533

Анонимен

преди 2 години

622 2 ялови мандата и един пълен "благодарение" на Воля,Атака <Патриоти и ВМРО които изкуственно го държаха,и власт няма да помиришат тези ПРОДАЖНИЦИ в следващите 100 години! Да бъдем точни а? -:))) Борисов е пътник от властта за винаги!

532

Анализатор

преди 2 години

Този май е с амнезия и не помни, че неговите кметове наредиха да махнат пейките от парковете като противоепидемична мярка...?Друга велика идея бяха КПП-тата спиращи хората да си ходят на село през уикенда. И дискотеките си работеха без маски!Енергетиката при ГЕРБ беше в "подем". Всички ТЕЦ-ове от Марица Изток се източваха чрез фирми подизпълнители, собственост на съпартийци.

531

помнещ

преди 2 години

до " Марко" Каква отговорност и пред кого? др Борисов просто трябва да си тръгне! И най после се появят млади българи и поемат нещата в свои ръце!!! Срамота 32 г уж "демокрация" а някакъв шемет алчен за власт,още да мъти мозъците на младите българи,с неговата демокрация"?! Дърк комунист член на ЦК на БКП като пожарникар! Хайде щом И ти си "помнещ" като мен,кажи честно на младите българи,че офицер към МВР през социализма,ако не си техен член,няма как да станеш!КАЖИ ИМ ГО В ПРАВ ТЕКСТ "демократе"!

530

Радев потъва

преди 2 години

Открийте петте разлики между правителството на Радев и потъващият кораб Вера Су. Прави сте, единствената разлика е, че едното е кораб, а другото е некадърното правителство на Радеф, потопяващо постепенно България.

529

Анонимен

преди 2 години

Оставка на Борисов Кюлчето

528

Анонимен

преди 2 години

615,,,личи ти,че не си ходил в казарма!-:((( И не си държал калашник и клел в българското знаме!!!!!!!

527

"АБЕ" се н

преди 2 години

на Радев и генералите от ДС/БКП......

526

Марко

преди 2 години

До 609 помнещ Защо си мислиш,че само ти си помнещ бе?Аз пък ти.казвам, че също съм помнещ и не към лъжец като тебе.Децата ви формират мнението си благодарение на това което вие им говорите,а както виждам ти нямаш нормално мислене.Дрънкайте лъжи и интриги но аз ще ти кажа,че всеки българин носи отговорност за това за кого гласува.Престанете да бягате от отговорност

525

ПОМНЯ ДС-ГЕНЕРАЛИТЕ

преди 2 години

КОИТО СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ.......... СЛЕД ТЯХ СЪЗДАДОХА И *** - РАДЕВ..

524

Анонимен

преди 2 години

А със стотиците откраднати милиарди за 12 години, ГЕРБ докъде ни докараха? Последни в ЕС, далеч зад всички останали, а преди ГЕРБ поне Румъния беше за нас.

523

помнещ

преди 2 години

до 603 Вярвай ми,Радев не само на Борисов пазача на Тато му бърка в задните части,но и на много млади българи за съжаление!-:( Та тези млади българи,помнят мутрата цели 12 г! Много от тях,не са имали и 18 г когато са го "залюбили" нали? Децата не са виновни,че администрация,пожарна и полиция,си го избираха с реални 18% пазещи хляба си!-:(( И те си го "заобичаха" през годините,защото друг не помнят! Но как ще я "заобичаме" Ние от нговото поколение тази мутра? Още помним "кортежите" на мутрите!-:(

522

Анонимен

преди 2 години

Абе откраднал Герб скъсаните ви шушони. И вие не знаете само плямпате наизуст, че ви са взели нещо. Доста жалкарски граждани на България има. Все някой им е виновен, че не се справят с живота. Гласувайте за Радев, поне да фалира държавата, ти няма нужда да съществува вече.

521

Анонимен

преди 2 години

Дано феновете на Радев стават все повече. Явно тази държава с простоват народ има нужда да се срине. Радвайте се на президента, който нищо не е направил и няма и да направи за България. Айде давайте

520

БОЙКО ГИ ПОБЪРКА...

преди 2 години

КЛЕПОУХИТЕ ПРОШЛЯЦИ - ПРАВЯТ ПО 800 ПОСТА НА БОЙКОВИ ИЗКАЗВАНИЯ-....... 15 ГОДИНИ - НЯМА ОПОНЕНТ В БЪЛГАРИЯ........ САМО ЛЪЖИ, ДОНОСИ, КЛЕВЕТИ, КОМПРОМАТИ......

519

Анонимен

преди 2 години

Новите много искат да управляват , ама не могат - ще уморят народа от глад, безработица и скъпотия! Скоро народа ще се сети, че само Борисов може да го измъкне от батака!

518

Анонимен

преди 2 години

Ех тоя Радев ти бърка в здравето.С него лягаш,с него ставаш.Само ако се видиш колко си смешен и жалък.

517

РАДЕВ-НЕКАДЪРНИК...!

преди 2 години

До каквото се допре-се проваля тотално...... Жалко за България.....

516

Вьзмутен

преди 2 години

Буци гледаи племеитките там нещата са ти по ясни

515

Анонимен

преди 2 години

Радеви гнидари.

514

Анонимен

преди 2 години

Прав е!Служебното на Радев е тотален провал.Не виждам друг освен Борисов да успее по някакъв начин да оправи кашата,ако му се даде възможност.Цените растат,но в същото време някои държави като Австрия,Унгария,Сърбия са договорили по ниски цени руски газ и при тях не е толкова зле.От цената тока за предприятията зависи всичко останало и дано се намерят по умни и находчиви хора да постигнат правилно решение.Тази история с "изчегъркване" за да седнат некадърници от олигархични кръгове е гротеска.