71

Анонимен

преди 2 години

Др.Нинова, щом искате атомен реактор, ще гопостроим! В кой край на Крушовица: източния или западния? И извикайте журналист от "Днес" да напише репортаж за започване копаенето за основите. Можеше и трапа на Белене да използваме, но тези от селото са завъдили в него риба.

70

Ами фалшивия герой

преди 2 години

..Кире Триволта , верно ше тръшне пари в джоб , ако рече да ви построи канадска АЕЦ!Осигурация.

69

Глупости

преди 2 години

НИКОЙ ОТ ЕС И НАТО , НЯМА ДА ВИ РАЗРЕШИ ДА СТРОИТЕ АЕЦ-БЕЛЕНЕ , С ТОЯ ОСТАРЯЛ И РЪЖДАВ РЕАКТОР ЗА СКРАП И ТО , С.... РУСНАЦИТЕ.......ЗАБРАВЕТЕ !!!..ЗАДНИЦИТЕ ДА СИ СЪДЕРЕТЕ --НЯМА ДА СТАНЕ!..КИРЕ ТРИВОЛТА ШЕ ВИ ПОСТРОИ КАНДСКИ ЯДРЕН РЕАКТОР ЗА АЕЦ ...ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ!

68

Накъде след 2038?

преди 2 години

Доскоро се тиражираше идеята да се заменят въглищата в ТЕЦ-овете с природен газ - по екологично гориво, с по-малко въглеродни емисии. Но ако така ще расте цената на газта, май и това не е решение. А ТЕЦ-овете у нас дават 40% от производството на електроенергия. Ако бяхме построили АЕЦ Белене можехме и да ги спрем. А сега след 2038г. какво правим?

67

Анонимен

преди 2 години

А Кореком не иска ли???

66

Анонимен

преди 2 години

До 62 Не ми е да си губя времето и да се занимавам с теб персонално, но това са фактите - АЕЦ "Козлодуй произвэжда годишно 16-17 млрд киловатчаса - от тях в чужбина се изнасят към 6 млрд киловатчаса, а останалите 10 млрд се употребяват в България. Така че има и за нас, има и за износ

65

Анонимен

преди 2 години

Фукушима,след катастрофата,оставиха единия реактор и продължава да работи, отвориха и още 27 атомни реактора, Турция също си строят АЕЦ-ове, руснаците им ги строят, Полша също, а най-много АЕЦове има САЩ, та какво казваш било нерантабилно? От Козлудуй, тока излиза на 5 стотимки квч, но го препродават скъпо, зартова трябва да си построим собствен АЕЦ Белене., Франция също произвежда атомна енергия и продава на Германия атомна енергия, да не мислиш, че чакат на соларите и мелниците само?

64

Анонимен

преди 2 години

До АнонименФукушима , след катасрофата, оставиха единия реактор и продължава да работи, отвориха и още 27 атомни реактора, Турция също си строят АЕЦ-ове, руснаците им ги строят, а най-много АЕЦове има САЩ, та какво казваш било нерантабилно? От Козлудуй, тока излиза на 5 стотимки квч, но го препродават скъпо, зарттова трябва да си построим собствен АЕЦ Белене., Франция също произвежда атомна енергия и продава на Германия атомна енергия, да не мислиш, че чакат на соларите и мелниците само?

63

Анонимен

преди 2 години

ДО 59 Калеко Алеко ПО-ПОЛЕКО От туй дето го казуваш явно се вижда, че за всичките тия разсипии е виновно СДС-то. Ама ти си изхухавел и не помниш. Михи-михиииииии-хе хе хе

62

Анонимен

преди 2 години

Бравооо, веднъж да се чуе защита на българския интерес и нещо смислено за страната!

61

Офффф

преди 2 години

Рафаил какво прави в Америка?Вербуват ли го?И ако БСП е проруска както казва Гита Манолова какво прави детето на Нинова в Америка.Лъжци безбожни.Нинова рзкрай се и и си при Рафаила

60

До Калеко Алеко

преди 2 години

Сега по добре ли се почуства като си нацвъка една дузина одобрения?

59

Калеко Алеко

преди 2 години

До До Калеко Алеко ... ами отново попадам на поредния умник, който приключва спора с епитети и нарицателни, поради липса на аргументи ... ?!

58

До62

преди 2 години

Добре бе ,производството и износът на ел-енергия не решава проблемите,производството като цяло не решава проблемите,селското стопанство не решава проблемите,ха сега вземи отговори,какво по дяволите ги решава?

57

Анонимен

преди 2 години

нова ядренна мощност няма да реши енергийните проблеми на страната,защото тока ще се изнася. По-скоро партийките по-лесно ще контролират този ресурс на държавата за собственни нужди.

56

До Калеко Алеко

преди 2 години

Отново"убедителен"както винаги!!!С две думи-Заслужил Троооол

55

Анонимен

преди 2 години

Нова ярена можност, въпреки усилията на Бойко и на целото Герб - е неизбежна! Но първо, през м. декември, новия парламент тр. да състави и гласува Закон за бюджета за 2022 г., после - всичко друго......

54

Калеко Алеко

преди 2 години

До До Калеко Алеко..Ами как да коментирам два реактора поръчани от енергийните експерти Румен Овч. и Гоце и доставени по силата на една поръчка, за които се оказа че не е сключван и договор и от които ни остана един гьол за шарани в който бяха погребани милиарди..тази сделка е напълно в стила на тези дето фалираха банковата система и приватизираха държавните предприятия, те положиха основите и на енергетиката ни с посреднически фирми, които нацвъкаха м/у Овергаз и Газпром за да смучат комисионни

53

Анонимен

преди 2 години

Токът от нови АЕЦ е изключително скъп, а не евтин. Всичките червени кратуни да го научат това завинаги.

52

До Калеко Алеко

преди 2 години

Кажи нещо смислено по темата?Грешка ли беше спирането на АЕЦ Белени или да!