187

Анонимeн

преди 2 години

Само дето от УОС твърдят, че никой им е правил проверки и никой не им е искал обяснения. Нещо пак ще да е преизболно съшито с бели конци. После пак прокуратурата няма да си свършила работа и "Съсипаха я тая Държава"

186

Гошо...Тъпото

преди 2 години

По...добре от МОН да бяха...сезирали Арменския поп,отколкото...нашенската гешеффтура.Всички знаят,че Каскета е на пряк телефон с Кюлчето и естествено,последици за...крадците няма да има.

185

Анонимен

преди 2 години

До този момент няма нищо доказано. Чакаме доказателства за "кражбите" на ГЕРБ. Всичко е измислица на фигуранта и лакеите му.

184

Анонимен

преди 2 години

Тва ГЕРБ-ерастите са много на.ли и про.ти хора. Ти им показваш и доказваш, че крадат и как го правят и те пак от сто кладенеца вода ще донесат да изопачат нещата. Глу.ави калинки. Колко трябва да си пр.ст, че да гласуваш за ГЕРБ ?

183

Хунта вън!

преди 2 години

Поредният кьорфишек на хунтаджиите. Оказва се, че парите са откраднати от служебната хунта и това се потвърждава. Но трябва да бъдат обвинени ГЕРБ разбира се

182

3322

преди 2 години

Кои? ГЕРБ да крадат - не е възможно!Те и *** си биха продали за пари, камо ли почивките на децата ни! Това са децата ни би, *** ниедни!

181

.

преди 2 години

Най вероятно няма да има виновни.

180

Анонимен

преди 2 години

МОН разкри ли колко парички е гушнал този ,,почтен'' министър от соросовите фондации ?

179

Анонимен

преди 2 години

Гербаджията може да краде от всичко.

178

Диана

преди 2 години

ДОРИ това да е истина, тя е нормална последица от прехода на БСП. Не можем да очакваме, че "връзването двата края" на държавата, което постигна Герб с управлението си, ще означава край на корупцията и кражбите, разцъфтели у нас благодартение на прехода на БСП. БСП работят на принципа : угояват те за да те изядат! И сега изваждат жертвите от списъчетата си, правейки се на голями герои, защитаващи бедните окрадени данъкопладци...БСП са една недостойна партия и трябва да се махат от политиката!

177

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Видими кадри на ГЕРБ . Резултатите :кражби .Запазена марка на Червеногерберите .

176

Анонимен

преди 2 години

и тоя почна Рашков Нюз да прави идват избори Вера Су Вера Су

175

Анонимен

преди 2 години

След като заетите с образованието на подрастващите видяха какви некадърници се намърдаха да управляват тази година, в т.ч. и образованието, удариха го през просото. Поне да изкярят малко , че иде голям студ и глад! Важното е деса да запази статуквото си! Между другото какъв професор е Денков, че не се разбра досега!

174

анонимен

преди 2 години

В мътна вода риба се лови. Докато Рашков говори измислици, а друг прави лицеви опори злоупотребите ще растат. Където и да се провери по училища, детски градини, болници... кражбите са ежедневие.

173

Анонимен

преди 2 години

Държавата потъва като верасу,а радев пълни гуша от децата !Оставка мутро

172

Анонимен

преди 2 години

И какво общо имат герб?Май месец радев каза ,че ученици ще почиват за сметка на министерството.е никой не почива, а парите потънаха в едни пликове в президентството

171

Другия път

преди 2 години

Другия път, като някой ви казва че ГЕРБ са крадци, пак го наричайте комунист. Не, те не са крадци. Те са почтени хора.. Да крадеш от децата... немам думи.

170

Бойко Крадливи I

преди 2 години

Докато народа е бил в Локдаун, в ГЕРБ е имало работа, работа и пак работа.

169

Той не краде

преди 2 години

Той само си взима от държавните парички, но ще ги върне, честно! Кажи му крадлив гербаджия и повече не го обиждай.

168

Анонимен

преди 2 години

Ми не аз ги назначих и обявих крадците! РадеФ беше!