10

Анонимен

преди 2 години

Малий, нашите политици ще се избият, кой да усвои тези помощи. Фактически ЕК подхранва корупцията в бг.

9

Асан

преди 2 години

Нещо за ромите няма ли :)))

8

Янко

преди 2 години

Заради този план край с въглищата

7

Анонимен

преди 2 години

Тези хора ще.получат 6 милярда евро,а нашата държава заради грешките на ГЕРБ и ВМРО е платила тази година 4 милярда евро глоби на ЕК.Браво

6

Анонимен

преди 2 години

Аз никога не бих дал пари на Български политик,а бих ги дал директно парите на народа на хората,след като кандидатстват.На Български служител и политик нямам доверие.Всички са мушенници.

5

До 2

преди 2 години

Марсианецо...недоносчета има..неграмотничета,простачета,алчничета...има най много са при поддръжниците на уличните пикльове, любимците ти от клана Славуцка, Кеймбридж слаBoуmнicite и зелените терористи. Взимай свещи...ше ти трябват че ток няма да има.

4

Анонимен

преди 2 години

Американските финансисти не са измислили нищо ново. Измамни златни измами на държавно ниво са били извършвани и преди. И така, в началото на 2008 г. милиони долари под формата на слитъци, съхранявани в Централната банка на Етиопия, се оказаха фалшива - позлатена стомана.Почти очевидно е, че Съединените щати са платили гигантски обезщетения на Китай (който е първият, който изцяло разкрива измамата - въпреки че има и информация, че канадското министерство на финансите също се е сблъскало с щангите на щатите).

3

Дано не го

преди 2 години

одобрят!! Пак всичко ще отиде в джоба на идолите в Панелистан - Пеевски, Домуса, Сикаджията и прочие, робите ще продължат да си бачкат за средна брутна заплата 580 евро, както по-рано беше публикувана новина, че 1153лв е средния осигоеителвн доход!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Пак някой друг трябваше да свърши работата на недоносчетата от герб. Те освен да лапкат за нищо друго ги не бива.

1

Асан

преди 2 години

Чувам гласове :)))