132

Фло

преди 2 години

Хахахах ДБ била препъни камъка хахаахах Ицо нещо по адекватно не можа ли да измисли, той може да бъде камъка в обувката единствено на ДБ хахахах

131

Калин

преди 2 години

Демократична Бъбгария са камък в обувките на родната политиката. От много лакомия да вземат мандата, което не стана, вече в два парламента провалиха съставянето на правителство.

130

Истина

преди 2 години

Истината излезе наяве. Внуците се съюзиха с дядовците си комунисти. Дерзайте, млади комунисти.Дръжте фронта с БСП, ние ще ви познаем по това.

129

Anonimen

преди 2 години

ърво изчистете камъните в собствените си обувки, пък тогава мислете за другите.Много камъчета сте си турили в галошите, да знаете!

128

Случаен минувач

преди 2 години

А бе глyпak, по-добре мисли как ще оправиш Стара Загора! Че сигурно доста заралии искат да гласуват за вас, ти с твоята т.ъ.п.о.т.а ги лиши от тази възможност!

127

глупости

преди 2 години

На калпавия космите му пречат. Ако бяха внесли документите един ден по-рано, можеше да се наспят и на другия ден да ги подпишат на лист хартия и да ги внесат. Цялата работа е като пропагандата на Путин. Първо казват нещо, после опровергават, и така стоят във новините. А новина всъщност няма . . . Просто защото не са в състояние да произведат такава. Сега търсят оправдание за това че ще загубят изборите.

126

Анонимен

преди 2 години

На времето Иван Костов разби СДС.Сега този господин и Атанасов ще разбият Демократична България. Жалко за десните в България, а и какви ли десни са им ръководителите?

125

Анонимен

преди 2 години

В правителство на Герб, после подкрепа на Фандъкова, а сега срещу Радев-три "грешки" са вече системна подкрепа за Борисов ...

124

До майора

преди 2 години

Щом претендираш, че си анти комунист,зачиташ ли санкциите Магнитски,защото виждам,не си дал мнение по въпроса,наглост ли е ДПС да издигнат за депутат Пеевски,без увъртания одговори,според вас,тук сте против чорапи и Дъ Бъ та,добре така мислите,хайде сега,да ви видим кои сте,САЩ наш съюзник ли е трябва да бъдем в Нато, хайде де,корумпиран ли е Пеевски,те лъжат ли?

123

Анонимен

преди 2 години

Едно камъче и колата - фиууу

122

ГЕРБ

преди 2 години

Какво се дуете с ваще мизерни 9%

121

ГЕРБ

преди 2 години

Какво се дуете с ваше мизерни 9%

120

анонимен

преди 2 години

Я помисли малко кой ти прилапа половината електорат- ГЕРБ-ДПС или ПП.

119

До българин

преди 2 години

Кажи си мнението, Пеевски който е посочен от САЩ за корумпиран, трябвали да бъде издигнат за депутат и то в Търново,или само се именуваш българин,хайде отговори, чакаме.

118

До анонимен

преди 2 години

Като видиш Пеевски,Боко и Доган какво те напушва,сещаш ли се за Путин и турски поток,ти българин ли си ,какъв си?Това ,че си *** на Герб и ДПС е ясно,какъв си не виждаш ли,какво става,правят си каквото искат.

117

истина

преди 2 години

ДБ първо да влезат в парламента, пасле да говорят за обувки и камъни. Гледам как процентите на ДБ от ден на ден намаляват. Явно са с летни гуми в дъждовното време, и се пързалят по надолнището. Без ГЕРБ и ДПС за да има правителство в него трябва да се прегърнат БСП и ДБ. Тогава започва веселата част.

116

До простите

преди 2 години

С избирането на Пеевски за депутат ДПС ви показват,колко пари струвате, про руски анти натовски мекерета, от милиционерски произход,някой от Герб да се възмути от това,а Герджиков да се възмути от побоя на студентите, САЩ няма да ви оставят да ограбвате БЪЛГАРИЯ, ясно ли ни е про руски тролчета от дпс и ГЕРБ!

115

ПЕХОТИНЕЦ

преди 2 години

хахахао, НАТО-вски генерал назначен от Путин, жална им майка на НАТО

114

Майора

преди 2 години

Бойкикиев къде си тръгнал и защо мислиш че всеки ти пречи! Ясно си личи комунистическия ти произход , комуниста е винаги прав? А колкото до ДПС не забравяй че *** е първа приятелка с Доган! Така че освен омраза и гласуване в ЕП против България нищо добро не ни очаква!

113

А Бе

преди 2 години

когато трябваше *** да съставят комисия по финансите в Парламента, бързо се цункаха с ДПС, а сега били "борци" срещу тях! Чиста ченгеджийска постановка! Доган обича да е "мюре", че да обедини електората си! Ристьо още не е отговорил, знаели ли са НСО и Доган, за неговия абортаж в Росенец, защото ако аз ида до там с надуваема лодка, надали ще бъда посрещнат така .