35

хаххах

преди 2 години

Ти май изобщо не си барал крипто през живота си

34

Анонимен

преди 2 години

До Истанбул - теб кой те излъга, специалисте, че трябва да е цял!? Явно толкова си помирисвал криптовалути.

33

Анонимен

преди 2 години

До "до 15" - искаш да кажеш, че си треперил за 75-те лева, които си вложил!? Това ли ти е банкрутът!?

32

Анонимен

преди 2 години

До КриптоманИмам предчувствието, че вече се излиза от 4-годишния цикъл на bull/bear пазар. Предполагам, че около нова година ще удари и $100к , а може и повече, и след това може да я кара само на леки корекции. Започна много масивен процес по приемането му от различни държави, фондове, банки, платформи и т.н. Това променя правилата и пазара. Разбира се - бъдещето ще покаже кой е прав.

31

Криптоман

преди 2 години

88 000 $ до Нова година и после 24 000 $ м. март 2022.

30

Аман от простотии

преди 2 години

Нема смисъл да чипирате хората.Глупакът е вървежен и без чип.

29

до 28

преди 2 години

и процесорите и матриците изчезнаха от пазара :-)

28

до 15

преди 2 години

Проблемът при биткойна е че никога не знаеш кога ще тръгне надолу, аз си бях купил преди години 3 биткойна по 25 лева парчето, когато биткойна стигна 300 лева ги продадох защото си мислех че е стигнал абсолютният връх, но дотогава треперих да не тръгне надолу изведнъж и да стигне нулата. Мерси но не съм добре със сърцето, не искам да се гътна от страх да не банкрутирам.

27

Анонимен

преди 2 години

Токът поскъпва. Нормално

26

до Разм. и Стр.

преди 2 години

Ами предимството на електронната валута е че не няма минимална единица, бе yмниик, левчето има стотинка но биткойна има миликойнт, микрокойнт, нанокойнт, пикокойнт, фемтокойнт и надолу без ГРАНИЦА.

25

Размисли и Старсти

преди 2 години

Не е добре!Ако имаш един биткойн и решиш да си купиш баничка и боза........няма да имат да ти върнат ресто.

24

Анонимен

преди 2 години

1биткоин=60000$,но 1000куб.м. газ=1000$ или 1куб.м.=1$,а с/у 1биткоин 60000куб.м. газ,което е за дребни годишни държавни поръчки,които са като краткосрочни и извънредни на свободен пазарен принцип за запълването му при дифицит тъй прокламиран за запълването му как реклама за съществуването му,а когато има излишък е на държавно регулеруем принцип с държавна оценка за цени спрямо разходи вложени и приходи за производството на продукта с държавни данъци,такси за разчети образуващи сериозните цени.

23

Анонимен

преди 2 години

S&P 500 има средно по 10% ръст от 40+ години насам, като за миналата има над 20%. "Експерти", ще ви кажат, че "тооо инфлациита и таксити ша ти изядат паричкитиии", но това важи само, ако си от тея калинки, деот иска да купи днес и да продаде след 2 месеца на печалба ...

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 - Ружа имаше централизирана система, където тя определяше кой и колко. Като се разбра, че схемицата е нерентабилна и се наложи, да изчезне. Доста по веригата също се облажиха.

21

Анонимен

преди 2 години

Само за китайци, там спекулата е огромна. Един ден 60к, друг ден бякой ги откраднал и изчезнал (Ружа българката завлякла хора с 1.5 млрд), не мерси съм.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 - Чеснто казано, ако си пазарувал от местните магазини и си плащал ДДС, си платил достатъчно.

19

Анонимен

преди 2 години

Съвети на българските "форумници" - "Акцсииити са иамамъ, ни инвистиръйти" .. После "айтору йй измама", после банктеи го лъгали ... после, като му обясниш къде и как се прави "ми ништу де ни знааа ни ми казЪ" ... Псоле криптото е измама. После инвестирането в стартъпи е измама (и остроумничат, даже, кво било това стартъп ...). После фондовете са измама. - Слушайте, глуповати сeляндyрини - Хората в цял сват трупат милиони и милиарди от това. На кого да вярвам? На човек с Ролс или на панелкаджия?

18

Анонимен

преди 2 години

Ето че и аз вече съм милионер, макър и във лева, но не мисля в България да си плащам данъците, мисля да е някъде другаде където има смисъл. Държавата ме оправяше години наред и нищо не и дължа.

17

Анонимен

преди 2 години

Аз пък си купих два апартамента и две поршета от експертни съвети как да се набуташ с биткойни. И оня дето ги е измислил директно ми преведе 100 000 долара човека. Евала!

16

Анонимен

преди 2 години

До Хаха 4 - Смешното е, като издириш някои от хората, дето яко псотват тук и ги видиш IRL какви са ...