228

Един въпрос :)

преди 2 години

Защо не се подписва информирано съгласие при ваксинация с поливалентна ваксина? Или такава за тетанус? Поливалентните имат толкова странични ефекти, че си е страшно дори само да прочетете листовката. Въпросът тук остава обаче :)

227

ПУЛСАР

преди 2 години

ЗЕМЯТА Е ПРЕВЗЕТА ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ! Ваксинацията е тяхна кампания да ни трансформират в послушни роботи!

226

Анонимен

преди 2 години

СЪЩЕСТВУВА ПРОТИВОРЕЧИЕ МЕЖДУ ДАННИТЕ ОТ ЕИП И data.egov.bg - НАПР. ЗА 12.10.2021 ПОЧИНАЛИТЕ ОТ КОВИД СА: В ЕИП = 11, А В data.egov.bg = 24. НА 13.10.2021: ЕИП = 8, А data.egov.bg = 4; НА 14.10.2021: ЕИП = 4, А data.egov.bg = 18 И Т.Н. ИМА НЕЩО ГНИЛО И СБЪРКАНО В СТАТИСТИКАТА ИМ.

225

Талибан

преди 2 години

Айде още малко официални цифри (data.egov.bg) - за последните 7 дни има 597 починали. От тях 63 са били ваксинирани. Това прави около 10%. 10%!!! При 20% ваксинирани! С други думи 50% успеваемост на ваксината! По-голямата част от починалите ваксинирани са на 60+ години. Хора, които трудно биха отделили 300+ лева за фалшив сертификат! А в най-лошия ден за ваксината 12 Окт, от 157 починали, 24 са ваксинирани, което за деня е било 25% успеваемост на ваксината.

224

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 246 Много хора са убити и от собствената си простотия.

223

до 240

преди 2 години

И защо си мислиш,че някой те следи подслушва?Сигурно да е информиран ,колко кисело зеле направи тая година,стана ли виното,харесваш ли Азис и колко кубика дърва нацепи за зимата.

222

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВлез в Тубата, там някои американски(и англоговорящи) учени и практикуващи лекари изнасят лекции и обясняват колко хора, включително и доста деца, са убити от определен вид ваксини , но истината и числото на мъртъвците от определени ваксини се прикрива! Това не ти е соца, да проверяват щателно+детайлно и следят за качествата на лекарствата и за здравето на хората!

221

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСпоред един ветеринарен лекар, коронавируса е животински , а не засяга хората, в миналото през 60-те години лесно са го лекували и са излекували животните, защо днес този вирус е по хората, след като не е човешки, а животински, защото някой си е играл с вируса в някоя паборатория и със съдбите на хората , ако избщо има такъв коронавирус, а не е нещо друго!

220

Анонимен

преди 2 години

Всичко е статистика, първо винаги се ваксинират възрастни хора, хронично и по-принцип много болни хора също са ваксинирани, следователно е съвсем нормално да има висока смъртност при такива хора без значение от ваксинацията.

219

ФРАНКЕЩАЙН вирус!

преди 2 години

Казват го заобиколно - когато по време на епидемия има масова ваксинация, вирусът МУТИРА по-агресивно, за да заобиколи "защитата". Т.е. точно хората с ваксина вероятно ще "произведат" ФРАНКЕЩАЙН вирус!

218

Анонимен

преди 2 години

Коронавируси има над 200, познати от повече от 90 години. Колкото и гръмки изявления да направите, ваксината си работи и като всички други не е съвсем безопасна. Но е постижение за човечеството и за добро. С колко отрови ежедневно си блъскате тялото, няма и да повярвате. Стига антиреклама, България трябва да направи своя цивилизован избор, а не да умират хора, от нещо за което има превенция! При положение, че има няколко държави, произвеждащи ваксини, не можем да говорим за монопол или мафия

217

Анонимен

преди 2 години

Нямате право да пътувате без жълтите си Хитлеристки значки, опс... исках да кажа - зелени паспорти за ваксинация, стоите си в концлагерите и не можете да пръ дн ете и мръднете , без позволение и без доктор Менгеле и биг Фарма да ви забие една доза "ваксина" !

216

Анонимен

преди 2 години

Има вещества чрез които могат да ви проследяват навсякъде и ви виждат,чуват, а също и вещества, чрез които могат да ви контролират - дори чрез космоса и телефоните и други прибори, нета и т.н.! Не разбирам какво точно искат от хората, но света се превръща в концлагер ,без право на собствено мнение или право да знаете истината.

215

Анонимен

преди 2 години

Допълнително и "биг Фарма" трупа печалби от нещастието ви!

214

Анонимен

преди 2 години

Допълнително и "биг Фарма" трупа печлаби от нещастието ви!

213

Анонимен

преди 2 години

Поправка - "вие не СТЕ своя лична собственост, а друг определя физическото,психическото и друго състояние", според това каквото му скимне или ако не сте "послушни" - разбирай - тотално подчиняващи се на тези експерименти и волята им! Менгеле! Това започва в края на 18 и през 19,20 век,а сега и през 21 век.

212

Анонимен

преди 2 години

Вкарват ви вещества ,които не знаете какви са и защо ви ги вкарват, за да могат по-лесно да ви контролират или да си играят с тялото ви и живота ви както си искат, ограничават ви и свободата по всякакви начини, включително и какво да си вкарвате или да не си вкарвате в тялото, вие не своя лична собственост, а друг определя физическото,психическото и друго състояние, включително и контрол над тялото и мозъка ви! За съжаление, това не е "конспирация" , а самата истина!

211

Qanon

преди 2 години

Предишни версии на коронавируса съществуват от 2002-2003-та година, както и ваксините за тях. Това е било подготвяно от години! Събудете се!

210

Qanon

преди 2 години

Както вече стана ясно, този коронавирус, както и предишните, са били кандидати за биологично оръжие в ръцете на свръхбогати психопати. Ковид-19 не е бил избран, но по някаква причина или пуснат или изтърван от лаборатория. И не е сигурно, че са го пуснали от Ухан. В Bitchute има доста информация по темата от учени, лекари и бивши служители на компаниите производители на ваксини.

209

Анонимен

преди 2 години

Много опасен тоя вирус, хаква всичкото ваксин. Но няма страшно ни е сме с циливиЛИзования свят, напред към бустер абоката