4

Ron Burgundi

преди 2 години

2011 бях в Тбилиси и Кутаиси, уникално място. Не слушайте головодниците. Тбилиси е на светлинни години пред европейска София. Поне беше тогава. Да , особени са грузинците но са готини и топли хора, младите хора са учтиви и засмяни. Храната е уникална. А за Батуми нещо да кажете. Сравнете го с насраннния Слънчев Бряг. Всяка държава се развива , само България дълбае дъното. Тбилиси е много хубав град.

3

Granik

преди 2 години

Повечето са мафиоти и гангстери , тяхната мафия е стара, освен това там съществува закона за кръвното отмъщение ,както в Албания и кавказките държави сред които е и Грузия.

2

В

преди 2 години

"страшно бедняшката и мизерна" Грузия през 2013 едни с ексцентрична полова ориентация се опитаха да направят "парад". Едва ги спасиха от народната "радост" (в YouTube има видеа за въпросния сеир). Даже една американска дипломатка [интересно, к'ъв го е търсела там по него време;-)?] без малко да усети с гърбината си пословичното грузинско гостоприемство.

1

Анонимен

преди 2 години

Бил съм в Грузия и е страшна бедняшка мизерия, освен в ресторантите им, които са страхотни и доста евтини. Другото им е ужасно, дори в столицата.