74

Анонимен

преди 2 години

Май дългият ковид се причинява по-скоро от лекарствата за ковид

73

Иван

преди 2 години

Точка 4 би трябвало да е водеща, но не е. Тв потвърждава подозрението ми - мнозинството от симптомите на т.нар дълъг ковид нямат нищо общо с ковид. Сравнено с контролна група показва едва 5% от състоянието, че може да се отнесе до самия ковид. Но и това не е достатъчно, голяма част от тези симптоми най-вероятно са следствие на стреса от лечението и обзета паника. Няма да се учудя, ако реално физиологичните директно свързани с вируса състояние са под 1% от заразените

72

Много ясно

преди 2 години

Като ни пръскат редовно, като мухи. Не дълъг ковид , ами и други работи ще плъзнат.Пръскат ни! Има дни за пръскане. Поглеждайте по-често небето. Преди да влезем в тъмно черевената зона, ни напръскаха мног яко, което придължи почти цяла седмица. Защо никой не го разбира!? Това не е обикновен вирус. Примесен е с химикали, затова протича много тежко при някои, явно по-чувствителни на коктейла хора.

71

Глупости!

преди 2 години

Една седмица по-късно всичко си е както преди. А го изкарах "най-тежко". Глупостите ви край нямат!

70

Анонимен

преди 2 години

Лъжата и измамата вече е ясна ! Ще ви се да ни третирате и разединявате, но разумните хора скоро ще излезнат ...

69

Щирлиц

преди 2 години

Нищо не споменавате за онези,които си отидоха от този свят,заради всеобщата страхова психоза,която ни натрапвате ваче две години! .!.

68

Анонимен

преди 2 години

Това с дългия Ковид е пълна глупост! Увреждат народа със синтетични антибиотици и след това нова диагноза дълъг Ковид вмести сърдечна недостатъчност.

67

Мангърист

преди 2 години

Пълни глупости! Сички знаеме, че вамо и единствено ваксините предизвикват нежелани реакции, а естественото преболедуване е напълно безпопасно и полезно!

66

Анонимен

преди 2 години

Продължава насаждането на стрес, което повече от година и половина не е спряло.

65

Анонимен

преди 2 години

Вируса си отиде а пандемията остана.

64

Анонимен

преди 2 години

Глупости. Никакви научни изследвания. То между впрочем няма наука. Никой не може да хонтори нещо естествено; Опитите продължават.

63

Обективно

преди 2 години

ПАНДЕМИЯТА НИКОГА НЯМА ДА ПРИКЛЮЧИ С НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА ВАКСИНА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ТЯ ОСИГУРЯВА ЧАСТИЧНА ЗАЩИТА ЗА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 3- 4 МЕСЕЦА, КОЕТО Е НЕОСПОРИМ ФАКТ!

62

Друже

преди 2 години

До Ваксиниран с Бионтех Ако си тийнейджър - да те светна: Хората над 60 в момента ходят на работа. Каква "грижа", какви пет лева. Затваряне, отваряне - тези хора ходят всеки ден на работа. Докато дойте твоето време, сигурно ще се бачка до над 70. Вдяна ли?

61

Анонимен

преди 2 години

Ковид е разновидност на грипен вирус. Няколко специалисти вече казаха , че ще си циркулира вечно , както го прави грипа.

60

Джеф Безос

преди 2 години

Не одобрявам тия мизерии които направи мойто приятелче Гейтс,но и вие сте прости че клъвнахте на въдицата!!

59

Анонимен

преди 2 години

А ефектът от ваксината

58

Сата НАТО

преди 2 години

Естествено, че като си психопат и караш пет дена грип с мисълта, че си обречен, после никога няма да се възстановиш. На него са му изгорели сички бушони в главата. Такива хора са завършени его исти, които живеят само за да ядът и се рът. И мразят сички останали, защото му дишат въздуха.

57

Анонимен

преди 2 години

Д-р Гейтс каза че идната пролет пандемията ще свърши. Явно до тогава ще е готов с ново биологично оръжие което да пусне.

56

Анонимен

преди 2 години

Който се е разболял и не е ходил в болница забрави вече за Ковид, тез дето са ги "лекували" там са съвсем друг случай - не може да ти вкарат коктейл от отрови в организма и да не ти се отрази трайно

55

Анонимен

преди 2 години

До 60: Иска ти се да ви оставим спокойни. Няма да стане. Няма професори и лаборатории. Има борба за власт и пари. Има опит за измама. Така че *** се гръмни влечуго.