47

Анонимен

преди 2 години

Щом Гербавите крадци са изпаднали в паника и страх от ПП, това означава, че ПП е правилния избор.

46

Анонимен

преди 2 години

Ооохохх то и Жорж плямпаше, ама поне беше колоритен и интересен! А тука имаме просто едно дрънкало.

45

Анонимен

преди 2 години

Петков, във вашата партия не може да има само лъжци и крадци, трябват и про-стаци.

44

Анонимен

преди 2 години

Ставакато на Слави проекта. Едно приказва,а събира после от кол и от въже техни послушковци.

43

Анонимен

преди 2 години

Отново няма да имаме правителство, с такива като тоя които си мислят да оправт държавата. Той бойко го каза че няма да могат отново да направят правителство. И все повече си мисля че ще се окаже прав. Тия всички дето се появиха уж на оправят, така ни оправиха че от началото на лятото и както върви до догодина - България няма да има правителство. А това не е добре, ама никак не е добре. В момента България е като картинката с оня кораб. Блъснахме се, няма екипаж, заседнала и потъва лека-полека.

42

Анонимен

преди 2 години

Ицо Хазарта ще води битка в един избирателен район с Борисов и Нинова?? Е гласувам за Хазарта просто за да видя фейса на Борисов и Нинова като разберат, че са победени от Ицо Хазарт ха ха ха

41

Гроби Таласомо

преди 2 години

Електорат, помислете малко с главите глъви;))) Щом опрейте до тва, Ицо Азартят да ва оправя, начи веке много сте я овапцале;))))

40

Анонимен

преди 2 години

Абе Ицо Хазарта дали ще рапира от трибуната в парламента?! Това ще е интересно да се види. Само заради това ще гласувам за него.

39

Анонимен

преди 2 години

Аз ще гласувам за партията в която е Ицо Хазарта. Той ще ги попилее от трибуната на парламента. Като знам кви ги реди в песните си..

38

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам за ПП за да се изрине мутровщината,но приемат ли с ДБ Истанбулската конвенция ако съставят правителство,след това ще се разправям физически с тях!!

37

Анонимен

преди 2 години

А Хазарта с едва избутаното си средно образование каква функция ще изпълнява и каква работа изобщо ще върши в парламента. Или понеже не е компетентен в нищо, направо ще стане министър на културата?

36

Анонимен

преди 2 години

До За България "че човека е социално ангажиран и не се притеснява да кажа истината," Що бе, да не би да има хемороиди, та иска да ги лекува като "иде в Парламента"? Не знаех, че Киро лъжеца "има човек" и в рап средите. Или Ицето е "човек" на някой друг?

35

Анонимен

преди 2 години

Тоя пишман певец да духа супата ,такава като тоя много хора нема да гласуват за Петков

34

П.К. инк.

преди 2 години

Моля, добре преценете и добре помислете. ДА ГЛАСУВАМЕ И ДА ИЗБЕРЕМ ДОСТОЙНИЯ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ПРЕЗИДЕНТ - ОБЕДИНИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ.

33

Анонимен

преди 2 години

Булшит генератора пак се включи.

32

Жожо Звяра

преди 2 години

Кирчо да вземе да прочете внимателно чл. 311 от Наказателния кодекс.

31

Анонимен

преди 2 години

До въпрос "Ако процеса е необратим то тогава двойното му гражданство приключва на 21 април 2021" Милия новоизпечен адвокат по международно право. Не се напъвай толкова рано сутрин. Целия ден е пред теб да защитаваш руските слуги.

30

въпрос

преди 2 години

Аз бих задал следния въпрос- Какво щеше да се случи ако Кирил Петков беше подал втора декларация, че се отказва от първата и иска да запази Канадското гражданство. Може ли процеса да бъде обратим и да стопира действията по първата декларация за отказ. Ако процеса е необратим то тогава двойното му гражданство приключва на 21 април 2021г в деня когато е подал декларацията.

29

Гроби Таласомо

преди 2 години

До Ох, котьооооИ аз смятам, че само тва е печелившата комбинация;))) А-хахахахахахааа

28

Анонимен

преди 2 години

"Отбор"?!?!?!?! Тоя няколко пъти каза в интервюто че щели да бъдат хубав отбор. Алооо, отбор не работи, отбор тренира. Работи ЕКИП. Ама тоя явно не прави разлика между отбор и екип. И тоя тръгнал да ни оправя държавата и житието и битието на българина. То той неграмотен, ние ще чакаме нас да оправя.... Не знам, ама България все повече затъва от такива умници като тоя петков ли е къв е не го знам. А за изцъкления нямам думи. Тия идват и си мислят че могат и знаят всичко. Лешшшшшшшшшшшшшш