43

продажници

преди 2 години

какви компенсации бе , а битовия ток като поскъпне след нова година ще компенсирате ли всички бълг граждани , затворете борсата , уточнете със закон пределни цени и насочете тока произвеждан у нас за вътрешния пазар

42

Анонимен

преди 2 години

Значи изсмучете печалбите калкулирани от труда на работниците и ги изсипете обратно на милионерите бизнесмени. Много справедливо. Дайте ги за заплати на работниците. ***!

41

Анонимен

преди 2 години

България веднага трябва да напусне ЕС и търсене на парични компенсации от Европейската Енергийна комисия заради нарязването на 4 Блока в Козлодуй и искане за затваряне на Мариците !Търсене на съдебна отговорност и затвор от Комисията по Енергетика към Парламента и КЕВР заради създаденото безумие !

40

Анонимен

преди 2 години

Ревахте за свободен пазар, сега какво искате. Защо не протестирахте тогава.

39

изтребване

преди 2 години

Европейската политика за определяне на продажната цена по най-високата продажна е непосредствената причина за високата цена. Но цялостната стратегия за унищожаване на дребния и среден бизнес, както и на хората(гено цид ) е мотива зад тази политика.

38

Анонимен

преди 2 години

В днес.бг по въпроса с връзка м/у електроенергията и енергопродукти-потоци движими,борсите за тез продукти на свободния пазар където главното е предлагане и търсене,а с другите играчи са копачите на коини,като по групи и слели се свободно следящи моментните борсови цени на потоците течащи в дадено време избират ниските възможни цени протичащи от предлагането и търсенето с бързо предлагане от свое име предполагаемо за което копат и им носи пари/време=коини от бързи поръчки извън регулирания пазар

37

Аз

преди 2 години

Кога държавата ще започне да използва собствените си термални ресурси, толкова ли е трудно, скъпо и не възможно да се ползва за отопление, парниково земеделие, цветопроизводство, развитие на скъпи дялове от туризма: здравен, СПА, водните централи , нови технологии АЕЦ. Не може да сме толкова невежи. Да почерпят опит от Исландия.

36

Анонимен

преди 2 години

Изоставихме бедните и болните и бездомните тая зима на заличаване, напролет ще си вкараме бежанци. Наесен ще вкараме арабски в училищата.

35

Анонимен

преди 2 години

А у нас шеф на БЕХ е продавача на банички Валентин Николов.Виден гербераст,нямащ никакво понятие от енергетика.От това по-сбъркано здраве му кажи.Не стига,че носи основна вина за кризата у нас,Ами щял да протестира.Срещу кого,бе?

34

Анонимен

преди 2 години

Ние си правим българска Имплозия сами щото сме мазохисти.

33

Интернационал

преди 2 години

И цените на храните падат. Тока за частни абонати не е мръднал. Само горивото е вдигнато с 20 цента, което е нищо при 2 500 евро заплата.

32

Анонимен

преди 2 години

Много европейски и китайски компании искат да си изнесат бизнеса в Русия щото газта била 58 долара за 1000 кубика. А истината е че там в техните предприятия работят хора от Ирак близкия изток и бившите републики. Има вече много такива предприятия но емигрантите подбиват заплатите и руснаци почти не работят в тях. Та като не ти харесва отивай там да се занимаваш с тия. Така правят и европейските компании.

31

Анонимен

преди 2 години

Май на Другаря Велев отново му се привижда в лицето на държавата доброто старо ДКМС което Даваше,Даваше,та от толкова много даване,взе че се роди чуден роден Червен Капиталист-другарят Васил Велев!!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде държавите плащат тока на фирмите енергоносители. Цените не са мръднали. Какво става в България? Някои трупат за оня свят..

29

Анонимен

преди 2 години

ЩОМ КОМУНИСТИТЕ РЕВАТ ЗНАЧИ ЕС Е НА ПРАВ ПЪТ!

28

Анонимен

преди 2 години

Този е абсолютно лeke... По-антипатичен ми е и от Чорапа...

27

Мдаа

преди 2 години

В сбьркана дьржава това не е необичаино

26

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

В България по такъв начин се издигат всички - директори, бизнесмени, президенти и т.н. и затова целия свят им е виновен.

25

Анонимен

преди 2 години

ДРУГАРЮ ВЕЛЕВ НИКОЙ НЕ ВИ КАРА НАСИЛА ДА СТОИТЕ В ЕС! ИЗНЕСЕТЕ СИ БИЗНЕСА В РУСИЯ МОЖЕ И В ТУРЦИЯ, ИРАН. ЩОМ ТАМ Е ПО-ЧЕСТНО ТАМ ИДЕТЕ! НО ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД ЧЕ В ИРАН РАЗСТРЕЛВАЛИ ЗА КОРУПЦИЯ!!!! В РУСИЯ ЩЕ ВИ ЗАСТРЕЛЯТ САМО ЗАРАДИ ПАРИТЕ ВИ.

24

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш,човекът който беше против втората година майчинство,човекът който беше против повишаването на минималната заплата,човекът който беше против класът за прослужено време,човекът който беше против заплащането на първият ден от болничните,сега същото ЧОВЕЧЕ реве за помощ от Държавата тоест от Всички НАС,защо така бре Другарю Велев????