66

Тачо

преди 2 години

Карадайъ не може да говори български , пък ще става Президент. Видя се че и не можа да се оправи с машината за гласуване , явно е много далеч от техниката.

65

Анонимен

преди 2 години

ЛИЦЕМЕРНИЯТ КАРАДАЙЪ - КОЧ БАЙРАМ ООД ТЪРСИ ЛИЦЕМЕРИ ЗА ЧЕВЕРМЕ!!!

64

Диана

преди 2 години

Не мисля, че му е лесно на ДПСто! То трябва преди всичко да докаже лоялността си към България след антибългарските изцепки по време на Прехода-турците не обвиняваха тогава БСП за състоянието на страната,а обвиняваха БЪЛГАРИТЕ!Те недвусмислено показаха на всички,че не се смятат за българи и това никога няма как да мине незабелязано!Нека турците престанат да се делят от българите, престанат да искат новини по БНТ на турски, престанат да назначават само турци във фирмите си и може и да им повярваме

63

Анонимен

преди 2 години

кое му е фалшивото че председателя им не говори правилен български или че ближе миризливите мде на дерибеевски и приятелите му нагли мутри

62

Миро

преди 2 години

Обаче говоренето на вицето ти по нищо не се различава от езика на Радев и радевци.Така,че тя ме отблъсква

61

Анонимен

преди 2 години

Mустафа ефенди, кога ще се научиш да говориш правилно и без запъване българси език? Има логопеди, *** да те оправят да говориш като българите. Дали ген.Радев не се оказа прав със забележката, която ти направи?

60

Анонимен

преди 2 години

Така е, КараЙдайъ, истинският образ е на истински турчин недобре маскиран като българин!

59

Mopcku_

преди 2 години

Ходи ли ДеБелян Пеевски да се среща с електората си? И как ДПС ще обясни на избирателите си кандидат-депутат санкциониран по закона Магнитски? Не е ли ДПС свързана тогава с него и не попада ли под ударите и тя като партия? Мен ако питате направо да се забрани тая крадлива структура ДПС

58

Анонимен

преди 2 години

Не всички ползващи кирилица тук са българи. Някои са само български граждани. Крайно време е да поправим завинаги тази грешка.

57

ще му повЕЕЕрвам

преди 2 години

....само ако се изтъпани в Анкара по националната турска телевизия издекламира стихотворението:"Аз съм българче,обичам нашите планини зелени....БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ,ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕН!!!"

56

Ооо...Шипкааа...

преди 2 години

Тоя серсемин идвал ли е на поклонение на 3 март...?

55

Майка Турция към

преди 2 години

КарадаЙъъъъ...Я кажи пак коя е ПРА-ПРА-ПРА-Родината ти...?И с каква душа и сърце работиш/пита се как/ за родината си България????

54

Анонимен

преди 2 години

А този е позор като председател на една партия, в която сляпо членуват и гласуват честни, добри и отрудени хора. Той е позор за тях!

53

!

преди 2 години

Карадайъ ПРЕЗИДЕНТ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

52

! :) до 55

преди 2 години

Предаването на Левски на Турците... Това обяснява всичко...

51

Анонимен

преди 2 години

турци, това обяснява всичко.

50

До Очаквах

преди 2 години

Може и от Панагюрище и Копривщица! Или от Шипка?Що там не се появи? Щото ще го погнат с камъни, докато го изтъркалят в прародината му!Закриване на ДПС като етническа партия, наследник на интересите на петвековния ни поробител!Закриване на ГЕРБ като продажна и мафиотска организация!

49

Очаквах

преди 2 години

фъфльоча да започне не от дестилерията за ром, коняк и текила Буковлък, а от Батак ...или поне от Перущица.

48

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на ДПС, сме най бедната и най- корумпираната държава в ЕС. Техния виден депутат Пеевски, как стана на 30 милиардер в най-корумпираната държава.

47

Анонимен

преди 2 години

Ходи си в майката родина!