21

Сюлейман паша

преди 2 години

До 10 ! Еее,май се водиш по твоя расистки и шовинистически речник за думата ,,забатачване"... ,,Батак,батакльк"на турски означава ,,блато", та оттам е и твоето ,,забатачване" а не от града и сьбитията в него! Когато работите трьгнат зле и вьрвят мудно,на границата да спрат или някой оплеска една хубава дейност-тогава се използва и термина , забатачване".Акьла ви все в тоя пусти Батак, бре! Да би мирно седяло никакьв Батак не би видяло!!!

20

BatSot456

преди 2 години

Война ще има,повече от ясно е.За съжаление никой няма да остави християнски остров в Близкият Изток.

19

Анонимен

преди 2 години

Там вече не останаха градове, само села. Затова нова гражданска война не може да има.

18

Анонимен

преди 2 години

Къв страх,в Ливан и афганистан има милиони заразени с ковид ,всички са ваксинирани на 100% и носят маски на открито и закрито,да вземем пример от тях бря,явно вируса видили автомат или патлак бяха в еврогейския съюз

17

Анонимен

преди 2 години

Нищо страшно, германистан чака всички ливанци на социални.

16

Анонимен

преди 2 години

С две думи имаме мирен протест на "Хизбула" пред съдебната палата в Бейрут, по участниците на който са стреляли или противниците на Хизбула или хегемонистична трета сила-провокатор.

15

Анонимен

преди 2 години

Ми той и нашия Радев беше готов да направи гражданска война и то в името на олигарха Божков.

14

Анонимен

преди 2 години

За Ливан не знам, но за България съм сигурен, че се задава гранжданска война. Мафията не иска да признае, че губи позиции и плаща на ректори, журналисти и *** като се опитва да върне на власт един полуграмотна мутра. Плаща си дори за създаването на чалга-партия, която да поеме като буфер недоволството от управлението на мафията. Мафията създава инфлация и изкуствена криза. Народа скоро ще излезе като започне от бесенето на мафиота от Банкя.

13

4 BLOCKS

преди 2 години

Този Ливан е такъв батак, че най-добре е да го запалят от всички краища и да изгори до крак. А ливанците са толкова кривото племе, че се равняват по злоба някъде около албанците. В Германия цели градове са превзети от ливански араби, продават дрога и се занимават с всичко незаконно и нелегално и сговняват всичко на пътя си. Мpъcнa арабска ислямска измeт. За нея само олово между очите, иначе оправия няма.

12

Анонимен

преди 2 години

Защо си мисля, че евреите не са замесени и нямат никаква вина??

11

Е то

преди 2 години

И в България се развиха по подобен начин нещата - прокуратурата започна разследване срещу подвластни на Радев елементи, и той с вдигнат юмрук изкара съмишлениците си по улиците и площадите ! Само дето не се стигна до стрелба !

10

Нане

преди 2 години

Загрижили се за ливан от дойче зеле... ===))) в юропа тепърва, ще почнат Игрите на глада, а Сойка Присмехулка тепърва, ще се смее...)))

9

човек

преди 2 години

До: номер 6 За съжаление, много войни избухват поради религиозни причини. Има и политически и икономически причини, но религиозните също не са по-малко опустошителни. През 30 годишната война конфликтът е бил между католици и протестанти, а град Магдебург е сринат до основи, опожарен, а населението избито.Магдебург не е по-малко пострадал от нашия Батак, затова има нарицателно - "магдебургизация", също когато казваме че нещо е "забатачено".

8

Анонимен

преди 2 години

Оставете Ливан. войната е на нашия праг. Зелените паспорти и новият фашизъм я предизвика тук, в Европа. Какъв Ливан? Нашата черга гори заради ковид фашистите!

7

Анонимен

преди 2 години

До Живко от Варна: Когато започнеш да работиш вместо да висиш по форумите.

6

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли е трудно да си разделят държавата - християни и мюсюлмани? Очевидно е, че не могат да живеят заедно. И по-добре би било за християните, защото скоро ще са малцинство. Да не забравят какво се случи с християните в Сирия и Ирак!

5

Анонимен

преди 2 години

Тази държава няма мира години наред и хората страдат, много хора са избягали от тези войни, а религиозните войни трябва да приключат и останат в миналото и да не се използват за нечии интереси, защото от това страдат обикновените невинни хора и семейства!

4

Живко от Варна

преди 2 години

Аз кога ше живея много добре ?

3

Милен Илиев Минков

преди 2 години

Всеки- съд, по- света,.Има, подкова,.И, тоалетно- помещение....

2

Анонимен

преди 2 години

В българия да се похвалиме на ливан че тука при нас 20 години не е спирала воината.