15

маалии

преди 2 години

До До не е и татуиран Седнал съм да споря с човек дето ходи по прайдове!?Добре,добре,продължавай да ходиш,няма лошо,сега е модерно,нали така!?Признавам си,надприказва ме!Щом си пълниш душата с тия работи значи всичко ти е на ред!Майко мила!!!!

14

4epa

преди 2 години

ТО И НА ФИГУРАНТА НЯМА ДА МУ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА !!!!!!!!!!!!!!

13

Спец

преди 2 години

А Радев кога ще се "присъедини" към загиналите парашутисти ?

12

не е и татуиран

преди 2 години

До до 16Вие,зарзаватчиите,не понасяте професори!Типична класова омраза!:))))))))))

11

Анонимен

преди 2 години

До ДДРОнег Единствените, за които е сигурно, че са въпросната ориентация и ходят по левия бряг са: Кокореца, СерГея, Специалния, Радан *** и други от ДБ. За разлика от тях подкрепения от ГЕРБ-СДС кандидат за президент е нормален мъж, има хубава жена и дете... Но, тряляците, като не откривате за какво да го хулите започнахте да измисляте и тиражирате лъжи. как ядеш, като си купуваш храна с компромати и лъжи? Да се задавиш, дано!

10

Анонимен

преди 2 години

Легендарна е българската армия, кого ли не са пребили от бой :)) Всички съседки са си изпатили от нас, даже казаци сме трепали :)))

9

Интересно

преди 2 години

кога ще отдаде почит на Вера Су. За толкова време веднъж не отиде да види лично каква е ситуацията. Едно време на генералит са казвали също Начелник, защото стои начело на армията. Сега са от тип, "вие вървете се бийте, пък аз я дойда я не дойда"

8

Анонимен

преди 2 години

Парашутиста от Масква отдате почит пред паметника на парашутистите.

7

Анонимен

преди 2 години

Бае Тодор Живков

6

Анонимен

преди 2 години

Владимир Стойчев, командир на Първа българска армия, и ген. Бирюзов кацат при тях с разузнавателния самолет Щорх. Загинаха ми момчетата, господин генерал - докладва му със сълзи на очи кап. Любомир Ноев, командирът на парашутната дружина. Война е, Ноев. Без жертви не може...

5

Анонимен

преди 2 години

Парашутната дружина е била съставена от изключително подготвени и верни на Царя войници. Затова е похарчена в безсмислена фронтална атака срещу тежковъоръжен противник от малоумния комплексар Владимит Стойчев - слуга на комунистите-русофили. Фактически ги е изпратил с пистолети срещу картечници и за 24 часа е избит половината личен състав.

4

Пепи Автокъщата

преди 2 години

Самият Радев е парашутист.

3

ДДРОнег

преди 2 години

Някой може ли да си представи , ако оня с нестандартната кексулана ориентация герПджипков стане президент, колко грозно и нелепо ще изглежда в такава ситуация !!!___Пък недай си, ако трябва и да ръководи армията !!!

2

Бay

преди 2 години

100 лицеви опори е почит!

1

Анонимен

преди 2 години

а на загиналите калинки кога?