18

Продължаваме напреТ

преди 2 години

Сега е моментът Кобрата да му скочи и един от двамата да прекрати завинаги състезателната си дейност. Да се пенсионира, де :)

17

До 16:

преди 2 години

Политическата ситуация в САЩ е такава, че трябваше да се даде победа на Уайлдър защото е чернокож. Никой не ти гледа точки или нанесени удари. Ако Фюри беше направил грешка да чака края на мача разчитайки на превъзходството си, реферите щяха да дадат равен или победа за Уайлдър.

16

xaxsasб

преди 2 години

До 14 - Фюри водеше и по точки от началото до края. Единствено рунда с двата нокдауна беше за Уайлдър и те бяха следствие на 2 глупави грешки на Фюри. Той се опитваше да легне на раменете на Уайлдър, но американеца отстъпваше с една крачка назад и му вкарваше прав, но това нямаше единствено обратен ефект. Ядоса Фюри още повече. След втория нокдаун срещу Фюри знаех, че повече няма да го докоснат. Последните 5 рунда Фюри се гавреше с Уайлдър.

15

Неее

преди 2 години

Мазохист.

14

Анонимен

преди 2 години

Мачове за лекуване на егото на чернокожите. И в трите мача Уайлдър загуби тотално. Но, иначе, Фюри бе късметлия в последния мач защото ако не беше нокаута, съдиите щяха да подарят мача на Уайлдър или да дадат равен, въпреки, че оня черния в половината мач се движеше като мъртво пиян.

13

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Пулев...наби навремето братчеда на Фюри,така че и ний сме дали...нещо на света.

12

Пян Гъ

преди 2 години

ДУ е НЕДОРАЗУМЕНИЕ в бокса. Мен може да набие с лекота, но аз не съм критерии. Срещу истински боксьор е жалък, да не говорим с/у Тайсън. Продукт на американския неомарксизъм - един вид "не си опитал и ти, не си станал световен шампион като ДУ. Ако те страх, стани поне гей". Това им е идеологията

11

kok

преди 2 години

Те в профи бокса започнаха да правят по 1 мач на две години... кога точно ще се извъртят всички, че да стигне пак до мач с Уайлдър. В най-добрия случай Фюри ще се бие с Усик и Джошуа в рамките на следващите 2 години. Тогава ще бъде на 35-36 години... В рамките на тия години може много неща да се променят, и да излязат нови имена на сцената... А и Анди Руис защо не го вкарват никъде в схемата? Джошуа може да потвърди, че не е случаен боксьор...

10

Анонимен

преди 2 години

Този упорито иска да стане инвалид за цял живот

9

Анонимен

преди 2 години

Според мен ще има такъв мач, но след 3-4 години. Първо да видим победителя от реванша Усик - Джошуа, после ще се кандардисват към година за такъв мач между Фюри и победителя. През това време Уайлдър ще запише 3-4 победи, ще се бие с някоя по-нова звезда и ако всичко върви по план, пак ще са един срещу друг.

8

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да иска за такива хонорари. Вече застарява и каквото вземе това ще му е

7

Анонимен

преди 2 години

Този се оказа по *** и от нашенеца.

6

Анонимeн

преди 2 години

Фюри каза НЕ! Няма цялата си кариера да се бие само с този. Сега ще изиграят по няколко мача с други хора и ако казано след 4-5 години ще се видят отново.

5

Анонимен

преди 2 години

Луд умора нямал,само се изпотявал!-:)))

4

Ако

преди 2 години

Деонтей до сега не беше се бил с истински боксьор като Фюри! Може би трябва да качи малко в краката и да натиска първите 3-4 рунда за нокаут , друг начин не виждам ! Фюри просто е много добър!

3

Анонимен

преди 2 години

Най-зрелищния двубой в тежка категория за последните 20години. Няма как да му дадат четвърта среща. след като не е спечелил поне една от предишните.

2

Груйо

преди 2 години

Този път вече ще го препарира окончателно .....!

1

Анонимен

преди 2 години

Когато Тайсън Фюри се ядоса земята се тресе,и добре че наша звездЪ не направи мач с него,щот сега щеше да е в някой параолимпийски спорт..