613

Анонимен

преди 2 години

Боре стига си се такова. Избори идат. Почвай на фалшитакиш шо после да не каът унез мисирките де, шо так, а пат ОН да им кае Е? е па как когато онеа на две мой фалшитиха по една нихна и пъ немужееме да да дофалшитакиме кое си беше наше у кърпа вързанко. Най серьозно боретата треа да проверът тез труповете дека измрее от ковидьосана смърт дали па телата и мосъците им не бее ГЕРБашни, шо ако са тръгнале по тоьо начин те таковата а ние не-таковата, е ясно кой шъ такова накрая у Пърдименто

612

Росен

преди 2 години

Гражданина Борисов издаде заповед през февруари от първи март да се отворят заведенията, защото наближаваха изборите. В следствие на това починаха над две хиляди души. Той е за затвора, но за съжаление съдебната система в Абсурдистан не функционира.

611

новия герб

преди 2 години

само заради тоя Мухал Кацаров ще гласувам за ГЕРБ

610

Фактите !

преди 2 години

Няма ли И Плевнелиев да добави нещо ?Най-лошото за една държава е да бъде управлявана от ПРИМИТИВНИ люде , т. е. , Про-сТА-цИ!

609

Е НЕМА ЩО !

преди 2 години

А ''ти'' , докара България , до всички последни места в ЕС , и Бойко е ''допринесъл'' нещо за България , макар и отрицателно !Да не говорим и за ДЪЛГЪТ от 38 милиарда , за някакви си 13г. !

608

Анонимен

преди 2 години

Интересно как Радев и Кацаров го направиха това? Не искаха да спазват депозирания от Борисов план са справяне с епидемията ли? Опа, забравих, че Борисов не сао не беше депозирал такъв, а дори не изпълни и задължението си да се яви в Народното събрание и да отговори на въпроса ЗАЩО не е подготвил НИЩО. Е, сега се вижда защо - за да обвини някой друг за последиците от собствените му действия. Абе Прани ***, какво да кажеш.

607

Anonim

преди 2 години

А в началото на пандемията през март-април-май 2020 при 15-20 заразени г-н Борисов отне свободата на гражданите да се движат даже между населените места, с полиция и караулки.

606

Анонимен

преди 2 години

Радев и Кацаров са едни ***!

605

анонимен

преди 2 години

Не до тъмночервената зона , а до черната.

604

Анонимен

преди 2 години

Борисов отиди да подмомогнеш за кризата .Например запиши си час по липосукция във ВМА от тебе ще излезе две кофи кофа л.о..й ,от нея ще направят 200 с.а.пуна и ги дари на ковид отделенията да си мият ръцете.Направи едно добро дело- спаси животи чрез са.пу-н

603

Mopcku_

преди 2 години

Tиквата нещо много му бяха потънали гемиите в Дупница. Интересно ще е как ще изглежда в раирано облекло зад решетки. Мисля че няма да отнеме много дълго време да го видим и в новата му премяна. Ще му ходи.

602

Мдаа

преди 2 години

Все едно пък не е истана.

601

Бай Гроздан

преди 2 години

Когато имаше наплив за ваксиниране нямаше ваксини.Имаше някакви 125 хиляди дози първоначално,а едва януари кабинетът му плати 14 милиона за ваксини,докато останалите европейски започнаха още през септември-октомври масовата ваксинация.ЕС даде един милиарда за тази цел през октомври,а през март ни внесоха и предвидените от тях,но незаявени от нас количества,че да има с какво да се ваксинираме.

600

Анонимен

преди 2 години

Я драснете как чутуран банкянски го освиркаха в Дупница.

599

Безопасен

преди 2 години

Радев и кацаров ще погребат България!

598

Анонимен

преди 2 години

Наследството на Бате ви Бойко

597

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам някой да се връзва на брътвежите на човекоподобното. Но това не означава, че Кацаров трябва да му дава поводи.

596

Анонимен

преди 2 години

Томислав Дончев не успя да обясни на драгите зрители и свои гласоподаватели, ако са на власт как ще преборят вируса? Чух само ВАКСИНИРАНЕ ! Ами то всяка една власт с нарушаване на човешките права по този начин ще се справи ! Ако излезете с пръчките като в Индия и бой на който не е ваксиниран, със сигурност, ще се справите ! ТОВА ЛИ НИ КАЗВАШ ТОМИ, АКО СТЕ НА ВЛАСТ?

595

Анонимен

преди 2 години

Бойко, няма ли някоя женица за теб, за която да бленуваш, а само Радев ти е в устата и мислите... Имаш един колега от Китай заловен с чекмеджета и кюлчета, дано да си прочел новината...Там няма Гешев да разследва, направо закона е категоричен. Корупция - наказанието е .....

594

Борисов,

преди 2 години

Как точно пресметна, че Радев и Кацаров са виновни за цената на тока, за заболелите от Ковид, за безработицата и за всички възможни грехове, за които се сетиш? Питам те, дали точно ти не заложи тези проблеми, по време на "твоето" управление?