47

Талибан

преди 2 години

За справка на гробарските *** - договорите са от лятото на 2019! Ако може и обяснете, защо след като журналисти проверявят хотелите/станциите за почивка, те казват, че въобще не са работили.

46

Анонимен

преди 2 години

Комунистите първо обвиняват (клеветят) и едва тогава търсят "доказателства"... ЧашкоФ е експерт в това отношение...

45

Абе

преди 2 години

Стига ги размятайте тези милиони,милярди,намерете поне лев бре хора!Кой как се сети и обвинява!Все едно жена ти като минава по Околоврстното да я изкараме лека жена!

44

тя

преди 2 години

Стига *** оправдания - да се върнат парите на държавата и в затвора !

43

Анонимен

преди 2 години

изобщо не им вярвам ,в Пирогов като влезе прокуратурата и какво,нищо,спряха ремонта на Владая бил много завишен ,мантинелите стрували 600 000 лв,днес почнаха да слагат мантинели за 900 000 лв ,пълни безхаберници,а кой ще им плаща,пак данъкоплатеца,а те си играят предизборни игрички!!!

42

ВЪПРОС

преди 2 години

Хората от ДАНС и Прокуратурата нямат ли ДЕЦА ? Какво чакат ? Изкараха Децата на Фронта срещу Корупцията .

41

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 2 години

"Ученически отдих и спорт" нямат право да получат Доклада преди Главния Прокурор - те са обвинени за извършено Престъпление . Може да заметат Следите си .

40

Анонимен

преди 2 години

УОС да каже къде са парите и да не се правят на интересни.

39

Анонимен

преди 2 години

А СЕГА ДЕ- ЗАЩО ЛИ НЕ ВЯРВАМ НА ПРОФЕСОР ДЕНКОВ, ПРАВЯ НЯКАКВИ АСОЦИАЦИИ С ВСИЧКИ КЛЕВЕТИ БЕЗ ФАКТИ- ПРОФЕСОРЕ, ВИЕ СЕ ПОЗОРИТЕ. ИДВАТ ИЗБОРИ И ЛЪЖИТЕ ОТ СОРТА- ФИСКА Е ОБРАН ЗАПОЧВАТ. А КЪДЕ СА МИЛИОНИТЕ ЗА МАГИСТРАЛИТЕ, ЗАЩО ПРИ ГЕРБ ИМА МИЛИОНИ ЗА ПЪТИЩА А САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА КИРИЛЧО И КОКОРЧО ГИ СВЪРШИХА- КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.

38

Анонимен

преди 2 години

Този *** как така раздава кинти на хотели и почивни станции? Първо трябва да се свърже с училищата,те да определят колко деца ще ходят на лагер,и тогава преди пристигането да преведе парите,а той направо превел кинтите,и сега този,който е хапнал баницата бил виновен,а не този,който я е дал.Този е един от най-скапаните министри виждани някога у нас,а ние сме виждали само скапаняци. Боцна ли се втори и трети път,пропусна да ни информира.

37

Анонимен

преди 2 години

До БАСИ МАМАТА 57 Къв ГЕРБ бе.....лятото когато е станала кражбата беше служебното правителство на Радев, което все още е на власт и предполагам все още краде ли краде!

36

БАСИ МАМАТА

преди 2 години

ГЕРБ са крали от Деца , това е недопустимо . Главния Прокурор този път трябва да се размърда - задължително . Всички имаме деца и сме гневни че са им посягали да им бъркат в джобовете .

35

Анонимен

преди 2 години

Пак Боко?!

34

Анонимен

преди 2 години

Денков влезе в политическите игрички, а аз му имах пълно доверие.

33

Анонимен

преди 2 години

МОН хайде да се фокусирате над проблемите в настоящето! После пак ровете, но си свършете първо работата, че се оливатеНомерата с хейта вече не минават! Започвайте да работите!

32

помним

преди 2 години

Кражбите стават след летния сезон, а от април 2021 управлява еднолично Радев.

31

Анонимен

преди 2 години

Тези само хвърлят бомби ,които после излизат кьор фишеци , с гръмки "разкрития" се опитват да скрият безхаберието си!

30

неандерталец

преди 2 години

Стефанчо Янев не си ли назначи децата на държавни постове? И те сигурно вземат тлъсти заплати за синекурни длъжности.

29

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО 39 Аз, пък по името на фирмата виждам, че е приближена до Радев и служебното правителство. И пак да ти припомня, кражбата е станала лятото, когато Радев управлява със служебно правителство....което все още продължава да управлява и най-вероятно и да краде!

28

:/

преди 2 години

Докато народа е бил в lockdown, партийците са тъпкали държавни пари в хотелите си