80

Анонимен

преди 2 години

Айде още два автобуса Антита заминаха

79

До 99

преди 2 години

Хайде виж в Дания при 80% ваксинирани статистиката и тогава говори

78

Анонимен

преди 2 години

Оставка на правителството, затвор за участниците в геноцида, уволнение на медиците от първа линия, закриване на лаборатории, унищожаване на ваксини и маски, дела и връщане на пари до откат! Много работа предстои.

77

Анонимен

преди 2 години

До 94 И какво като си ваксиниран-да не би да си безсмъртен, пак се заразяваш, пак си вирусоносител, опасен си за околните, защото заразяваш, трябва да носиш маска и т.н. Дори имунната ти система, след ваксина е по слаба и си по-податлив.

76

...

преди 2 години

Съюзът на погребалните агенции ви съветва да не се ваксинирате.Антиваксърите са нашите най-добри клиенти.Не се пазете!...

75

Анонимен

преди 2 години

България се превърна в един вид тестова група. Нещо като експеримент, при който в условията на четвъртата вълна ще се провери теорията за стадния имунитет. Последствията ще са хаос и смърт. Реалността в България е абсурдна: лекар, собственик и вносител на тестове на най-оборотната лаборатория и началник на Ковид отделение в държавна болница, води протест срещу противопандемичните мерки.

74

До 95

преди 2 години

Никой не го е страх от не ваксиниран, просто ще умрат много хора приятелю, много българи, майки, бащи, дядовци, баби, роднини и ближни. Всичко това заради болните ви мозъци. Ваксината била отровна, а храната с кренвирши те от 2лв не са отровни или бутилката ракия, която всяка вечер изпитваш...

73

Българин

преди 2 години

Всъщност не нужно да се затваря държавата, като никой не се ваксинира. Казва му се естествен подбор. Всеки си носи кръста. Аз като ваксиниран, не искам всичко да е затворено. Колко хора разбраха по - трудния начин, че е трябвало да се ваксинират, включително приятел който е в трудна ситуация в болница, дано се оправи.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90Има грипче, опасно е за тези със слаба имунна система, това се отнася и за обикновенния грип :)))

71

До 88

преди 2 години

Като кажат веднъж, трябва да си държат на думата...., несериозна работа, после да не се чудят защо им спада доверието, а искат и да им гласуваме хах.

70

Анонимен

преди 2 години

Призовавам всички истински българи да застанат на страната на доброто и да заявят твърда подкрепа за проф. Анастас Герджиков, смел и интелигентен лидер, който безспорно е доказал, че знае как да обедини народа български, да ни изведе от Енергийната и Ковид криза и да ни поведе заедно към демократично управление, изпълнено с икономически просперитет и социална справедливост с подкрепата на Генерал Борисов, като министър председател !

69

Анонимен

преди 2 години

И какво стана с прословутият план? Още миналата седмица в София преминаха 500 заразени на 100 000. Демек тъмночервено. Та по план уж при тъмночервено се преминаваше на дистанционно обучение.

68

?

преди 2 години

И в Англия има близо 40000 нови случай на ден и 95 починали англичани.Просто тук смъртността е 10х по висока. Това е щото сме по-умни и силни и ако там ги пазят ваксини нас ни пази ракията.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 Това не е както преди, държавата е сключила договор с дадена фарма-мафия, парите са платени предварително :))) Ако некой ви иска пари за ваксинка, да знаете, че е измамник :)))

66

Анонимен

преди 2 години

Ако ще по 100000 заразени на ден да има на никого не му пука. Тъкмо гледам клипове от барове и дискотеки от снощи. Пълно до горе, няма дори минимална дистанция, всичко е снимано далеч след 23ч. Далеч съм от мисълта, че присъстващите са с тест или сертификат или каквото и да е от това, което говорят. За това си заслужаваме съдбата! Във всяко от отношение! Даже ни е малко!

65

...

преди 2 години

"90.81% от постъпилите в болници не са ваксинирани,91% от починалите не са ваксинирани" - Българино,ваксинирай се!

64

Анонимен

преди 2 години

10% ваксинирани починали, уау! Ваксините не трябваше ли да пазят точно от това?

63

Анонимен

преди 2 години

С няколко процента по-малко.....

62

Анонимен

преди 2 години

Категорично незабавно оставка. .....напълнихте болниците жертвите нарастват главоломно , мерките Ви са пълен фарс, ротационно въртене на класове едно логично обяснение за тази тъпотия имате ли? Тоест сега две седмици да разнасят големите да се натръшкат после ще натръшкахме и останалите...мозък нямате мозък.....при този брой заразени при претъпкани болници Вие уважаеми съсипвате не само повереното Ви министерство но и медици , учители деца и възрастни....измитайте се некомпетентни твари....

61

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбирам?! Аз ли живея на друга планета?! Разсъждавам си логично. Нещо унищожава човечеството! Пандемия! Не е ли най-нормално, при първи респираторен симптом, да имаш достъп до БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ(както е в САЩ)?! При положителен тест- БЕЗПЛАТНИ ЛЕКАРСТВА! Понеже това не е така, и заради безбройните абсурди в здравеопазването, хората търсят медицинска помощ, чак когато се влошат, а тогава някои от слабите не оцеляват!