56

ковид

преди 2 години

Когато някой започне много да се впечатлява от себе си,и почват неприятностите!

55

Тестер

преди 2 години

Информацията не е вярна, не е тортата 2 млн. а цялата сватба - прочетете от друг източнк, мислете хора, не може торта да е 2 млн. Но пък иначе безсмислена за нас новина събра доста коментари

54

ХПредполагащ

преди 2 години

Създава се новата раса. Бразилия направи такива опити преди 30 - 40 години, сега си скубят косите.

53

Ками

преди 2 години

значи той ще я язди.

52

Асан

преди 2 години

Еврейка женена за талибан Бил Гея да удари 1 кючек :)))

51

Анонимен

преди 2 години

То ,злото бързо се ***

50

Алекс

преди 2 години

Не мога да си представя какво има в торта за 2 млн.

49

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..е,за "многоумен текезесар" като теб,общуването с "***" е падение...Обаче виж какво,СМЕХОТВОРНОСЪЩЕСТВО,къде прочете че съм написал,че състоянието на гейтс било.."Пълни с пачки чували"?!?..Това е ТВОЕТО "разбиране" за богатство,.."НАЙ-УМНИ ТЕКЕЗЕСАРЮ"!..

48

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо ти верно си доста тъпичък. Личното състояние не е само пари в чували бе. Хайде чао - не ми се разговаря със слабоумни текезесарчета. Пък ти си куткудякай колко бил лош Бил Гейтс.

47

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...нищо не си мисля!..ТИ обаче си "мислиш",че подобни ДАННИ като тия,които ще цитирам,.."нямат никакво значение и са измишльотини на непълноценни персони"..И така:..-"Бил Гейтс, който е съосновател на Microsoft, е четвъртият най-богат човек в света с лично състояние оценявано на 145 млрд. долара, според индекса на милиардерите на Bloomberg."...Става въпрос за ЛИЧНОТО МУ СЪСТОЯНИЕ!!!!!!!...Ако не са ти ясни понятията,що си придаваш важност?

46

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо например? Кажи едно от достата меща, които си направил? Бил Гейтс е инвестирал в майкрософт. А Майкрософт е инвестирал в много личности. Ти май наистина мислиш, че Бил Гейтс притежава милиарди долари натъпкани в чували. Май хич не си умен?

45

ПроСоТо

преди 2 години

до Анонимните :..-Аз СЪЩО съм направил доста неща!..Е,не съм на неговото ниво,защото нямам връзки с Висшите Играчи от Конгреса!...И ДА,аз СЪМ ..няма да използвам клишето "самарянин", аз усещам и уважавам хората..НИКОГА не бих задържал такъв огромен СТИМУЛ ,каквито са милиардите му!..Бих ги ИНВЕСТИРАЛ В ОТДЕЛНИ ЛИЧНОСТИ,и най-вече в тези Човешки Същества,които според гейтс .."Не заслужават внимание"..."Хуманиста" гейтс обаче инвестира в.."Изследване на репродуктивния цикъл на лъвиците в Саваната"

44

БРЦК

преди 2 години

Глупости Бил Гейтс братовчед на Рокфелер . Крадец от състудента си съдружник майкрософт . Убиец на хиляди деца нагъл и безпардонен в интелвютата си . Децата му също . А САЩ ВЕЧЕ СА ИСТОРИЯ ТЕКСАСЦИ НАИСТИНА ЩЕ ВЗРИВЯТ БЕЛИЯ ***

43

Ко?

преди 2 години

коя поред ще е в харема

42

БРЦК

преди 2 години

И какво от това . Ако избухне война в сащ и белия дом е разрушен от ТЕКСАСКИ РЕНДЖАРИ ТОВА Е НОВИНА. ОЩЕ ПО ГОЛЯМА ИЗБИТИ ВСИЧКИ ОТ НЮ ЙОРКСКАТА ЦЕНТРАЛА НА ФЕД ЧАКАМЕ

41

Анонимен

преди 2 години

По-добре да си нещастен на някоя яхта с коктейл в ръка, отколкото да си нещастен в завода пред струга. Който твърди обратнотото е меко казано глупав.

40

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо викаш Бил Гейтс е лукав човекомразец, пък ти си добродушен чист самарянин.А?

39

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Направил е повече от теб със сигурност. И от мен де. Не го приемай като лична нападка.

38

Анонимен

преди 2 години

''човек който има безкрайно много пари е точно толкова нещастен като първия бедняк''

37

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..симпатяго,той и "Бащата на атомната бомба" направи много .."за прогреса"...