19

ДДРОнег

преди 2 години

Продължавай в същия дух, г-н Бербатов, истинските Българи сме с теб !!!___В една държава с независимо и кадърно правораздаване, перукан щеше да е в килията при байСтаври, строг, но справедлив !!!

18

Анонимен

преди 2 години

Не, конгреса показа, какво дъно са феновете на този спорт. От 2 милиона град ... нямаше 100 човека от вън да кажат на перукан да си ходи. Всеки знае,ще са дъно.

17

Асан

преди 2 години

Питай си не ми пречиш :)))

16

697957246

преди 2 години

Този конгрес показа какво дъно е досегашното ръководство на БФС, начело с Перуци. Пропито от корупция, измами, купени гласове и всички други подли манипулации които пробутаха, научили през годините, за да не изпуснат кокала. Направо не е истина как подобни индивиди продължават да съсипват футбола толкова години и как ги подпира цялата ОПГ пасмина покрай тях, която ги държи над повърхността заради шепа трохи. Срам за българския спортен живот.

15

Гражданин

преди 2 години

Ако Бербатов е предател, бих желал да чуя коментари за представянето на Б. Михайлов в Белград. Да отидеш толкова пиян на такава среща и да те дават по телевизията.. Извинявайте, ама тази излагация не е ли предателство спрямо България.

14

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че перуката си купи отново поста, но най-тъжно е че прокуратурата е съучастник в целя този цирков спектакъл.

13

Алекс

преди 2 години

Бербатов не е подходящия кандидат,който да замени Боби.Предател на националния отбор не може да е президент на БФС.Боби може да е всякакъв,но винаги е играл за България.

12

До 2

преди 2 години

Ако човек, играл в Манчестър Юнайтед не става за нищо, се чудя ти панелен п.л.ъ.х за какво ставаш? Сигурно и дебелата ти космата жена не иска да я докосваш вече.

11

Анонимен

преди 2 години

Тя работата стана ясна ,конгреса беше на тъмно ,мошеници и полувина ,какъвто БФС ,такъв и футбола у нас)

10

Анонимен

преди 2 години

Тоз нахалник не искаше да играе за България! Какъв е тоя? Какво общо има този тип с България?

9

Досаден

преди 2 години

Млъкни бе, омръзна ни от твоето реване!

8

От трън та на глог

преди 2 години

Ще е положението когато най накрая Балерината смени Перуката... както и беше когато той пък смени Батето... Бербалетка иска да стане шеф единствено защото вече няма кой да го вземе да играе футбол и да му дава толкова пари докато седи на пейка или столче и гледа от първи ред играта на съотборниците си...а разточителния и луксозен начин на живот на който е свикнал ИСКА КИНТИ...МНОГО и Шефското място в БФС ще му ги осигури.Ще имитира малко "промяна" в началото докато настани своите хора а после...

7

Анонимен

преди 2 години

Не че Митьо е стока,нооо на фона на Михайлов е като джентълмен срещу див селяни..н чалгар от най-забутания край на България.

6

фергюсън

преди 2 години

Президента на Славия каза ,4е са раздавани пари в клоз-етите на БФС ,за да се гласува за най-големият клоз-ет !

5

Резерватов

преди 2 години

Не че Перукана е стока, но Митя Фибата иска всичко да се върти около него, и когато не се случва дезертира и реве като мома. Случи се на времето в ЦСКА, след това в Националния отбор (по-срамна постъпка от това да откажеш да носиш националната фланелка надали съществува в спорта). Абсолютен мързел и полу-човек (думи на Сър Алекс).

4

УЕФА

преди 2 години

Ако искаш да ги компрометираш, питай за далаверите с Г.Ганчев.Как закриха 2016 г. ,знаеш кой клуб!Създадоха нова лига,заради клуб от Ловеч,който го докараха в София!Когато започнеш да питаш за очевидните лъжи и фалшификации в Б.Г.-футбола,тогава ще ти повярваме ,че наистина ще работиш за футбола в България!

3

xaxsasб

преди 2 години

Рано или късно Боби ще падне. Скучен е. Само като го видя сменям канала. Така ще бъде и с българския футбол докато той е там. Пое БФС на пълни стадиони, сега ходят шепа младежи за по 2-3 години. Може да се мисли за всякакъв, но обикновеният гражданин масово не го харесва. Няма да стъпя нито на клубен, нито на национален мач докато той е там.

2

Анонимен

преди 2 години

и да се ежиш за нищо не ставаш

1

Анонимен

преди 2 години

Вечна слава на ядреното нападателно трио на ЦСКА Стоичков,Пенев и Костадинов,и гола на последния на парк де Пренс!!