126

Дънак,кухаФуражка

преди 2 години

Ем, като иска бързи мерки за сваляне на цените да ги наложи, бе! Tapa танци! Никой никога не е свалял цени, след като ведъж е допуснал да скочат!Хляба, който купувах преди 5 месеца за 1.20, сега е 2.10 лв.! Сиренето ми стана от 8 на 13 лв., кашкавала от 12 на 20 лв. Благодарим ти Радев! Благодарим ви протестъри!

125

Подкрепа За Радев

преди 2 години

Радев предлага единственото смислено, интелигентно и умно решение. А тук го плюят безпросветни и необразовани герберски ***!Успех на Радев, да ги смачка още на първи тур!

124

реалист

преди 2 години

Повече боб за българина и проблема е решен!

123

?!?

преди 2 години

Да не забравяме, че неговото правителство обеща на Домусчиев и още 160 частни предприятия да си купуват тока забележете директно от АЕЦ а. А другите ще гледат и ще цъкат. Това са мерките им!

122

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ Е СЛУГА НА ПУТИН И КРЕМЪЛ, НЕГОВИ СПОНСОРИ СА ЧЕРЕПИТЕ- РАЗБИРАЙ МАФИЯТА ОКРАЛА НАРОДА СИ.

121

Анонимен

преди 2 години

Оставка за американския слуга радев.

120

абе

преди 2 години

кой ше му ги даде тия мерки ?

119

Абе хора,

преди 2 години

що им е тоя букет на масата? Нали е работна среща, а не сватба?! Малко са ни другите харчове, ами и за китки да се бръкнем 100-150 кинта. Така де, всеки държавен лев е НАШ лев! Тия от протокола на президентството са Фаси и неграмотничките.Румба, Рувбаааа, насRAхте ги големите LAйна, пък сега се чудите що мирише.

118

Анонимен

преди 2 години

Радеффф, пардон, Румпи нека бесней и токът ще потече обилно през ноздрите му! Деса ще мушне щепсъла и ще захранят България! :))))))))))))

117

ИДВАТ

преди 2 години

ИГРИТЕ НА ГЛАДА!

116

Анонимен

преди 2 години

Чак сега ли иска мерки? Като го запалиха по форумите. Два месеца нищоправене и сега иска бързо! Не не, не мога да го гледам още ден повече тоя човек. Да дойде да ми плати тока от неговата заплата, това е единствения начин

115

ФАКТ

преди 2 години

радеф е слуга на мафията!!!!!!!

114

Анонимен

преди 2 години

Октомври изтече договова на Молдова за доставка на газ с Русия. Сега вече ще купува от Газпром на цени от спотовите пазари. До сега плащаха около 200 евро, от октомври вече 700, зимата може и над 1000$. Молдовското правителство излезе с обръщение потребителите да намалят потреблението на газ, да ограничат отоплението денем и нощем и когато не са си в къщи, да ограничат потреблението на газ за готвене. С други думи мерките са - стойте на студено и яжте сурова храна. А молдовската президентка иначе много се репчеше на Русия.

113

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък да се скрие някъде,а народът ще усети взетите мерки когато започне да плаща сметките за тока и парното. Честито на всички гласуващи за "Юмручето".

112

Анонимен

преди 2 години

Зап.Европа си оправи нещата с Русия и цената на техния газ е ниска.Същото е и с Унгария и газа към Сърбия.Ние цяла година се мотаем със свързването с Александрупо-лис, за да се подвържем с евтиния газ от Азарбайджан, който обаче може да задоволява 1/3 от необходимия ни газ през зимния период. Изпуснахме си и шанса да вземем още 2 млрд.куб.м от газа за Италия по проекта ***-ТАНАП. Въобще.пълна бъркотия с МЕ на Т.Петкова - икономист-одитор вместо енергетик.Между три стола седнахме на земята.

111

СС

преди 2 години

България да се спасява сама ,много посредници и крадци !!! Тока от АЕЦ за народа, зеленият на Брюксел !!!

110

Анонимен

преди 2 години

До 127. Тази плоча е от 2013. Още ли ще я въртите.

109

Анонимен

преди 2 години

Цената на нефта също скача.

108

Анонимен

преди 2 години

До Отговор "средната работна заплата на българина е по-висока от тази на руснака!"- а какви са цените и заплатите на българина спрямо Германия или Холандия примерно?

107

Анонимен

преди 2 години

До Отговор - да бе, виждам, виждам, че изобщо не ви пука, ама хич не ви пука като почнете да пукате от студ зимата.