21

До 15

преди 2 години

Ако може да ми кажете кои са нормалните държави, може би са на друга планета?!?А също и как точно се установява кой сертификат е фалшив и кой не е?Предварително благодаря!

20

Анонимен

преди 2 години

До Кънчо: По - добре фалшив сертификат, отколкото фалшива ваксина. Не се пъни, няма да разбереш. Практиката сочи, че ваксинираните не блестят с ум.

19

Анонимен

преди 2 години

Полицията с какви сертификати е, ако не е тайна?

18

Кънчо Спрънджев

преди 2 години

Туй антиваксърите се оказаха много интересно племе. Кихат половин месечна заплата ( минимум) за да имат документ, че са си сложили ваксина, която не искат ... И ако ги хванат ей ти на документи с невярно съдържание. Състав на ония член от НК, дето и Кирето харвърдският наруши... Е те на това му се река ентелегентни ора ... Аферим

17

До 15

преди 2 години

Аз пък не разбирам тези неваксинираните какво ви тревожи... Можете да излизате, никой не ви кара на сила да се ваксинирате. Ползвате се с пълни права. Какво само лаете? Аз искам и съм се ваксинирал с три дози. Ти не искаш, не си. Ама не ми пробутвай излишно глупостите ти.

16

до 15

преди 2 години

Неваксиниралите са разумни хора, които не са съгласни да участват в експеримент с научна цел - ефикасни ли са или не ваксините. Освен това са длъжни да разпишат, че са запознати с всички рискове и последствията са за тяхна сметка. Не разбирам тези с ваксините от какво се тревожат, нали са ваксинирани !?

15

до 11

преди 2 години

Избърши си устата от пяната бе зверо...Ти нали си ваксиниран,какво ти пречи да си живуркаш,да пътуваш и да правиш каквото ди душа сака?С какво точно те застрашава неваксиниранният,нали имаш ЩИТ?Като оФцете сте всички ваксинирани,поФтаряте като пшапагал оня шушляк кунчеФ....

14

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите стават такива заради Българските политици,които създадоха паника и лъжи.Защото излизаха всеки ден за по цял ден и плашиха хората в продължение на няколко месеца .Това никъде го нямаше.В повечето държави им обясниха нормално какво се случва и какво е най-добре.Както виждате там се ваксинират над 80% от населението над 18 години.А тук се появиха хора които направиха политическа кариера с Ковид лъжи.И отказаха хората и сега те масово умират.

13

Анонимен

преди 2 години

Интересно кога в България ще започнат да преследват ваксинираните хора? Какво чакате, давайте хванете ги тия мръсни *** и ги убийте, как смеят да се ваксинират кой им разреши? давайте *** какво чакате?

12

От народа

преди 2 години

Пълни глупости ...

11

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно всичко се крепи на една голяма лъжа.Лъжи от всякъде.Не слушайте нищо от Българските експерти.Гледайте какво прават в нормалните държави и правете същото.Ваксинирайте се не защото някой в България го е казал,а защото например в повечето европейски държави се ваксинират.Тук лъжат до дупка за всичко.

10

Анонимен

преди 2 години

издават ги антиваксъри, да вземат там едни пари, а нека този ходи заразява и убива невинни хора това няма значение. Антиваксърите не са хора, това е сравнимо само с престъпленията на нацистите които са убивали хора в лагерите на смъртта. Не мога да си представя по голям престъпник от антиваксъра.

9

Анонимен

преди 2 години

да оковат във вериги и да ги разкарват из ковид отделенията като панаирски мечки тия фаШлификаторите

8

Анонимен

преди 2 години

споко, че идат избори, да не ви дойде солено милиоционерщината....

7

Анонимен

преди 2 години

в белене ли ще ги вкарват антиваксарите?

6

Анонимен

преди 2 години

Те пък щото полицаите всички са с истински сертификати :)))

5

Анонимен

преди 2 години

До ...Но пък насилственото ваксиниране с ваксини, които не са задължителни по Закона за здравето, не престъпление.От къде ви кОпат такива?

4

нестрахуващ се

преди 2 години

До: номер 1 Аз пак не мога да вдена - на кой побъркан човек ще му дойде наум да си "купува" сертификат???Не разбирам?

3

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш, но пък фалшиви ТЕЛК-ове полицията не преследва.

2

...

преди 2 години

Изводи: рано или късно сертификат за ваксиниране ще ти потрябва,фалшивите сертификати са нарушение на закона и водят до затвора,по-добре ваксина сега,от колкото фалшификат за 500 лв. по принуда,и всред лекарите има престъпници,не вярвайте на антиваксърите...