22

Алекс

преди 2 години

Този Бандаловски футболист ли е или ММА боец.Футболните му умения са доста слаби и най-вероятно решил да се пробва в ММА битките.

21

Експертин

преди 2 години

Той пък Бандаловски един мъж.... Знаем му номерата.... Женчо

20

Десподов

преди 2 години

Се държа като селски бек .

19

Това се обърка

преди 2 години

До Какво се обърка .... прекалено много ПАРИ заиграха във футбола. Ето това стана . Лакомията затри спорта. Изгледай един футболен мач от 90-те например. Без значение български, английски, френски или италиански и после гледай някой игран тази седмица ... и разликата ще те порази . Черно тото... уговорки... нагласени мачове... скандали... мошенически трансфери... ТОВА един нормален спортист няма да го търпи. Ето защо в спорта дойдоха връзкари и мошеници . Да правят кинти . Това се обърка .

18

Какво се обърка

преди 2 години

Имаше време, в което футболисти бяха хора като Гунди. Истински възпитани и стойностни хора и мъже. А тези гаменчета днес не знам какво са. Нито са хора, нито са мъже. Далеч от класата на старите футболисти.

17

Анонимен

преди 2 години

А прокуратурата няма ли да се самосезира,вече двама членове на БФС ,признават за купени гласове на конгреса,какво ни занимавате с детски истории,това ли е проблема на футбола?

16

Анонимен

преди 2 години

В тая държава всеки се занимава с това,което не му е работа ,президентът прави коремни,футболисти се бият,чалгари в политиката ,всички разбират от всичко, това някаква следдипломна квалификация ли е?

15

IQ 3.14

преди 2 години

ниво на футбола - читалище "заря". ако беше нормално първенство, вместо да плямпа "поемам си вината и кво толкова", щеше да си събира багажа от делиорманец за манарче - смоляновци. *** квато територията, такива и звезделините

14

Бербатов от пейката

преди 2 години

Почти всичките ни фитбалерчета са меки Марии и мамнини синчета, отишли във футбола за да са популярни. От години футболът ни върви надолу заради тези връзкарчета дето нито могат да бягат нито знаят какво трябва да правят на терена . Повечето са известни не със спортните си постижения ами с подвизите си в чалготеките , с силиконовите "девици" които са около тях и с истеричните си издънки по време на мачовете когати някой им настъпи случайно пръстчето на крака или им разроши прическата. Глезлювци.

13

превод

преди 2 години

моля- Прави се на мъж, но е жена на шамар живот ....???????признавам си , след като прочетох заглавието, не съм чел по-надолу

12

Мухахаха

преди 2 години

Каквото и да е направил Десподов по време на мача - намерил е доблест да се извини . Какво направи селската балерина , след мача , скрит удобно зад компютъра си геройски се прави на мъж. Как шамари щял да бие .Мнооого смел. А каза ли кога ще ги бие тия шамари или сега нямал желание ?

11

жена

преди 2 години

А после искате жените да ви уважавали и обслужвали до живот, да, ама не. Ще ви скубят, стига да могат, че и ще ви презират с подобно мислене....

10

Анонимен

преди 2 години

До 9 - Миии смешен си, шот викаш,ще надбягаш хора, дето от 10-15 години го тренират това всеми ден ....

9

Анонимен

преди 2 години

До 8 - То оа ако са "хетеро", кат валерката едни мъже мааа

8

Анонимен

преди 2 години

Съдията видя опита за ритник на Десподов и не го изгони?

7

Анонимен

преди 2 години

Тюфлеците които сте ми дали минуси на коментар 2,харесвате "прекрасните емоции" с които ни даряват така наречените футболисти ли?Исках да дам пример че спорта е отражение на това което сте вие болшинството плюжеци в тая държава!!

6

факт

преди 2 години

Половината и даже повече от тези футболисти и спортисте са би сексуални,България е малка всичко се знае. Но иначе пред хората се правят на големи мъже!

5

Анонимен

преди 2 години

До 2 - 90 минути хидене,може и да изкараш, ама освне ако не тренираш много сериозно, забрави я тая работа. И да, съгласнесъм за прездента. Повечето мъже на 23-4 години не могат,не 50, ами 15 да направят.

4

Анонимен

преди 2 години

Изгонете го и толкова... Двцата им подражават. Има си моменти, в които трябва да вханеш някого за гушата, но не са това.. .

3

Асан

преди 2 години

Бойте са не са карайте :)))