63

Анонимен

преди 2 години

Властта е глуха и сляпа, не може да чете или откровено лъже! Комунистически режим!

62

Анонимен

преди 2 години

Какво разтоварване ги гони тия книжни плъхове незнам в първия момент като отворят товарните отсеци и всичко ще се залее с вода вътре и кораба е ЧАО. Можеше да се направи нещо през първите 10 дена, ама нали трябваше поне един да е бил моряк от парашутистите на Фигуранта...е да ама не! Всичко връзкарска плява, начело с нея.ндерталците министри.

61

анонимен 7

преди 2 години

Идват избори,затова морето е ,,чисто като планински извор,,. Типично за наследниците на старите комунисти,които криеха за всяка авария станала в страна от социализма. Ярък пример бе Чернобил,За която авария си замълчаха по навик и научих след дни от радио,,Свободна Европа,, ,което бе силно заглушавано в България и забранено да се слуша.

60

Властта:

преди 2 години

Нямаме никаква идея какво да правим с тоя проклет кораб...

59

?!?

преди 2 години

От няма пробойни и всичко е под контрол, до няма сериозно замърсяване от държавата изговориха маса лъжи.

58

ха ха

преди 2 години

До 101Като се натори морето Киро язовиро, ще посади в морето био моркови и ще прави нов вид проВиотици.

57

СМЕХ....

преди 2 години

РАДЕВ, затова се качва на Черни връх...ЗА ДА НЕ ПОНТЪНЕ С БЪЛГАРИЯ, КАТО ВЕРА СУ....ТАМ ВИЖДА СПАСЕНИЕТО....!

56

Анонимен

преди 2 години

Верваме ве

55

Анонимен

преди 2 години

Само абсолютен *** може да си помисли, че кораб пълен с торове, който морето облива постоянно, "не изпуска", а тези, които твърдят подобно нещо, лъжат напълно умишлено.

54

Рибар

преди 2 години

Лъжат Радевите ,,спецове". Лъжат и мажат, като БКП-БСП.То какво ли друго да се очаква от бивши сътрудници на ДС?Лъжат, заради изборите.Това е истината.

53

Анонимен

преди 2 години

"Експерти правят сериозен мониторинг". Чение имаме ли експерти?

52

Анонимен

преди 2 години

То на тази власт остана ли някой да им вярва,толкова неориентирани безхаберници , не е имало?

51

Анонимен

преди 2 години

До до 43/47 "не е етказал Радев, власите искаха тепърва да си планират те изтеглянето. Никой не е луд да хукне ей така , ами ако се закучи от недоглеждане или има жертва." Ти можеш ли да четеш? Служебното правителство на Радев не само, че не "измисли" нищо, но и отказа "чужди" решения. Това е престъпна безотговорност, която ще струва МНОГО МНОГО пари и природа на България.

50

Дреме ми

преди 2 години

Важното е че президентът прави 50 лицеви опори на една ръка.

49

Аз!

преди 2 години

Вярвам в Бог, вярвам в жена си, но най-много вярвам във властта!

48

Анонимен

преди 2 години

Не го пипайте да потъва ,кораба е застрахован ,собственика башибозук не се и интересува и пък само като видим панамски флаг и на децата им ясно кво означава ,да си потъва иначе може да ни обвинят да ни съдят че ние сме го потопили

47

cfgj

преди 2 години

Ако Бойко беше сега на власт, този кораб отдавна щеше да е забравена тема!!!! А медиите са едни платени ***-щото ао това се беше случило преди година-ГЕРБ щяха да бъдат разкъсани на парчета по медиите, а сега към виновните няма нито един правилно зададен въпрос!!! На Плеши му излъчвате клиповете с половинки лицеви опори и похода му към Черни връх-ама нещо питанки да му задавате...не, няма нужда щото всичко е наред.... Нещо протести за 30% по-високи цени-няма нужда кинти си има нардодеца....

46

Анонимен

преди 2 години

КЛакво трябваше да направят, според мен: Предупреждават екипажа, че влизат още първия ден, с един кугар се качват баретите и извеждат екипажа, взимат документите. После влиза наш капитан и моряци и през тва време идват влекачи, колкото има, почват да дърпат и с тягата от двигателя тва нещо щеше да тръгне, ако не тръгне, то идват крановете и почват разтоварване, вземат една ноива кофа, ако няма със старата, 1/3 във водата, но 2/3 разтоварени, кораба сма щеше да тръгне, като е лек.

45

КАПИТАН

преди 2 години

аз не знам, не съм чел, не съм чул дали не е обявен Абандон, а и не се обявява КОЙ Е застрахователят

44

до 43

преди 2 години

не е етказал Радев, власите искаха тепърва да си планират те изтеглянето. Никой не е луд да хукне ей така , ами ако се закучи от недоглеждане или има жертва.