265

Анонимен

преди 2 години

експертния съвет по епидемиология =====хахахаха съвет от профите разбирачи на ***

264

Бате Сечко

преди 2 години

Фашистите са навсякъде.... Новият Световен Ред настъпва! Господ да накаже техните слуги....

263

Анонимен

преди 2 години

Италия и Франция се превърнаха в затвори, въпреки над 85% ваксинирани! Лъжат ни, никога няма да върнат живота преди пландемията! Никакво такова намерение нямат!

262

Тоа

преди 2 години

Се моля да му видя физиономията един Божи ден ,когато ИСУС дойде да сложи точка на всичко това! И ще бъде скоро,а тези робняци на злото съм убеден дори не осъзнават продажнически те си същности !

261

Тод

преди 2 години

Кой си ти да решаваш съдбите на хората бе ***. По скоро да се махаш от този пост и да дойде някой нормален

260

Джон

преди 2 години

Продаде се и си навлече гнева на цял народ..глупава работа

259

Анонимен

преди 2 години

Фактите са ясни: около десет процента от пациентите в интензивните отделения в Германия, които са били регистрирани в института Робърт Кох между средата на август и началото на септември, са били ваксинирани. Оттогава този дял отново се е увеличил, като последните данни от RKI идват от периода от 13 септември до 10 октомври. През този период процентът е 20,3%. Можете сами да си направите извода дали т. нар.ваксини са толкова ефикасни, безопасни и прекрасни.

258

Анонимен

преди 2 години

Няма опасност коронавирусът да дойде у нас21.01.2020г Вестник МониторГлавният здравен инспектор д-р Ангел Кунчев успокои, че няма опасност да стигне до нашата странаНяма опасност коронавирусът да достигне нашата страна, той не е регистриран никъде в Европа. Това увери доц. Ангел Кунчев главен здравен инспектор.

257

Анонимен

преди 2 години

На Кунчев дали му светка лампичката, че един ден ще бъде вкаран в затвора за здравен фашизъм и ще усети другия край на тоягата.

256

Анонимен

преди 2 години

Нали имаше ясно разписани мерки??? Защо не ги прилагате????

255

Неваксиниран

преди 2 години

До Анонимен (259) - Прав си, че на никой не му пука за нас. И в тази връзка - кое те кара да си мислиш, че правителството се е загрижило дали си жив или мъртъв?

254

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Ваксинацията е доброволна и пожелателна, но се ограничава достъпа на неваксинирани до, за сега, на малозначителни места, а по-късно и до неотложни и жизненоважни !Което от своя страна прави ваксинацията задължителна ! Което противоречи на закона, че ваксинацията е доброволна ! Адвокат - съд- неустойки- компенсации в размер на хиляти левове на човек !

253

Спас

преди 2 години

Мерките са анпълно адекватни. Жалко само, че на кормилото на държавата са неадекватни хора. Подкрепяни от една малка част неадекватен електорат, за който най-важното е да върви чалгата и да се тършат в кръчмите. Тъжна история.

252

Анонимен

преди 2 години

Solar Power, в медицината и науката не се вярва ве кауун, не са религии, 1000 пъти ти го написаха. Не можеш да чете , тръгнал акъл да ръси

251

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, силно се надявам да умреш от ковида, а ако си заразил и най-близките ти из-роди още по-добре

250

Анонимен

преди 2 години

Тоз как не умря бе а за 2 дена е пак на крака и ръси една след друга простотиите си за които е взел 78 милиона? Журналята и те са праят на ощипани булки, ама и те ще са под ножа. Мнооооого скоро.

249

Solar Power

преди 2 години

До Лекар: Лекар който не вярва в медицината и науката не е лекар. Не бих те посетил за нищо на света. Сега ще чакам да минат 666 дни от ваксината за да развия нови способности и да местя предмети като Дарт Вейдър :)

248

ъъъ

преди 2 години

Тоя кога се излекува, че тръгна да ръси вируси и акъл наляво-надясно?

247

мак

преди 2 години

фа...ши...сти.

246

мххх

преди 2 години

Не разбирам защо постоянно се дава думата на този ЗАРАЗОНОСИТЕЛ. Не стига ,че му сложиха три ваксини, не спазва никакви мерки и пак се разболя от Короната, а само ръси акъл дето го няма никакъв. Този субект е емблематичен пример какво представляват недицинските фашисти!