20

Мишо

преди 2 години

Стига глупости! От вашите зелени акъли скоро ще пролазим като животни.

19

Анонимен

преди 2 години

НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ,КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА А ТОЗИ,КОЙТО МУ Я ДАВА...ТЕЗИ,КОИТО ЛАНСИРАТ ТОВА МОМИЧЕ С ЛЕК АУТИЗЪМ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ТОРМОЗ НАД ДЕТЕ И ДОРИ ПЕДОФИЛИЯ...

18

Анонимен

преди 2 години

Една продукция на ЛГБТ общността.

17

Лютаков

преди 2 години

Пак да спомена, единствения начин за 100% екосъобразен начин на живот е този от 19ти век, когато всеки си задоволявал нуждите чрез 90% собствено производство и ръчен труд. Ходенето на работа от 8 до 5 и пазаруването в супермаркета значи едно - мнго вредни емисии.

16

Новото нормално

преди 2 години

Е туй то! Разни непълнолетни с ментални проблеми да ми казват колко съм виновен, затова че алчните империалисти заграбили средствата за производство цапат околната среда с цел печалбарство е върхът на новото (не)нормално. Кога ще започват климатичните локдауни, Гретке? Ко каза чичко Ротшилд докато те возкаше на готинката си яхтичка към поредното представление във ФАШ преди годинки?

15

Анонимен

преди 2 години

Да я викнем за Вера Су,ще го изяде за час

14

Анонимен

преди 2 години

Тая ненормалната пак ли на фокус бе? Куцо и сакато решило да управлява света. Сега пък се разпяла?!? Не напразно Господ я е белязал! По грозно създание за годините си не съм виждал до сега. Абе те всички гадни феминистки са грозни и миришат лошо. Тая освен грозна е и побъркана! Глобалното затопляне ще спира!

13

Дете без детство

преди 2 години

Това не е дете болно от синдрома на Аспергер ..... това е едно обикновенно дете с родители или покровители с грандомански амбиции на което са му казали че ако се прави че е с някакво заболяване ще привлича интереса на околните и ще буди съчувствие .... Ейййй , съсипахте я тая Грета . Оставете я на мира да си играе с куклите и да си ближе сладоледа . Стига сте я мъкнали по разни дърташшки седенки на Световни лидери..... Съсипахте го това детенце .

12

Анонимен

преди 2 години

Грета да не е извънбрачно дете на Байдън.гледам приличат си на външен вид и като характер.Той с деменция и старческа склероза ,тя *** .Страхотен тандем са и новите лица на неолиберализма .Да направят с нея клип за ваксините ,изоставате.

11

Барба Ганьо

преди 2 години

Това нелепо създание защо не е в психиатрия за активно лечение ???

10

Анонимен

преди 2 години

Сега певица ли стана като спря газта и тока?.. родителите са за бой.

9

Анонимен

преди 2 години

Грутката изветря, вече не е на мода. Хеле пък кат спря тока.

8

ПроСоТо

преди 2 години

може ли да надраскам нещо..не съвсем приемливо /поне от пръв прочит/ ?..Благодаря!..Та:..-Гледайки горната снимка виждам една..СТАРИЦА...Да ,да!..Сигурен съм,че няма да се съгласите,но във физическото ни тяло МОЖЕ да се всели духът на ..отдавна "капладисал" човек../ за протокола:-НЕ съм "фен" на разни откачени "теории"../..Тук обаче виждам СТАРОСТТА,която битува в това дете...Нарочват я за "аутист",или..там друго,но всъщност причината за не особено адекватното й поведение /ЗА ВЪЗРАСТТА Й/ е стар

7

Д-р Иванов Карлуково

преди 2 години

Това момиче трябва да дойде спешно при мен.

6

Асан

преди 2 години

Грачи като гарга... ама лапна 1 милион да са тръшка за зелен хайвер :)))

5

браво

преди 2 години

Грета ти си нашата звезда

4

ПроСоТо

преди 2 години

ООООО!...Страхотен напредък в ШОУТО,наречено "гретатунберг"!!!..АШКОЛСУН!...Е,още е малка,но след некоя и друга годинка може да я видим и на некой пилон в "Клуба на чичо Чарли"..

3

Каспичан

преди 2 години

Грета скоро ще бъде на 19 г. и трябва да мисли за други неща. Тукашните тинейджърки на тези години вече имат по 30 бройки, че даже и аборти. Глобалното затопляне...а така де... климатичните промени могат да почакат малко.

2

123

преди 2 години

Тунберг е готина, има ХЪС.

1

Анонимен

преди 2 години

Кукуригу петленце.