8

xaxsasб

преди 2 години

До 6 - Българите в РСМ една партия не могат да вкарат в парламента, но тръгнали да създават втора. Кубрат се обръща в гроба. ;}

7

ЬЬЬ

преди 2 години

Официалната политика на рсм е антибългарска и изключително враждебна. България първа призна тази минидържавица и сега няма по-голям враг от нея. Но както се казва в някои стари басни: нека прасетата да си останат в калта на своето двуличие, докато разберат,че не в нея е спасението им.

6

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasб: В РСМ има българска партия. Нарича се Граждански демократичен съюз с председател Петър Колев. На предишните избори в Охрид техният кандидат беше на трето място. А вчера се публикува новина, че се подготвя и втора българска партия. Лека-полека нещата ще тръгнат.

5

Анонимен

преди 2 години

ВМРО-ДПМНЕ е свърталище на ненормалници като Мицкоски и трябва да се закрие със закон.

4

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasб-звездите говорят ли ти днес?

3

наблюдател

преди 2 години

Пише се гласуват НА местни избори. Така написано излиза, че гласуват за да има местни избори.

2

xaxsasб

преди 2 години

Накрая ще се окаже, че в Македония е пълно с албанци, както знае всеки пътувал там и че отдавна никой не гледа на България като на нещо сериозно. Надявам се хората с претенции за Скопие да спрат да паркират в градинките, да спрат да се заливат с алкохол и цигари и веднъж да излязат да прекопаят и да изчистят градинката пред блока, а тогава да търсят своето там където крака им никога не е стъпвал и тогава може би България ще стане малко по-красива, а Македония малко по-безинтересна.

1

xaxsasб

преди 2 години

Щом "Македония е българска" би следвало хората с българско самосъзнание да влязат в политиката точно както албанската партия и точно както ДПС в България. Защо в РСМ няма българска партия, а някакви 10,000 човека вдигат джабала до небето, че там е пълно с българи? Щом албанците с македонски паспорти имат партия значи нищо не пречи на българските комитети да направят партия и да кажат ние сме булгарофили, но сме македонци и да влязат в политиката. Цялата история за българите в Македония издиша.