85

Анонимен

преди 2 години

Тоя пЪ не знае какво иска! Я, затворете ВЕДНАГА всички заведения, дневни, нощни - всички! Всеки келнер сега ще ми става мед.сестра и то на улицата..... Айде, нема нужда!

84

ТОЗИ...

преди 2 години

ТОЗИ СЕ ПИШЕ НА МНОГО ЗАПОЗНАТ С МЕДИЦИНСКИТЕ НЕЩА ЩЯЛ ДА ИЗЛЕЗЕ НА ПРОТЕСТ ЗА ТОКА САМО ЧЕ ПРОТЕСТА ГО НАПРАВЕТЕ ПРЕД ЦЕНТРАЛАТА НА ГЕРБ АКО ИСКАТЕ В БАНКЯ ЗАЩОТО ЗА ТОКА ТЕ СА ВИНОВНИ И ВСИЧКИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ НО СЕ ПРАВИТЕ НА ДРЪЖ МИ ШАПКАТА МЪЧИТЕ СЕ С ТЪПОТИЯТА СИ ДА ОБВИНЯВАТЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ДЕЦАТА ЗНАЯТ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ТОКА

83

Сата НАТО

преди 2 години

Този откровено агитира за погазване на конституционно закрепените човешки права и задължителна ваксинация. Как така призовава държавата да насилва хората и да ги боде?

82

Анонимен

преди 2 години

До За нещо е прав "В ЕС ще наложат карантина на тези, които са били в България" --- и защо бе, смехурко? Нали са ваксинирани? Нали тях ваксината ги пази от заразяване? От какво да се притесняват? Какво стана? Те по-добре в ЕС да си навиват пак ръкавите, че само след няколко месеца ще им спрат сертификатчетата без нова доза!

81

За нещо е прав

преди 2 години

В ЕС ще наложат карантина на тези, които са били в България и по този начин ще откажат туристите да идват, като по този начин ще подкрепят икономиките на страните където процента ваксинирани е висок! В България туристическия бранш ще иска помощ от държавата с обяснението че държавата не си е свършила работата по ваксинацията! Не изключвам да спрат и плана за възстановяване докато не стигнем 70% ваксинирани, както и европроектите за България и по този начин да принудят правителството да действа!

80

Анонимен

преди 2 години

"Целта е правителството да получи време, за да може да си свърши работата, защото последното лято не се случи нищо и ние изоставаме." Ееее, Кацаров беше на море, как нищо да не се е случило? :))))

79

Анонимен

преди 2 години

Ами отказвай сертификатите сега, че иначе ще гладуваш! Хипохондриците са набодени и седят заключени вкъщи.

78

Анонимен

преди 2 години

хахаха това вече е някъква групова халюцинация хахахахах

77

Анонимен

преди 2 години

Юрнах се да се ваксинирам, че да може следващото лято да дойде Ханс да пие евтина бира при Али БЕКОВ. Хахахх.

76

Анонимен

преди 2 години

до #94. мис Пиги ли бе ? хахахахахахаха тая пали валяк с бутане ... по нанагорнище ...

75

Талибан

преди 2 години

Тоя Тарзан не бореше ли някаква мечка от гроб? Май онуй нагло плашило - бившата социална министърка. Явно по тази линия му дърпат конците. Лошото е, че един куп други собственици на заведения му се връзват на акъла и всички ще страдат!

74

Анонимен

преди 2 години

Ренегат да си гледа себе си

73

7575

преди 2 години

Тоя сунгър всеки ден с нови прищевки - затворете ги за 2 месеца до Коледа и тогава пак да говори?

72

Анонимен

преди 2 години

Този АлиБаба до колкото знам строи няколко кооперации на пъпа на София , между "Дондуков" и "Сливница" . Като фалират половината заведения дето му се връзвот на акъла заради неговите "договорки" , не знам каде ще алибега ...

71

Анонимен

преди 2 години

Как мое ТОЯ да ми казва да се ваксинирам, бе! Доло мерките! Свобода!

70

Анонимен

преди 2 години

Въобще може ли тая справка да се нарича сертификат от това,че инжектирали някаква течна смес неизвестна по название от какъв вид по изработка с предназначение за действие,въздействие и ползване,кат серум и др. видове течности производими за медицински хуманитарни и зоологически цели,освен под общо название ваксина в организма на човек несертифицирана по съдържание и детайлно описание на вложените елементи от съединения,компоненти по характеристики на действия с взаимовръзки до ниво комплектация

69

Анон и мен

преди 2 години

Не вярвам нито на статистиката нито на правителството. Някой проверявал ли им е информацията? Преди време излезе статия, че журналистите не могат да разберат как кой събира тази статистика, кой им я подава, как може да се провери? Излиза един чичко по телевизора, чете от едно листче "иляда ора починаха". Или казват на някой младеж да ъпдейтне нещо в някакъв сайт "официален" за коронавируса.

68

Анонимен

преди 2 години

Как може толкова да плюете Асандукан

67

Анонимен

преди 2 години

на тоя ричард му сложете и трите дози, от ада няма как да агитира

66

Анонимен

преди 2 години

и тоя агитира за парични кампании, и резултата пак ще остане 20%