27

ЛозанИстанбулков

преди 2 години

Мойте вице-еврейката си е баш за тази длъжност...ще падне яко продаване на БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ зад граница!!!!

26

анонимен

преди 2 години

Кой ли пък ще гласува за тази ПРЪД-ЛА?!

25

ВМРО

преди 2 години

Разлаяхме кучетата и сега ще гледаме сеира на Лозан Соросоидов и МарчетоЕврейчето...честито на пИИИчелившите=ДъБъ.

24

ТЕМИДА

преди 2 години

От ВАС наистина са СЛЕПИ и ГЛУХИ...или се правят наУЛАВИ...

23

още в зародиш

преди 2 години

Кандидатите за политици на ПП и ДъБъ са в закононарушения!!! Явно иде някаква "ПРОМЯНА"...!!!!

22

Анонимен

преди 2 години

МО(с)А(д)СЕ

21

новите калинки

преди 2 години

НАРУШИТЕЛИ НА конституцията и законите...

20

Анонимен

преди 2 години

Нищо. После, ако случайно я изберат, жалбата ще е в конституционния съд и тогава съдиите ще трябва да се произнесат щат не щат.

19

ПП и ДъБъ

преди 2 години

"Продължаваме промяната" с откровени лъжи,измами и мошеничества не спазвайки законите и Конституцията на Р.България.БОРБЪТЪ КАКТО КАЗВАТ Е ЕПИЧНА...какво тук значат някаква Конституция и закони...????!!!!МАЙНАТАим!Важното е да бъркаме в кацата с меда...т.е.да управляваме влака...

18

Муму

преди 2 години

Аз, и милиони български граждани, искаме, и имаме право, да знаем дали кандидатите за депутати, президент и вице президент отговарят на всички изисквания според Конституцията. Затова е странно колегите на един от кандидатите за президент да пренебрегват съмненията дали г-жа Моасе покрива изискванията на Конституцията за вице президент, особено под предлог, че питането е недопустимо. Ако Панов и Моасе спечелят, съмненията за нарушение на Конституцията от страна на г-жа Моасе остават. Пак ли К.С??

17

Е ле па тия...

преди 2 години

Защо всички от ДъБъ и ПП и ИТН са готови да продадат душата си на дявола и искат властта с измами и мошеничества????Явно милиардите, които ще дойдат от ЕС са повечко от медът в делвичката с мед наречена България.Те за това и преработиха "Плана за развитие" и чак сега ще го внасят в Брюксел за да се пооблажат и те най накрая...

16

Муму

преди 2 години

В последно време очевидно за да си политик се изисква да нарушаваш Конституцията: Петков, Радев, Моасе...

15

Анонимен

преди 2 години

Той пък ако не се е сетил да си пита проекто- вицето -"Абе ти на критериите отговаряш ли, а?!?", не ще да е бил много съобразителен.Пък и да му е рекла"Аааааа, отговарям, отговарям!" ,той що не е поискал доказателство?В съда делата на честна дума ли ги е решавал?Мммммм?

14

опалянкалааа...

преди 2 години

Още една "демократка"кандидатка за властта не спазваща законите на Р.България...ДО КОГА БРЕ тулупиНьИЕДНИ...?

13

демократ

преди 2 години

До кога в България тъй наречените "протестъри-демократи" няма да спазват законите и Конституцията на Р.България????Това ли е новата "ПРОМЯНА"...???

12

май наистина е време

преди 2 години

ЗА лустрация В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА...!!! ВАС се изнизаха кат пръдняВгащи по търлъци и си мислят че ние ядем доматитъе с колцитье...

11

Малиеее....

преди 2 години

Отиваме на изуй ***....Кандидат за президент ортодоксален турчин...кандидат за министър председател-доказан Харвардски лъжец и мошеник...кандидатка за вицепрезидент -еврейка не спазила закона и развявала долните си *** по света и у нас...ИМА НЕЩО ГНИЛО в таз България !!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Съдиите наистина са се изнизали.Моасе да си поиска справка от НСГП, да я покаже и с това да затвори устата на противника.Иначе, както и да го погледнеш, има си конституционно изискване, има и решение на КС.....Ами ако наистина в една от петте години е била 183 дни зад граница- какво прави?

9

Елементарно Уотсън

преди 2 години

Гранична полиция може да даде най точен отговор за пребиваването наЧИФУТКАТАу нас и в чужбина!!!

8

Анонимен

преди 2 години

това че не е спазила закона не е от значение има по важни неща! Народа избира ЛОЗАН и МОСАСЕ