131

era

преди 2 години

Ковида ще ни изглежда като настинка в сравнение с това, което ни предстой благодарение на всичките ни бивши и настоящи политици. Българрия ще стане пустиня без хора, като вече може да се каже, че сме полу-постиня.

130

Герб

преди 2 години

С герб и гжа фандькова напред

129

Неук

преди 2 години

Не искам газът за дома ми да е скъп, защото на някакви шопи щяло да им е зле, ако фалира Топлофикация. Ами в други градове фалираха и на хората им бе зле, защо на софиянци да е друго. Пазарна икономика. Като не им се нрави да се връщат там откъдето са дошли, за да им плащат големи заплати и да им е престъпно евтино ( субсидирано от всички българи ) парното и други услуги.

128

Бай Тошко

преди 2 години

Парцунчо от УниКредит вчера точно обясняваше, че нямало било криза. Измисляли сме си били. Който искал евтино олио да отидел да го купи в друга държава. Който имал ниска заплата - да идел при шефа си и да му каже, щял да му я вдигне веднага.Така се правело. А не да мрънкаш.Само не разбрах Парцунчо какви наркотици е почнал да взема.

127

Qanon

преди 2 години

1470 лева за целия отоплителен сезон как е? Бял ден да не видите, кожодери!

126

Всичко

преди 2 години

така е ориентирано към потребителите, в очакване те да умрат или да изпаднат в несъстоятелност...МНОГО ЛЕШОЯДИ КРЪЖАТ НАД БЪЛГАРИЯ, И ХИЕНИТЕ НЕ СА ПО-НАЗАД...

125

До сф

преди 2 години

Хе хе, ми аз се набутах с 8 бона 3 климатика A+++ клас! Та сега плащам ток по около 120-140лв за зимен месец, но това включва и боилер и 3 вървящи непрекъснато през зимата климатици и осветление и перални котолони фурни хладилник абе всичко ми е на ток! Докато когато бях на парно само за парното плащах 280-320лв при същите обстоятелства! Та да "набутах се" с климатици! Вече 6-та година съм "набутан"!

124

сф

преди 2 години

До Пенсионер Набутай се 5 - 7 бона за климатици дето след някоя година ще са таратайки, стой на течение и на изсушен въздух, търпи постоянното бръмчене и трепери да не изгасне тока, че в мига става бахър...А иначе с климатик е по-скъпо от централно парно !

123

пост

преди 2 години

Ако само два месеца никой нищо не плати някой ще фалира- държавата.

122

Иванко

преди 2 години

Не ми дреме. Пари имам. Колкото и да се качи, все ми е тая.

121

Пенсионер

преди 2 години

Прогнозирам миграция към климатици. И тока е скъп, но там поне знаеш какво ползваш и какво плащаш. Не може непрекъснато да скачат цените на парното. В един момент вече няма да има кой да плаща. Това е безумие.

120

Реалист

преди 2 години

Значи кражбите ще скочат с около 20% - монтаж/демонтаж на радиатори и всякакви други манипулации на топломерите. Тези загуби по традиция ще се разпределят върху хората, които наистина си плащат сметките, в резултат на което и те ще спрат да си плащат (защото повече не се издържа). Ще се достигне много лесно до необходимия процент хора, които ще се откажат и цели блокове ще кажат - ЧАО на топлофикация. Следва преразпределяне върху останалите и още ЧАО, и после фалит.

119

Анонимен

преди 2 години

ФАЛИТ НА ТЕЦ-а И ШОПИТЕ НА СТУД. ЩЕ ИМ СЕ ОТРАЗИ ВЪЗПИТАТЕЛНО!!!

118

доц. д-р Чоко Боков

преди 2 години

До Да поскъпне с 200%..Идиоте, фирмата на кого е собственост и кой упражнява правата на държавата. 80-те %, нали.

117

доц. д-р Чоко Боков

преди 2 години

Малко теми за размисъл за онези 80%, които са реално 95%.1. Фирма-монополист с гарантиран пазар е с отрицателни финансови показатели.2. Посоченото в т. 1 е системно3. Фирмата създава междуфирмена задлъжнялост за други общински, държавни и частни фирми4. С мисъл за добруването на клиентите фирмата вдига цената на услугата само с 20%5. На фона на т. 1. - т. 4. ръководството и бордът се замерят с хилядарки под формата на бонуси и заплатиИзводите не се нуждаят от коментар. Приятен ден.

116

Да поскъпне с 200%..

преди 2 години

Та да се знае и помни , кога са ви управлявяли комунисти , С ДЕЛЕГАТА НА 14-тия КОНГРЕС НА БКП , НАЧЕЛО С ТОДОР ЖИВКОВ...... и СДС-арката от с.КРУШОВИЦА!!!Ха,ха,хааааааааааа....ДАНО ТОВА ДА ВИ ЗАДОВОЛИ!

115

Анонимен

преди 2 години

Е какво парно другаря Радев ни показа как ще се топлим тази зима-лицеви опори

114

.

преди 2 години

Решението е елементарно - Топлофикация поръчва стари автомобилни акумулатори, гуми и т.н. от Италия и проблемът с топлото е решен!

113

преброихте ли се?

преди 2 години

айде че преброяването завършва!троловете на боко тиквата да цъкат зелено (лайк), троловетена БКП-то да цъкат червеното (не харесвам)

112

до шефа на напа

преди 2 години

значи пишете до шефа на нап за инфлацията - тоци моци парна и тн с по 20-30% нагоре, после напа ще каже официална инфлация за 2021 е 2-3%, и шефо ще каже еми вдигаме с колкото каже напа с 3%. алооооо шефа на напа, стегнете си малко чиновниците, стига се правили услуги на бг бизнеса като държите нарочно % нисък и заплатите мизерни!