22

Аве тарикат

преди 2 години

Ти ще избягаш като минем на режим налапал си се яко.Бегай нейде си>

21

СМЕХ....

преди 2 години

След 5-г. Я камилата....Я камиларя....ха,ха,ха

20

ГРОБАР

преди 2 години

Хунтата на пуча Радев много бързо ще ги ликвидира начело с двамата измамника.

19

Активист на БСП

преди 2 години

Друго си е, когато инженер-химик обясни за финансиране!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Планът за възстановяване бе спрян от Радев, за да се вмъкнат в него фирмите на кръга около Радев. Провалите им, ще се видят много преди 5 години.

17

се върти

преди 2 години

а кучетата лаят:ами той човека го е казал: помощите са отишли във луксозни автомобили и скъпи вили.*** са крадливи, не разбрахте ли? Затова младите умни и красиви избягаха в чужбина където тези пари отиват за стойностни неща а не по корветини и скъпи немски коли

16

Колелото се върти

преди 2 години

Европомощите са вредно нещо. Преди време си осакатихме атомната централа. Сега сме зависими баламурняци и ще плащаме скъп ток, непосилен за мизерния стандарт на България. Та, да попитам.. И тогава имаше компенсации от ЕС. Къде са?

15

Мисля, че е ясно

преди 2 години

Разумният изход от ситуацията на самоунищожение е да последваме примера на Англия и спешно да напуснем ЕС, а не на Албания, която чака да я приемат.

14

Анонимен

преди 2 години

с такива банкери, като този, ще е след 10 даже и не искам да виждаме резултати, а да ги усетим.

13

Анонимен

преди 2 години

Траншът трябва да отиде за строежа на 7 и 8 блок на АЕЦ Козлодуй. Държавна ядрена енергетика за ниски цени за бизнеса и населението...........................Иначе, парите ще потекат към офшорките, към Германия за луксозни коли.............Бизнесът пак ще плаче на държавата за евтин ток.................Домуса и картелите на Велев да не посягат с мазни ръчички към парите.

12

Бай Тошко

преди 2 години

Тоя Гологлав Пъпеш е толкова адекватен в приказките си колкото и другия Гологлав Пъпеш (Чалгаджията).

11

Стоко

преди 2 години

Тези дни слагам два големи соларни панела за топла вода на Vitosol, които ще ми покриват 75%-80% от сметките за топла вода и 4kw фотоволтаици. Волтаиците ще подпомагат потреблението ми в слънчеви дни, а когато излязат и сносни батерийни пакети на нормални цени, ще удвоя инсталираната мощнощ и ще почна да складирам. Планирам до 3-4 години да покривам 80% от енергийните си нужди със собствено производство. Светът вече не е това което беше, идва енергийно робство.

10

Анонимен

преди 2 години

Пак ще ни оправят в бъдеще време.

9

Случаен минувач

преди 2 години

Левон, това което казваш, евреите са го разбрали още преди 3 000 години. И са станали много единни. Разбрали са, че цялата им общност трябва да забогатее и трябва да се поддържат, като не дават възможност на другите хора да се бъркат в делата им. Това продължава и до днес.

8

Анонимен

преди 2 години

Ти, Левоне, може и да видиш от тия пари. Ние, обикновените българи няма да видим и стотинка.

7

Анонимен

преди 2 години

зелената сделка е гроба на Европа

6

Анонимен

преди 2 години

Хапурцо бръщолеви глупости от които не разбира. В пияница от една селска кръчма може тия простотии да ги ръси. Хапурцо хал хабер няма нито от енергетика нито от технологии. Жалки журналисти които ни показват неадекватни хора.

5

Анонимен

преди 2 години

зелената сделка е една шизофрения на наркоманизираните депутати от Европейската комисия и депутатите в Европейския парламент

4

Анонимен

преди 2 години

Кви пет години ве горски. През следващите 5 г. трябва да бъдат отпечатани 5 трилиарда само за падежите по 10 годишните дългове .Ако ще има зелена сделка и субсидии това е още 5 трилиатрда . И понеже лева е вързан за еврото ще загуби половината от стойността си през следващите 5 г. за да върнем ние дълговете на запада чрез обезценяване на парите. Бившия финансов министър на Гърция го каза - Чехия и Унгария никога няма да влязат в еврозоната ;) Човека ги разбира нещата а ти къв ,,бизнес лидер,, си ?

3

Анонимен

преди 2 години

Пускам да чуя Хампарцумян- гледам милиционера Главчев. Пускам да чуя Ивайло Вълчев - пак милиционера Главчев