46

Сюлейман паша

преди 2 години

А бе рая,ти да не си парламентьор с бяло знаме да ни помиряваш?! Как пьк навсякьде сте ,,за всяка манджа мерудия"!!Представител на нация нулев фактор вьв всичко седнал да защищава братята си вате.. нки!Тука говорим за датливите наташки и темата не е на дипломатическо ниво.Да,дедите ми в цялата си история са постьпвали джентьлменски с достойните си противници,но вие никога не сте били сред тях!Никога!Винаги сте били предатели и пладнешки раэб...ойници!

45

Сюлейман паша

преди 2 години

Как сияе от щастие тая на снимката!!!Ех,осьществила е мечтата на всяка наташка:далече от хорските погледи,затворен люк,и свои и американци и японци вьв ,,фотосесията"! За какво да иска да се врьща обратно на земята?!Там,долу -студ,глад,мизерия,алкаши...

44

Въпрос

преди 2 години

Кой е спал в американската част на станцията? В руските модули до скоро можеха да спят двама души, с новия модул Наука се появи още едно място за спане. Сигурно наташката е изявила желание да отмори в чуждоземска компания, рускините са известни с влечението си към иностранците.

43

ха ха

преди 2 години

Американците от кога заснеха филм ТИЯ ЧАК СЕГА СЕ СЪБУЖДАТ

42

Коментар от изток

преди 2 години

Русия отново показа превъзходство. Вече и филми снимат в космоса. американците нямат космически програми, а използват частни ракети. европа не може да си плати газа и нефта и скоро ще рови по кошовете, ама и там няма да има нищо.

41

green grass of home

преди 2 години

Elon Musk - Трава у дома

40

Кукушка

преди 2 години

Polina Gagarina - The Cuckoo (OST Battle for Sevastopol)

39

Анонимен

преди 2 години

И нерушимая и легендарная, нас не догонят...

38

до 49

преди 2 години

цената на олиото е 1,1,2 евро литар

37

до българин

преди 2 години

не красиви западни стоки А китайски красиви стоки

36

Анонимен

преди 2 години

А колко е олиото на руснаците?

35

Варненец

преди 2 години

За първи път в историята русите имат по-висок стандарт от нас. Средната заплата е със 100 долара повече при 2 пъти по-ниски цени на горивата, това от години. Ама те имат Путин, а ние Радев=Бойко=Кстов и пр.

34

Анонимен

преди 2 години

До Джедай Мастър Не им е лесно да лъжат като съдрани, без да станат за смях. Добре, че са зад екрани, а не на живо. Не вярвам, че някой може да посмее да изрече такава глупост на живо (макар че червените са пословично нагли).

33

Фен

преди 2 години

Да се връщата да работят на тракторите и в мините , леките професии нямат работа в космоса.

32

Джедай Мастър

преди 2 години

До Анонимен 40... "само единици бяха идеологически" Буахахахахахаа, ***, как ме разсмя.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 "Да разбирам ли че вече няма свестни руски филми? То не че едно време имаше." Едно време си имаше и приказка за това: филмът хубав ли е или е руски.

30

Мяу

преди 2 години

До Бay ......... мдаа, особено ако има кекс и не е изрязан при монтажа.

29

Анонимен

преди 2 години

Егати! Щом и 90 годишни пенсионери вече летят в Космоса, значи всеки ще може! Въпросът е само в парите. Не е по джоба на всеки.

28

Да живеят парите

преди 2 години

Българи не е важно колко българи има починали от ковид 19,и задаващия се глад,глобалното затопляне и демогравската криза,по важна е енергиината криза,въглищните централи и цената на тока.икономическите интереси и парите,имотите и колите,скъпите вещи и моловете са по важни от хората,за хората никои него еня,важно е личното богатство,и постоянно да мислиме за пари и да забогатяваме,като станеме богати ще сме щасливи и засмяни,и няма да обръщаме внимание на бедните хора и необразованите.

27

Анонимен

преди 2 години

До: Kin-Dza-Dza! Аааа, това беше един от малкото велики съветски филми навремето! Повечето бяха идеологическа боза но имаше и такива!