9

Кризата в демография

преди 2 години

Вече и областните градове без София и Пловдив се обезлюдяват бясно. Какво ще затворят в Ямбол - няма кина, няма молове, малко народ. А пък в още по-малките градове познайте колко ще се ползват диктаторските зелени сертификати - то хора има малко без ограничения, пък сега 0, ама никой няма да следи.

8

Бягайте с 200

преди 2 години

да не се разболеете покрай или в Ямбол! Даже пострадалите от катастрофи право в Сливен!Докога Ямбол ще е без болница, а парите за издръжка на държавната болница без да върши и половината си работа ще вървят! Абе хора с влас погледнете какво става !

7

жик так алоо?

преди 2 години

а пипнахте мерките а излизаме и бутаме сичко и радев отива на кино при кораба! дано чуха политиците алоо?

6

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Аз съм нает като...регулирофчик(на почасова работа) за еднопосочното движение на пазара в Ямбол -кв Каргона.Мола от...сега гражданите да се построят в...стройна колони по...двама и никой да не...прережда.То без туй на пазара няма нищо...местно,освен праз и люти чуки.За това не се блъскайте за пластмасовите домати и...преторени *** и чушки;има ги навсякъде.

5

Джамал

преди 2 години

Май е време ние да ги затворим

4

Totenkopf

преди 2 години

Децата онлайн, а дискотеките се пука по шевовете, господи колко сте умни!

3

Абе

преди 2 години

Мерки на хартия,колкото искаш.Досега не съм видял някой нещо да спазва и някой да санкционира за неспазване.Само децата са губещи от ДО,но те не гласуват,че някой да мислии за тях,а работещите им родители са малцинство в сравнение с бройката на пенсионерите и тези на "социял".

2

Анонимен

преди 2 години

'въвежда се еднопосочно движение на пазарите' ---- туй в наше градо го има от миналата година и досега не съм видял някой да обикаля целия пазар да стигне до сергията която му трябва

1

Анонимен

преди 2 години

Тоя ротационен принцип е някаква пародия. Значи ще се редуват да разпространяват вируса. Това само леко ще забави вируса, но няма да спре покачването на заболелите. И така до изборите, което е и целта. После, понеже вече ще сме се омазали до ушите: ЯКО ЗАТВАРЯНЕ докато не изтрезнее българопитека.