието пише, че е умряла ОТ ковид. А не С ковид. Разликата е огромна.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Как се умира от ковид бе умове неземни"Абсолютно си прав! Родилката е умряла СЪС Ковид и това е много важно и няма да има никакви проблеми за децата и, че са без майка, защото предлога е друг!

14

Анонимен

преди 2 години

До 14: Това е информация, която биха написали и не биха скрили. Не ти вярвам, че умират там от ковид. За да крият, значи умират от друго.