80

Анонимен

преди 2 години

Като видя глория и се сещам за израза човека струва толкова колкото цена си сложи. Оттам идва проблема с младежа. Той първо да завърши Академията и да стане Министър и пак да се яви пред мадам Гло.

79

Похвално

преди 2 години

Тази новина е на четвърто място в класацията на най-четени. Случайно ли България е на четвърто място по смъртност от ковид в света? Антиваксърско племе обречено на изчезване.

78

Анонимен

преди 2 години

Нереализиран, защото не е успял да завърши Академията на МВР и е бил безработен. Глория го е издържала

77

тва

преди 2 години

сред най-четените публикация, верно сме жалки де били , заспали офци и квото там се сетите

76

Анонимен

преди 2 години

Глория издържа 25годишната си дъщеря ,но да издържа и зет си ,който живееше у тях и отказваше да си потърси работа...не е редно. В днешно време и много момченца златотърсачки се навъдиха.

75

Валя

преди 2 години

Групости ли трябва да пишете за Глория? Жената е професионалист и ди вади парите с гласа си, а не примерно като колежката ѝ Камелия с голотии и вулгарно поведение. Разделила се дъщеря ѝ, разделила се! Гояма работа! Ха вие все едно нямате близки, роднини или щерки разведени. При вас всичко е по мед и масло. Коментарът ми е съм крайно негативните хора, пишещи тук.

74

новина

преди 2 години

от новото издание на *** Сеир

73

Анонимен

преди 2 години

ще се насочи към баща номер 2

72

Загрижен

преди 2 години

Крушата не пада по-далече от дървото!Ще се започне с едни печеливши концерти по нощите - няма мъж който да я следи;-)))

71

Анонимен

преди 2 години

тВА среднай-ченетите ???? Сериозно ли?

70

Джендю

преди 2 години

Аз днес се раздели с моите стари ***... Я, да ми се обадите за интервю! Имам какво да ви разкажа... Страшно интересни неща са ми се случвали с тези ***!

69

до сопола

преди 2 години

Кога ще вариш ракията?

68

Анонимен

преди 2 години

Е, мъжа же да не са заедно, но ще си гледат детето. С поява на дете се разваля спокойствието, повечето не могат да го изтърпят. Едва ли става въпрос само за пари.

67

Алекс

преди 2 години

До До Алекс 76 Ясно пише какво е мнението на тъщата/Глория/за момчето.Казано кратко и ясно:Мъж без пари.Не е подходящ за мойта дъщеря.

66

ПроСоТо

преди 2 години

бре да му са не види!.."Льош новос"...Ама не чак толкова де.."Гаджето ойде,да влиза гаджето!"..../иначе,понеже не следя изявите на нашите "суперпевачки",не разбрах от снимката коя е "Глория" и коя-щерка й...Само елементарната логика ме насочи към тая с по-тлъстите джуки...Познах ли?../

65

сопола

преди 2 години

паднаха ли ви джибрите

64

Алекс

преди 2 години

До Симона е на възраст, В случая не се гледа колко зрял и отговорен е мъжът.Бабата не е доволна от дебелината на портфейла на момчето.

63

Гроби Таласомо

преди 2 години

До Логично99,99% от тъщите в България мислят по този начин и правят точно това, дали от скука, дали от злоба или от нещо друго, но основното им занимание в животът е да загробят семейството на дъщеря им. Тук въпросът вече опира до акълът на дъщерята, дали ще слуша дъртата скрофа кви ги дрънчи или си има своя ясна визия за семейството и животът си. Тогава дрътата скрофа, скимти в ъгълът, а семейството излиза още по-сплотено от ситуацията. Скрофите все едно те ще живеят с този мъж, не дъщерите им

62

Алекс

преди 2 години

Няма достатъчно бройки богати мъже за всички фолкзвезди.Някои ще трябва да се задоволят и с не толкова богати.

61

Анонимен

преди 2 години

Ябълката не пада по далече от дървото )