34

Авакум Захов

преди 2 години

Интерпол е куха структура и параван зад който западните служби работят, като използват полицеските структури и ресурси на съответната държава

33

sd

преди 2 години

руснаците са проклятието на света- изчадия на ада. да се затрие семето им!

32

Анонимен

преди 2 години

Днес всеки избягал от Русия крадец е светец Я колко много писане и плач!

31

Анонимен

преди 2 години

Ако червена бюлетина на Интерпол, е издадена без основателна причина, задържането лице трябва, да бъде освободено. В противен случай, то има право, да осъди държавата, за всеки неправомерно проведен ден в ареста, който да му бъде заплатена, като обезщетение.

30

Анонимен

преди 2 години

32 За съжаление, българската главна прокуратура и съд, са в услуга на такива поръчки, извършени от косовски корумпирани лидери, които злоупотребяват с Интерпол и преследват хора, по политически причини, и за отмъщение, по националиттически подбуди.

29

Анонимен

преди 2 години

Най-много злоупотребяват с Интерпол Русия и Косово, чрез наблюдаваните там ЮМНИК, на ООН. Чиновниците им са корумпирани и често влизат в корупционни сделки, с престъпници от Косово, свързани с косовските лидери. Интерпол им служи, за преследване на политически противници. Международните западни сили, които са в Косово, се оказват неспособни, да установят и поддържат реда там. Също, както в Афганистан.

28

Христо Христов

преди 2 години

Да благодарим, че има ЕС и ЕСПЧ които да спасяват ислямските терористи като Чатаев от арест по линия на Интерпол. Да благодарим и на Борисов, че слуша ес и партньоритеот НАТО та го пусна, когато го бяха задържали на българската граница.Но не знам как жертвите на атентата в Истанбул и близките им ще са благодарни за тази евроатлантическа филангропия.

27

Ама оууууу

преди 2 години

Ти разбираш само махленски да ти се каже! Вица със заека и вълка и бумащината знаеш ли го? Кога престанеш да ме караш да правя едно и също нещо по два пъти че на тебе така ти изнася ще ти викам експерт. Докато всяка години измисляш нова незадължително препоръчителна документация ще си амааааа оуууууу ...

26

Казах:

преди 2 години

Една глупост не съм съгласен да изтърпя повече заради нечии бездънни джобове.Искам си обезщетенията за всички противоконституционни противозаконни актове срещу мен и колегите ми!

25

Пожелават ми :

преди 2 години

На тия години да съм и на мене така да ме унижат на близо 90 години. Аз не съм наказал 15000 души, не съм нарушил Конституцията 1000 пъти, аз не съм вкарал цялата страна в бедност без столицата и работещите в АЕЦ Козлодуй!

24

Историческите факти

преди 2 години

Са че Симеон 2 както и другите Сакскобурготи не могат и не знаят да четат и пишат правилен български език и не са искали да го учат - колко колониално!

23

Абе обясни ми!

преди 2 години

Да се закълнеш в Българската конституция и да не знаеш да прочетеш един ред от нея!

22

Той може:

преди 2 години

Да говори и да наизустява български език, ама не знае да го чете и пише! Точните му думи бяха аз имам изготвени редица икономически мерки и след тях след 800 дни вие ще живеете по-добре! Айде бе ....

21

Той може:

преди 2 години

Да говори и да наизустява български език, ама не знае да го чете и пише!

20

Кво ми става ли?

преди 2 години

Ония невежия дето оправя за 800 дни. Ти знаеш че Симеон 2 не знае да чете и да пише български език, а хората говорят, че той е *** и на други езици. И като стигнем до факта, че тоя невежа продължава да твърди, че е невинен!Вица с вълка и заека е много гаден: Вълка казал Заек дай да те мина па ми го пишел да ми върнеш един ден. Минало се време гледаш заека потънал в бумащина!

19

Майтапа е друг:

преди 2 години

За какъв се мишлиш бе нацистки лигльо - за тоя дето като му дадат да пише 1000 пъти :Аз няма да нарушавам конституцията, не може да го напише и един път! Знаеш ли що? Не знаеш да пишеш български, не знаеш и да четеш явно - чл.13 и чл. 23 му ги прочетете!

18

Лекар

преди 2 години

Пич, какво ти става???

17

Имали са и лъкове

преди 2 години

Но са оцелели много малко автентични - слой кост, слой дърво, слой кост, слой дърво - много здрава работа .... Казват нагинатата е спешено оръжие. В ръце на конник е много опасно, защото даже ризница посича със скоростта на коня и замаха на ездача ... Големия майтап е, че прабългарите не са използвали шпори и още по-голям майтап юздата е късно прибавена ... Както и подковаването ...

16

Анонимен

преди 2 години

Докато Империята на Злото не бъда изритана от всички международни организации нещата няма да се оправят.

15

Разликата:

преди 2 години

Между нагината, копие, алебарда?Нагинатата е чупещо съсичаща - не се мята или хвърля, копието е по-скоро пробивно промушващо метателно, алебардата се използва застопорена в земята срещу кавалерия. Прабългарската конница вероятно е разполагала с прабългарския вариант на нагината и метателни копия и меч (по-дълъг от гладиус за конница) и щит ... Защо? Защото ... Маджарите - спешената кавалерия е била въоръжена така без нагината.