30

Приятели

преди 2 години

Радвам се че сте неуморни, но не знам дали знаете вече няма държава, отидете в Симеоново,драгалевци вижте как живеят как са се награбили с пари всичко е сасипано има някакви мижави държавни служби и частни предприятия дето дават пари колкото да преживее българина и до там, няма какво да се оправи всичко е сасипано до капка. Щеше да е добре ако ние сами си произвеждаме храна, металургия и всичко както е било някога , да ти е тока 10 стотинки да ядеш домашни храни и да живееш човешки, свърши няма.

29

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте още за БКП-тата от всичките партии и ще ви се оголят задниците още!

28

Гост

преди 2 години

Антисоциална ***, данъците подаръци, и щастливи оф.це

27

Анонимен

преди 2 години

Друго не може да се очаква , избираме другарите и ДС да ни ,,оправят".

26

ЬЬЬ

преди 2 години

Улиците в големите градове са задръстени от автомобили (бедни ли сме?),търговците лъжат с цените като на световно, производителите на храни се надпреварват да предлагат на пазара стоки-ментета, задкулисието и престъпната мафия ни оглозгват до кокал: Българио,ти ли си наистина тази държава? Такава ли беше мечтата на Ботев и Левски?Политиците ни се превърнаха в лицемерни маски пред пенсионерите и работещите бедни,но с превъзходни доходи и тънещи в собственото си благополучие. Срам!

25

Анонимен

преди 2 години

В Соца пишеха , че България е била бедна, но като е освободена от СССР сме богати. Тези на които им са отнети земи, гори, имоти от онова "бедно време" сега си получават доход от върнатите имоти .

24

Радой Ралин

преди 2 години

Радев не е сред тая 1/3, нали взима по 16 к на месец.

23

Бай Баяни

преди 2 години

Тук има едно *** семейство, всички са неграмотни. Носят им храна от социалната кухня. Мъкнат изхвърлена дограма за да се топлят. Ходят да поработват за 20 лева на някой,който извършва ремонти,изхвърля стари уреди и т.н. но имат и два телевизора и огромна аудио уредба, която в събота и неделя Дънст до дупка. Никой не смее да им прави забележки. Та така са бедните у нас.

22

Н1

преди 2 години

За бедни хора четяхме едно време в книгите на Стоян Даскалов, Марко Марчевски и др. писатели на социализма. Там пишеха за закърпени дрешки, корички сух хлебец, протърканата завивка т.н. Действителност или пропаганда. Сега всеки кара кола, има кабел и комп. Беден? Разтегливо понятие. На Санди 93 г. баща му му остави 200 кв. апартамент на центъра. Беше счетоводител в голям завод, като млад е служил в полицията в Кавала, за което го затвориха в Белене. А Санди ипотекира имота и остана на улицата.

21

соц. Тарикат

преди 2 години

До22. Живков не си бил при мен на работа щеше да ти се стъжни Социализма.

20

Българин

преди 2 години

Като гледам как са в Масква. Тука сме богаташи. В РФ оцелява само наведени я и то без да пита много

19

Живков

преди 2 години

България от 30 години е във риск.Кого заплашват.Ние свикнах ме вече.

18

Анонимен

преди 2 години

Словаци и Чехи, ще дойдат на нашият хал съвсем скоро,просто трябва да мине преструктурирането на автомобилната промишленост.

17

Глас от изток

преди 2 години

Тук в момента повече от половината са в криза. Тук сме държавата на работещите бедни...

16

Анонимен

преди 2 години

ТАКА Е ПРИ НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД, КАПИТАЛЪТ Е ЩАСТЛИВ И САМО ЛИЦЕМЕРНО СЛАГА МАСКАТА НА СОЦИАЛНО СЪЧУВСТВИЕ С ИЗМИСЛЕНИЯТ ИМ ЕВРОСТАТ !!!

15

Анонимен

преди 2 години

Не са доволни, че с оглед задаващата се криза всеки свива разходите, друго не ги интересува повярвайте.

14

Анонимен

преди 2 години

до Nurullah. На турчин вяра нямай, турчин вяра няма!

13

Nurullah

преди 2 години

Наивници. Шайката на ДПС ги крадяла, иначе щяло да има за всички. *** ювци, вие не произвеждате нищо! Дори плодовете и зеленчуците ви са вносни. Живеете на едни евросубсидии и с тях Бойко ви пооправи хала. Ако ги няма, до месеци ще глътнете вода. Но вие пак вярвайте, че кирчо и асенчо ще раздават блага на калпак, а вие ще продължавате да не произвеждате нищо. Мечтите на гладен стомах ви държат живи.

12

Пресостат

преди 2 години

Евростат докладват лично на шефовете за хода на депопулационните програми .

11

Асан

преди 2 години

Абе май съм много npoстo :)))