24

Христо

преди 2 години

До радевите Гал. ..Фо-..-ни: Ако фигурата не беше послушко на на ченгета и олигарси и в неговата спалня щяхте да видите чекмедже с пачките и кюлчетата. Позовете едно име на олигарх и ченге.Тези свързано с Борисов.В началото на пандемията при Борисов той каза -олигарите вместо да съкращават работниците си да си продадат една от.лимузенете си.Е това няма да му го простят.А фигурата какво прави ?Трайка си и ги брани.Аре се разкарайте,че сте жалки

23

ВЕЧЕРНА ПРОВЕРКА..

преди 2 години

ДС-ЧЕНГЕТАТА,.. СТРОЙ СЕ.. ПРЕБРОЙ СЕ... (НЕ БЪДЕТЕ СКРОМНИ-МАКИРАЙТЕ СЕ)....

22

Анонимен

преди 2 години

Оня крепи дисагите на Лойко,тоя търка гърба на кандидата,абе сериозни натегачи е събрал крадеца!

21

Магарица ли е

преди 2 години

Само да питам, за един преятел!!!!Според Б.Б. и МАГАРЕ да предложи за президент ще бъде избран за президент... досущ кат ЧЕХЛЮ!!! Въпроса в случая е: Е ЛИ проф. ГЕРБДЖИПКОВ МАГАРИЦА!!!!Или пък е просто привърженик на част от Истанбулската конФекция.

20

Перде на ШАЙКАТА

преди 2 години

Абе не ми се прави на умрела лисица ГерБджиПков, нали си маска(покривало) на бай0ня и играеш по неговата ***... ако ще и златен да си, си си ПЕРДЕ(покривало) на ШАЙКАТА!!!! Ще те отвее нарада кат бръмбар сламка...ГерБджиПков знай, на пocpaн 3aдник и златни гaщи да сложиш ще са си пocpaни гaщи... не можеш с твоя образ да покриеш мръсотията на ШАЙКАТА, а щом се съгласяваш значи и ти не си читав и чист!!!

19

ГЕРБ ДПС

преди 2 години

Тези съсипаха България. 20 милиарда заеми и 20 милиарда от Европа всичко замина по офшорки и България е на последно място по всичко в Европа

18

ДПС

преди 2 години

Ние ще подкрепим Герджиков -Плевнелиев за да продължи кражбата на евро средства ...... достатъчно натрупахме за да напазаруваме душици гласове от българската"интелигенция. Дано Рашков знае как да ги мори тази банда да я вкара в затвора и килиите им. Радев президент на България

17

ГЕРБ ДПС

преди 2 години

ГЕРБ ДПС вечна дружба. Мор за крадците на България никога повече няма да има управление ГЕРБ ДПС

16

Анонимен

преди 2 години

И при този ли ще излизат след него, за да ни обяснят какво аджеба е искал да ни каже? Че не е бил разбран правилно, не искал да ни каже едно, а ние сме разбрали друго и т.н. и т.н. Не, мерси. Уж бил независим от герб и не са му били поставили никакви условия, а сега се излиза, че те ще ни казват какво е искал да каже ГерБджиков.

15

Уговорка

преди 2 години

Ако ректора стане президент, Баце ще стане ректор на СУ. Така всеки ще си пасне на мястото.

14

Ха-ха

преди 2 години

Главчев....

13

Зацикляте..

преди 2 години

Радевите клакьори...Айде - свободно... бегайте да спите...

12

Анонимен

преди 2 години

Защо всички членове на герб и мафията си приличат по красота и интелект?

11

Анонимен

преди 2 години

Мафията герб . Кви пет години ве горски. През следващите 5 г. трябва да бъдат отпечатани 5 трилиарда само за падежите по 10 годишните дългове .Ако ще има зелена сделка и субсидии това е още 5 трилиатрда . И понеже лева е вързан за еврото ще загуби половината от стойността си през следващите 5 г. за да върнем ние дълговете на запада чрез обезценяване на парите. Бившия финансов министър на Гърция го каза - Чехия и Унгария никога няма да влязат в еврозоната ;) Човека ги разбира нещата а вие не ;)

10

Анонимен

преди 2 години

Русата го провокира, ама Главчев с заекване и треперене в гласа одържа донякъде фронта.....хахахаха :))) То като се замисля, аз също ще се чудя накъде да гледам, големи очи има водещата......хахахахаха :)))

9

Радев се

преди 2 години

погуби сам? Имам усещането, че с помощта на Боце ще го изберат пак. За първия мандат му сервира Цецка, а за втория - пухчото Г. ГГОБаре, ако Р. Р. пак биде избран, ще ли чувате ли Боцката?

8

ИМА ЛИ ДС-ЧЕНГЕТА..?

преди 2 години

ТУК И СЕГА..?

7

Константин Матеев

преди 2 години

За какво да спечели? Защото е най-гладък ли? Не че останалите са цветя...

6

Анонимен

преди 2 години

Ужасен е, не мога да го гледам, нито да го слушам.

5

Анонимен

преди 2 години

Следващия който се опитва да ни казва как да мислим. Главчев, просиш си боя. Изтълкувай си го.Ние можем да видим и другата ти лъжа за гербдпсПървата тема, която председателят на ДПС постави пред Борисов, бе за отношението към т.нар. възродителен процес, стана ясно по-късно, след финала на срещата им.Местан е връчил на Борисов своята разбивка за ЦИК и двамата са приели поканата за среща в понеделник в 9,15 ч. при президента Росен Плевнелиев за повторен разговор по темата и търсене на решение